saurix 0 Postitatud August 10, 2013 jahh, praegu ei ole tal aga mulle meenub ka, et tal oli vahepeal Share this post Link to post Share on other sites
triplekix 1 Postitatud August 14, 2013 Hei Mul küsimus, et mida tähendavad menüüs vapour set all järgmised lühendid: VV VW MVR VV MVR VW Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 14, 2013 VV-saad volte regullida VW-saad watte regullida MVR VV- saad arvutist panna paika volti ja selle aja pikkuse . ntx esimesed 2seci 3,3 v järgmised 3seci 4v jne MVR VW- sama mis eelmine aga watte kasutades. Sealt menüüst peaksid saama valida millist kasutad . sama funktsiooni saab ka teistmoodi valida Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 14, 2013 MVR VV- saad arvutist panna paika volti ja selle aja pikkuse . ntx esimesed 2seci 3,3 v järgmised 3seci 4v jne MVR VW- sama mis eelmine aga watte kasutades. Need peaksid olema tarkvara v.1.2 seaded, v.1.3 enam sekundite järgi ei saa (ilmselt polnud nõudlust ja kasutajaid) -- 14 Aug 2013 23:58 -- My bad, siiski olemas Share this post Link to post Share on other sites
triplekix 1 Postitatud August 15, 2013 VV-saad volte regullida VW-saad watte regullida MVR VV- saad arvutist panna paika volti ja selle aja pikkuse . ntx esimesed 2seci 3,3 v järgmised 3seci 4v jne MVR VW- sama mis eelmine aga watte kasutades. Sealt menüüst peaksid saama valida millist kasutad . sama funktsiooni saab ka teistmoodi valida Tänud info eest. Jälle targem. Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud August 17, 2013 MVR V1.4 saadaval http://www.joyetech.com/support/down_nr.php?id=46&k=1 Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud August 17, 2013 Nüüd näeb vast päikselise ilmaga ka kirju Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 17, 2013 saksakeelne video ka 1.4'st. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud August 17, 2013 Mac versiooni allalaadimisel saab ikka win exe faili Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 17, 2013 Nüüd näeb vast päikselise ilmaga ka kirju [attachment=0]evic-mail.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud August 17, 2013 Nüüd näeb vast päikselise ilmaga ka kirju [attachment=0]evic-mail.jpg[/attachment] Vot sellise eVic'u mina ostaksin Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud August 17, 2013 ma kahtlustan, et uus ekraan kulutab akut ka rohkem Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 17, 2013 Ma vist proovin yle pika aja evici Aga svd-ga kestis mul aku 1,5 päeva (suurega), tea kas asi on mu katkises varvas, et tõmban vähem, aga eviciga nii kaua ei kestnud . Kogemata jäid väiksed akud koju ja suured alati kotis, just in case Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 23, 2013 Kas mulle ainult tundub või on pärast üleminekut FW 1.3-lt 1.4-le eVic-u unest ärkamine muutunud aeglasemaks. Pärast 5 klikki püsib coili takistus pikemalt (2-3 sek) ekraanil ja kuni püsib, tõmmata ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 23, 2013 Kas mulle ainult tundub või on pärast üleminekut FW 1.3-lt 1.4-le eVic-u unest ärkamine muutunud aeglasemaks. Pärast 5 klikki püsib coili takistus pikemalt (2-3 sek) ekraanil ja kuni püsib, tõmmata ei saa. Olen sama täheldanud, et uue versiooniga on asi natukene uimasem. Mitte et see segaks, aga lihtsalt on silma hakanud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 23, 2013 Pole märganud aga mul on sleep after "never" pandud ka Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud August 28, 2013 Suutsin nüüd mõlemad juhtmed lahti saada - keegi 6-pack-i eest kokku joota viitsib ? Endal pole vahendeid ega oskusi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 28, 2013 Võin vabalt ära teha Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud August 28, 2013 Võin vabalt ära teha Tänud - võtan õhtul ühendust ja lepime mingi aja kokku Share this post Link to post Share on other sites
pff 1 Postitatud August 28, 2013 Hakkasin siis 1.4 peale udjama. viskas mõned errorid ning nüüd enam mingist asendist pilti ette ei võta. MVR õkski nupp peale upgrade ei toimi ja kui seda pressin ( ükskõik mis versiooni või factori resitaga) viskab 10 sek hiljem data transfer error 8192. Täitsa nõutu olen ja suitsunälg hakkab tekkima.... Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud August 28, 2013 Kunagi kui 1.3 peale panin siis brickisin ka evici ära. Leidsin googlest mingi õpetuse ja sain selle uuesti tööle. Share this post Link to post Share on other sites
pff 1 Postitatud August 28, 2013 Hakkasin siis 1.4 peale udjama. viskas mõned errorid ning nüüd enam mingist asendist pilti ette ei võta. MVR õkski nupp peale upgrade ei toimi ja kui seda pressin ( ükskõik mis versiooni või factori resitaga) viskab 10 sek hiljem data transfer error 8192. Täitsa nõutu olen ja suitsunälg hakkab tekkima.... nüüd ei leia ka arvuti enam pilli.... Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud August 28, 2013 Hakkasin siis 1.4 peale udjama. viskas mõned errorid ning nüüd enam mingist asendist pilti ette ei võta. MVR õkski nupp peale upgrade ei toimi ja kui seda pressin ( ükskõik mis versiooni või factori resitaga) viskab 10 sek hiljem data transfer error 8192. Täitsa nõutu olen ja suitsunälg hakkab tekkima.... nüüd ei leia ka arvuti enam pilli.... http://www.joyetech.com/support/down_nr.php?id=20&k=2 Share this post Link to post Share on other sites
pff 1 Postitatud August 28, 2013 Hakkasin siis 1.4 peale udjama. viskas mõned errorid ning nüüd enam mingist asendist pilti ette ei võta. MVR õkski nupp peale upgrade ei toimi ja kui seda pressin ( ükskõik mis versiooni või factori resitaga) viskab 10 sek hiljem data transfer error 8192. Täitsa nõutu olen ja suitsunälg hakkab tekkima.... http://www.joyetech.com/support/down_nr.php?id=20&k=2 olen kõik need stepid läbikäinud aga tolku pole kui uut/vana või restore lihtsalt ei upi vaid ütleb data transfer error 8192 Share this post Link to post Share on other sites