jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2013 Kas te oma seeria numbreid olete kontrollinud? Äkki teil need praak pead, mis tagasi kutsuti... Ametlikul lehel kirjas see ka. Seal oli veel mingi menüüs liikumise aeglus vist probleemiks. ei ole kontrollinud. Vaatan yle.Edit Toode on õige igatahes Saad äkki täpset linki jagada, ei leia seda juttu vigaste peade kohta Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 21, 2013 See peaks olema: http://www.joyetech.com/board/news_view.php?no=396&page=1 Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 21, 2013 ei kujuta ette kas see beta soft ei või teil hetkel kalada? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2013 ei kujuta ette kas see beta soft ei või teil hetkel kalada?Kalas ka vana softiga see väljalülitumine.Saatsin igatahes kirja neile. Mu evic igatahes nendesse vahemikku ei sobinud Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 21, 2013 Jeesus - pane vastu kõrva enda oma. Kas sul ei pinise/vilise? Kirjutasid mu omast ka? Et viliseb isegi siis kui power off ja teeb iga 2 sekundi tagant krõpsu ning sööb akusi tühjemaks. Samas mul alguses seda viga ei old. Pärast kodus proovin seda mingit resetti ja uuesti softi peale lasta. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 21, 2013 http://www.joyetech.com/board/news_view ... 396&page=1 Seerianumbrivahemikud: 212160001-212161370 212170001-212172500 212180001-212181031 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2013 http://www.joyetech.com/board/news_view.php?no=396&page=1 Seerianumbrivahemikud: 212160001-212161370 212170001-212172500 212180001-212181031 Kui ma õigesti aru saan, siis mu 212081346 sinna alla ei käi.Interface, ei kirjutanud sinu jamast. Mul ei pinise/vilise Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 23, 2013 Mul hakkab evic peese minema Rõngas jääb nagu kinni vahepeal. 75% juhtudel on seda võimatu keerata ja vahel jääb näiteks yhele poole peale Pm ta liigub, aga nagu oleks mingid asjad kuullaagrite vahele sattunud. Kas seda pead yldse lahti on võimalik võtta ilma haamrita? Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 24, 2013 rohkem keerde spiraalis annab paremat mekki? teoreetiliselt tuleb rohkem auru ilma põletamata kuna soojus ühtlasemalt jaotatud Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Märts 1, 2013 jopakolla, viviga imelik kõrbekas isegi madalal wattidel coil õhtal omadega 2,4? cex 1,8om otsa ja 7w prooviks, toss tahab ära tappa coili seda mütsi ka peal pole Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 1, 2013 Lugesin sellist asja sommide foorumis, et kui on aku laadimise probleemid, siis peaks vana firmware (1.1) peale laskma ja siis uuesti 1.2 beta. Pidavat aitama. Äkki aitab ka muidu aku anomaaliate puhul. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 1, 2013 Lugesin sellist asja sommide foorumis, et kui on aku laadimise probleemid, siis peaks vana firmware (1.1) peale laskma ja siis uuesti 1.2 beta. Pidavat aitama. Äkki aitab ka muidu aku anomaaliate puhul.Ma ei saa hästi aru kuidas see midagi muutma peaks... On seal foorumis mingi põhjendus ka kirjas? Ma kahjuks ei oska soome keelt et ise seda teemat otsida/lugeda. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 1, 2013 Noh, seletust eriti polnud, aga eks see mingit moodi ikka on firmwarega seotud, kui aitas uuesti paigaldamine. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 6, 2013 Kõik teavad, et eVic näitab ka kella. Ise eriti tihti just sealt ei vaata, aga täna avastasin, et mul seal kell vale. Käib ette natuke. Paari nädalaga on 3 minutit valeks läinud. On keegi veel miskit sellist täheldanud? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 6, 2013 mul ka 3minti vale. Ega uuest fw pole juttu olnud? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 6, 2013 Mul ka 3 minutit kell ees .. Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Märts 6, 2013 Mul näitab praegu ajaks 00:00 ja tundub, et on täiesti seisma jäänud. Kasutanud olen 3 päeva ja akut pole kordagi tagant võtnud. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 6, 2013 Võta aku tagant ära ja pane uuesti külge, kui siis ei muutu kell, ühenda arvutiga ja pane õigeks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Otse evicis saab ka paika panna kalendri alt Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 6, 2013 Mul näiteks jookseb ta kokku siis kui panen otse eVic'i seest kella õigeks. Kui arvutist panen, siis on kõik ok. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Mul näiteks jookseb ta kokku siis kui panen otse eVic'i seest kella õigeks. Kui arvutist panen, siis on kõik ok.mul täna jooksis samuti ( hakkasin vaatama peale siinset sõnumit).samas aku tagant ja tagasi, siis lasi panna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 9, 2013 vist asi ise korda läinud, jõudsin 10%-ni. samas, siis tuli pussuhaisu seal statistikat ka tõmbamisest Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 10, 2013 Mis need VV/VW/MVR tähendavad ja kas sellist võimalust pole, et saaks ise aru, kui ma imema hakkan? Kas see voltide ja wattide muutmine annab eraldi midagi või see käib koos? Veel huvitab see, et kui panen teise vedeliku, kas siis vahepeal pean selle süsteemi seal puhtaks pesema või lihtsalt kallan uue peale? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 10, 2013 Kui volte muudad, siis watid muutuvad ise automaatselt ja vastupidi. MVR on my vapor record. Paned arvutis omal automaat reziimi paika ja siis kui vajutad nuppu, siis ta automaatselt annab sulle need watid või voldid mis sai valitud. Share this post Link to post Share on other sites