jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Nagu ma sain aru, siis see 75.- on vana, uusi polnud plaanis võtta Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Nagu ma sain aru, siis see 75.- on vana, uusi polnud plaanis võttaIlmselgelt on see vana mõistliku hulgihinnaga ostetud jääk. Ma lihtsalt ütlen et see hind on väga hea ja ilmselt ka viimane võimalus kui Joyetech just hulgihinda uuesti alla ei lase. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Nagu ma sain aru, siis see 75.- on vana, uusi polnud plaanis võttaIlmselgelt on see vana mõistliku hulgihinnaga ostetud jääk. Ma lihtsalt ütlen et see hind on väga hea ja ilmselt ka viimane võimalus kui Joyetech just hulgihinda uuesti alla ei lase.Vanad varud jah. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Puff count minul miskipärast arvutil ei toimi...ei näita.evicus kuupäev õige? Kõik oli õige, va aasta Eks siis nüüd saab andmeid kätte. Peaks vaatama, kas 2001 aasta andmed olemas....või siis pigem 2000-2001 Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Selleks, et neid asju näha arvutis, peab mingi eraldi programm olema ? Ma panin arvutile järgi ja näen ainult kirja uploading... (Win8.1) Edit: Jah peab küll Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Selleks, et neid asju näha arvutis, peab mingi eraldi programm olema ? Ma panin arvutile järgi ja näen ainult kirja uploading... (Win8.1) http://www.joyetech.com/support/downloa ... =other&k=1 Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 6, 2014 MVR 2.0 on aretusel vist.. Miskit kuulda, näha ka on juba? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 6, 2014 See 2.0 eelreklaam ripub seal juba juuli lõpust Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 6, 2014 mingi kala on jälle.. lampi resettis screenile valitud andmed ning lülitab end ise välja, kui mõnda aega ei tõmba.. käisin menüü läbi, viimase kohta rohtu ei ole leidnud, oskab keegi näpuga näidata? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Süsteemi väljalülitus pole peale jäänud? On ikka Never? Share this post Link to post Share on other sites
m6te2 0 Postitatud Jaanuar 7, 2014 Löö eVicu põhjaga vastu peo pesa, viskab ka pildi tasku. Ehk siis aku +klemm võib olla põhjuseks miks su evic aegajalt "välja lülitub" Sent from my LG-D802 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 7, 2014 Kena isend mul ikka.. Lisaks sellele jamale hakkas akunäitu nulli keerama.. nagu pommiloendur, number jääb sekundiga väiksemaks Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Jaanuar 7, 2014 proovi softi uuesti peale panna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 7, 2014 Best before hakkab läbi saama Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 7, 2014 force update ja menüü on korras, hakkas akunumbreid ka näitama Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Jaanuar 7, 2014 force update ja menüü on korras, hakkas akunumbreid ka näitama force update? kuidas see käib? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 7, 2014 "force" mvr kaudu update Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Jaanuar 8, 2014 Suht kobe RDA eVicu otsa https://www.fasttech.com/products/1/100 ... e-atomizer [attachment=0]E+Vrda.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 22, 2014 eVicu 510 keere ütles lõplikult töölepingu üles Kas eVicul, sarnaselt Vamole, on see asendatav ja kui jah siis kust seda leida võiks? Tegemist on selle uuema, 2 kinnituskruviga versiooniga. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 23, 2014 eVicu 510 keere ütles lõplikult töölepingu üles Kas eVicul, sarnaselt Vamole, on see asendatav ja kui jah siis kust seda leida võiks? Tegemist on selle uuema, 2 kinnituskruviga versiooniga. Mul saam probleem eVicul. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Mul õnneks veel jamasid pole (3x üle õla), aga kui viitsimist on, siis võiks ehk proovida sellise jublaka asemele nikerdada http://www.stealthvape.co.uk/electronic ... -CONNECTOR Puurimine poleks raske, sest messing on suht kergesti töödeldav. Siin üks variant veel, aga mulle see eriti ei meeldi http://allaboute-cigarettes.proboards.c ... ead-repair Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 30, 2014 eVicu 510 keere ütles lõplikult töölepingu üles Kas eVicul, sarnaselt Vamole, on see asendatav ja kui jah siis kust seda leida võiks? Tegemist on selle uuema, 2 kinnituskruviga versiooniga. Tänud Spetzzile ja tema põhjatule imedelaekale, mille nurgas leidus üks eVicu pea vähekasutatud ülemine kaas. Naabrimees aitas jootekolviga kaasa ja praeguseks asi jälle töökorras, pildil juba vahetatud kaanega. Tänud ka e-kodanikule, olin juba kaalumas tema pakutud lahenduse katsetamist. [attachment=0]eVic kaas.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
radist87 1 Postitatud Veebruar 6, 2014 Sai kunagi Easy head võetud koos akuga. Nüüd proovisin seda akut Evic otsa panna ja ei lähe käima. Pidin aku klemmiotsa välja muljuma, et tööle läheks. Easy head ja Evic control head aku kontaktid on eri pikkusega Kui Easy head korralikult aku toru otsa keerata, siis vajutab aku + kontakti nii lömmi, et Evic-i lühem +klemm ei ulatu enam ühendama. Lasen mingi päev Easy head klemmi lihvpingil lühemaks. Kuidas suudetakse selline lihtne detail nii mööda panna, kui samal ajal müüakse seda easy head-i odava asenduspeana. Akut saab kasutada kas ühe peal või teise peal. Ristkasutus on võimatu. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 6, 2014 Milline aku on? Kas nibuga või ilma. Evic tahab nibuta akut. paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Share this post Link to post Share on other sites