hazar 8 Postitatud Veebruar 1, 2013 Kas minul on ainult nii või on see foorum koomas paariks minutiks iga 5 min tagant? Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 10min tagasi oli ta surnud jah mingihetk. Varem pole juhtunud - juu siis on mingi kerge error serveriga. Share this post Link to post Share on other sites
xkaarha 0 Postitatud Veebruar 2, 2013 Tere tere, e-suitsupere:) Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 2, 2013 Hei sullegi. Share this post Link to post Share on other sites
vren 0 Postitatud Veebruar 3, 2013 Hv'st ka mina siia tulnud. Küll vähe teise nimega omadel põhjustel . Saab nüüd ka sõnu sekka öelda Share this post Link to post Share on other sites
vren 0 Postitatud Veebruar 3, 2013 ja iroonia sai just defineeritud Share this post Link to post Share on other sites
zanii 0 Postitatud Veebruar 4, 2013 Tere ka minupoolt! Hakkas ennastki huvitama see e-sigareti värk, minujaoks alles täiesti võõras teema aga vaikselt viin end asjaga kurssi ja plaanin ka lähiajal endale esimese komplekti soetada. Ehk õnnestub ka lõpuks see tõrva kopsuimemine maha jätta! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 13, 2013 tapal täna yx tyyp kes tuli mulle appi rekat laadima, kysis et kas see on see esuits....kas see on see 60€-ne "see pidi väga hea olema, odavad ei kõlba kuhugile" (sittagi asjast ei tea, mul oli käes evic) kuna vend on mingi alkasz ja teised samuti, siis ei hakanud neid kutsuma siia ( ausalt, see mõttetu tegevus), aga see näitab, et isegi mingi suvaline jota teab, et e-sigareti saab mingi suvalise 60€ eest kätte eestist ) peab ikka kampaania tegema....... raha vaja, siis ma olen in Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 14, 2013 mulle jõudis alles nüüd kohale, et kasutaja peegus on kasutaja B6 HV-s Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 no ainult loogiline on see, et peegus on b6 või mis? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 14, 2013 Tuli helge hetk ja lõi pähe Aega võttis krt. Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Veebruar 21, 2013 selleks, et asi natukene lihtsamini leitav oleks võiks ilmselt pealehe(e-suits.eu) viisakaks teha. sinna kiire ülevaade asjadest ja foorum. Kui vaja võin aidata nii koodi kui ka jutuga. Endalgi võttis natuke aega kuni foorumi otse välja guugeldasin lisaks: http://www.google.co.uk/addurl/?continue=/addurl ja http://www.google.com/webmasters/docs/s ... -guide.pdf Share this post Link to post Share on other sites
posti18 0 Postitatud Veebruar 24, 2013 Tere ka minu poolt.Olen Viljandist.Kas on veel kedagi Viljandist või selle lähi ümbrusest,võiks ühendust võtta ja maitseid vahetada. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 24, 2013 ma viljandist Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 6, 2013 Näed sa siis, oleksingi üksi HV foorumisse jäänudki kui ufo56 poleks vihjet saatnud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Näed sa siis, oleksingi üksi HV foorumisse jäänudki kui ufo56 poleks vihjet saatnud ja mitu vihjet ma andsin kõik ok, tere tulemast Share this post Link to post Share on other sites
Yeekim 0 Postitatud Märts 12, 2013 Tere ka minu poolt, sattusin siia foorumisse hinnavaatlusest tänu kasutaja ufo56-le ja e-popsuga tegelema tänu kasutajale spezz(info ja nodi).Nädal nüüd popsutatud, suitsupaki viskasin kohe nurka peale esimest tossamist:D Eks ma siis vähe harin ennast siin ja luurin ringi Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 mulle jõudis alles nüüd kohale, et kasutaja peegus on kasutaja B6 HV-s kas siin foorumis oleks muidu saanud 2 sümboliga kasutajanime regada paljudes kohtades nii lühikest kasutajanime ei saa panna seega kasutan mujal "peegus" HV-s olin ka algselt peegus->P6->B6 Tanelil on sihuke komme pärast ühisjoomasid vahest kasutajate nimekuju muuta kui kamp leiab, et uus nimi on kuidagi lahedam või nii Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 Saab ka B6tean, et Tanelil nimevahetus maksab palju siin nimevahetus ka maksab ise nagu kiirel vaatamisel kohta vahetamiseks ei leidnud Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 13, 2013 Ah mis ma ikka tahan. Ühe evici võtaks Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 Ah mis ma ikka tahan. Ühe evici võtaks ema sul tahab aga tegelikult pane B6 võid Taneli hinna ju korrutada mõnekordselt, meil siin ikkagi eliitfoorum mitte mingi ülerahvastatud HV foorum Share this post Link to post Share on other sites