unxv 11 Postitatud Juuli 4, 2013 nu vot ,aga kui pole sellist edevat jaama on tavaline kolb siis nats nikerdamist ikka on. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 4, 2013 Mnjah, mul piisavalt palju aastaringselt alati nikerdamist olnud ja see jootejaama soetamine oligati mõistlik mõte. Kui kord aasta/kahe jooksul vaja läheb siis loomulikult mõttetult kulutatud raha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 4, 2013 Mnjah, mul piisavalt palju aastaringselt alati nikerdamist olnud ja see jootejaama soetamine oligati mõistlik mõte. Kui kord aasta/kahe jooksul vaja läheb siis loomulikult mõttetult kulutatud raha.milline see normaalne yldse on?ma tean vaid suuri kobakaid jootekolbe Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuli 4, 2013 https://www.google.ee/search?gs_rn=19&g ... sgaQ6IGADg Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 4, 2013 https://www.google.ee/search?gs_rn=19&gs_ri=psy-ab&tok=g2kF8OzZVKhaE37jouzNcg&cp=9&gs_id=2h&xhr=t&q=jootekolb&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.Yms&biw=1198&bih=873&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=vbjVUdfaNIbRsgaQ6IGADg mulle need kyll väiksed ei tundu Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 4, 2013 Mul endal selline: https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/in ... 3godUicAPw http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ler_2.jpeg Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuli 4, 2013 Oppa, täna sain ka pooleks oma evic'i(u?) mõlemad traadid ka lahti, ja kolb endal nii suur et sellega sinna vahele ei maksa surkida, peab väiksema sebima niikaua siis eGo peal:/ parem mine osta omale fluxi (€10 pudel kestab igavesti) ja happele vastu pidav pisike pintsel, siis võid ka pliidiga trükiplaate joota Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 4, 2013 Oomipoe 8€ komplektis kõik vajalik olemas ja täitsa kasutatav kraam http://www.oomipood.ee/product/zd-920a/ ... -varuostik Kasutasin seda teleka juppide vahetamisel Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Juuli 4, 2013 Hazaril õigus, isegi tikkpeene kolbiga raske joota, kui õigeid võtteid ei kasuta. Põhiline ikkagist puhas pind ning jootepastas. Oma viis aastat kogemust endal, nii mikroskoobi all, kui palja silmaga. Enda vanat Ego-c twist akut sai ka maal hädakorras kolmkümmend aastat vana labida ning vaiguga parandatud.(Loomulikult ei jäänud tulemus nii hea, kui korraliku pasta ja kolviga, kuid kõik normaalsuse piires) Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 4, 2013 mul on kaks ego pulka juppideks, mina parandamisega hakkama ei saanud, äkki siis on keegi kes need korda teeks, oleks ülimalt tänulik Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Juuli 18, 2013 Endal on eVic juba vähemalt viis korda nii pilbasteks lennanud, et ime üldse et koos seisab. Joodetud on ka juba 4 korda. Kokku ka enam ei käi vaid seisab teibiga jeeli jeeli koos. Reaalsus on see, et tunduvalt odavam Vamo on palju võimsam relv tegelt (mis mul samuti juppidena aknalaual seisab ). Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 18, 2013 Endal on eVic juba vähemalt viis korda nii pilbasteks lennanud, et ime üldse et koos seisab. Joodetud on ka juba 4 korda. Kokku ka enam ei käi vaid seisab teibiga jeeli jeeli koos. Reaalsus on see, et tunduvalt odavam Vamo on palju võimsam relv tegelt (mis mul samuti juppidena aknalaual seisab ). Uuel eVic'ul on ülemine osa (see, kus klemmid) alumise küljes kahe kruviga kinni. Teoorias peaks see kõvemini kinni hoidma, praktikas ei tea, sest pole uut veel kasutusele võtnud ega maha pillanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 18, 2013 Endal on eVic juba vähemalt viis korda nii pilbasteks lennanud, et ime üldse et koos seisab. Joodetud on ka juba 4 korda. Kokku ka enam ei käi vaid seisab teibiga jeeli jeeli koos. Reaalsus on see, et tunduvalt odavam Vamo on palju võimsam relv tegelt (mis mul samuti juppidena aknalaual seisab ). Uuel eVic'ul on ülemine osa (see, kus klemmid) alumise küljes kahe kruviga kinni. Teoorias peaks see kõvemini kinni hoidma, praktikas ei tea, sest pole uut veel kasutusele võtnud ega maha pillanud. milline see uus veel on ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 18, 2013 Täspelt samasugune nagu vana aga konstruktsiooni on kruvi ilmunud Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuli 18, 2013 Tuleb välja et eestlane ei ole ainuke lödinäpp (iroonia nupp) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 18, 2013 Täspelt samasugune nagu vana aga konstruktsiooni on kruvi ilmunud ja kas neil ka erinevad seeria nr vms?Kuidas ma tellimisel vahet teeks Mitte et ma nyyd tellima hakkaks, aga ikkagi Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 18, 2013 Minul kukkus maha ja mul on vist uuem, kruvid olemas jah Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 18, 2013 Minul kukkus maha ja mul on vist uuem, kruvid olemas jah Ja kuidas kukkumise üle elas? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 18, 2013 Hirm oli küll a terveks jäi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 18, 2013 Mul kukkus ennem 100+ korda, kui skalp läks Lihtsalt kukkus shita nurga all Tavaline kukkumine on poh Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 18, 2013 Eks see nii on jah mul joppas vast Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 18, 2013 Eks see nii on jah mul joppas vastalgaja õnn Off-Topic : kus asud? rakvere? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 18, 2013 Väike-Maarja kant -- 18 Juul 2013 23:55 -- Tavaliselt ma pole koba a nä kukkus ikka Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 18, 2013 Väike-Maarja kant -- 18 Juul 2013 23:55 -- Tavaliselt ma pole koba a nä kukkus ikka Off-Topic : kas sa olid too sell, kelle kõrval ma sõitsin bussis koeraverre? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 18, 2013 Ei usu hästi, pole tükki aega bussiga sõitnud ma Share this post Link to post Share on other sites