jeesus188 438 Postitatud Juuni 19, 2013 Kes kasutavad evicuga iclear30 clearot? Teil ei ole probleeme sellega, et nagu "poob" kinni? St, et õhku tuleb vähe peale/raske tõmmata? Kurat, minuteada eelmise coiliga sedas ei olnud, vahetasin ära ja praegu kuidagi imelik... Korraks lükkasin twisti järgi ja vähe teine teema. Ei teagi, ehk asi coilis ning järgmise pakist välja võtma... coilid suht identsed, millega sa neid imed yldse?õkki õhuava ei satu sama kohapeale alati (õhku ei saa peale) Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 19, 2013 Kes kasutavad evicuga iclear30 clearot? Teil ei ole probleeme sellega, et nagu "poob" kinni? St, et õhku tuleb vähe peale/raske tõmmata? Kurat, minuteada eelmise coiliga sedas ei olnud, vahetasin ära ja praegu kuidagi imelik... Korraks lükkasin twisti järgi ja vähe teine teema. Ei teagi, ehk asi coilis ning järgmise pakist välja võtma... ma hoian enda oma koguaeg pool keeret lahti keeratuna Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuni 20, 2013 kellelgi siin oli sama jama, vist oli mingi tuust sinna kummi julla alla tekkind, et ei saanud õhku peale Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 20, 2013 Kes kasutavad evicuga iclear30 clearot? Teil ei ole probleeme sellega, et nagu "poob" kinni? St, et õhku tuleb vähe peale/raske tõmmata? Kurat, minuteada eelmise coiliga sedas ei olnud, vahetasin ära ja praegu kuidagi imelik... Korraks lükkasin twisti järgi ja vähe teine teema. Ei teagi, ehk asi coilis ning järgmise pakist välja võtma... Keerasid liiga kõvasti otsa? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
silver 0 Postitatud Juuni 21, 2013 Ka nüüd teist päeva uhke evic'i omanik. Väga rahul siiani, hetkel iclear 16 küljes aga mida te veel soovitaksite kindlalt proovida? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 21, 2013 Ka nüüd teist päeva uhke evic'i omanik. Väga rahul siiani, hetkel iclear 16 küljes aga mida te veel soovitaksite kindlalt proovida?iclear 30 Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 22, 2013 Kellelgil oleks soovitusi kuidas saada aku kätte. Tavaliselt ikka kui hoitsin aku kestast kinni ja clearo vahetasin tuli aku keere esimesena lahti, aga nüüd ei ole näpitsatega ka võimalik seda lahti keerata. Krt ei tea kas aku on jamaks läinud ja surve sisse pannud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 22, 2013 Akukere käib ju alt lahti, ylevalt tuleb pea ära, muud kasu sest ylemisest keermest pole. Miks sa tahad seda lahti saada? Aku paisumine ei tohiks mõjutada aku alumise korgi eemaldamist Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 22, 2013 mul on selline korpus millel ainult ülevalt lahti tuleb. Ja põhjas pole auku. Peaks selle ära nüüd tegema. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 22, 2013 Pole originaal evic korpus? Auk on soovitav teha jah. Pm pista kylmkappi, peaks natuke tagasi tõmbama, kui midagi paistes Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 22, 2013 Pole originaal evic korpus? Auk on soovitav teha jah. Pm pista kylmkappi, peaks natuke tagasi tõmbama, kui midagi paistes Share this post Link to post Share on other sites
Nico 0 Postitatud Juuni 22, 2013 Ma ei saa ka hästi aru, et kust sa seda akut lahti tahad keerata kas ülevalt või alt? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 23, 2013 Ei usu, et aku punnis on, sest nähtavasti on tegu ühes tükis Ego-t MOD korpusega, millel käib keere üldse suht sandisti, mul ka üks selline Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 26, 2013 Kellelgil oleks soovitusi kuidas saada aku kätte. Tavaliselt ikka kui hoitsin aku kestast kinni ja clearo vahetasin tuli aku keere esimesena lahti, aga nüüd ei ole näpitsatega ka võimalik seda lahti keerata. Krt ei tea kas aku on jamaks läinud ja surve sisse pannud.mis siis sellest asjast sai? Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 26, 2013 Kellelgil oleks soovitusi kuidas saada aku kätte. Tavaliselt ikka kui hoitsin aku kestast kinni ja clearo vahetasin tuli aku keere esimesena lahti, aga nüüd ei ole näpitsatega ka võimalik seda lahti keerata. Krt ei tea kas aku on jamaks läinud ja surve sisse pannud.mis siis sellest asjast sai? Selle panin paksult kaltsu sisse ja keerasin kruustangide vahel lahti. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 26, 2013 Selle panin paksult kaltsu sisse ja keerasin kruustangide vahel lahti. Mul jäi väheke samasugusest operatsioonist puudu ja nüüd ma ei keera enam kunagi seda kesta lõpuni kinni Share this post Link to post Share on other sites
Ranno Klimenko 0 Postitatud Juuni 29, 2013 Krt evici pea ülemine see cover nii kõvasti kinni kiilunud, tahtsin Hõbedase asemele panna:D nüüd ei saa seda paska mis sinna koguneb ära ka:(( Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 29, 2013 Ma ikka korra paari päeva tagant keeran lahti ja puhastan teda. Ja jõuga kinni ka ei keera Share this post Link to post Share on other sites
Ranno Klimenko 0 Postitatud Juuni 29, 2013 Ma ikka korra paari päeva tagant keeran lahti ja puhastan teda. Ja jõuga kinni ka ei keera ma ka ei keeranud jõuga, aga vist aegajalt vaikselt kinni kiilunud, mingit taktikat vist ka ei ole kuidas lahti saada, minu jõud nii väikse vidina peale ei käi:D väike õnnetus NV'st ka Väike evic korpus ja aku ka teadmata kadunud:( Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 29, 2013 Kas eVicul displei valgustust ei saa muuta? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 29, 2013 Ega ei saa jah, kindluse mõttes küsisin:) päevavalguses ei näe suurt jah neid kirju ja numbreid Share this post Link to post Share on other sites
Ranno Klimenko 0 Postitatud Juuli 4, 2013 Oppa, täna sain ka pooleks oma evic'i(u?) mõlemad traadid ka lahti, ja kolb endal nii suur et sellega sinna vahele ei maksa surkida, peab väiksema sebima niikaua siis eGo peal:/ Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 4, 2013 oma kogemustest tean üsna sitt neid kokku joota ,aga edu sulle Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 4, 2013 Möh, ülilihtne ju normaalse jootejaama olemasolul. Kaks minutit ja fixeded =/ Share this post Link to post Share on other sites