tann 0 Postitatud Märts 3, 2013 Mul võib probleemiks olla sitem aku, alguses tihe vedelikuvahetus ja mida kõike veel. Hetkel esimene paagitäis uue tahi ja coiliga. Vaatab kaua kena püsib Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 3, 2013 pole peale 2,5 kuud probleeme täheldanud Ühe coiliga?! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2013 pole peale 2,5 kuud probleeme täheldanud Ühe coiliga?! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD pm 2 clerot kasutusel, nii et siis kahega.Viimasel ajal kasutan neid vähem, seat kasutan vapeonlyt Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 3, 2013 Mis sa teed nendega, et nad sul nii kaua kestavad? Mul kestavad 2-5 päeva. Kui viitsin pesta, siis kestavad veel umbes 1,5 päeva ja siis on kärsakas tagasi, seega sellest pesemisest olen ma loobunud. Ainuke asi mida ma pole veel proovinud on dry burn. Võibolla on mu vedelikud lihtsalt liiga magusad... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 3, 2013 Ma ka seni pole suutnud ühtegi ära tappa =/ Pesen siis kui on isu hetkega mingi täielik maitsevahetus teha, muidu mitte. Dry burne ei tee. Kärsakat ei saa. Hetkel siis Vapeonly BCC jookseb esimese coiliga veebruari algusest saadik.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 3, 2013 Ma ka seni pole suutnud ühtegi ära tappa =/ Pesen siis kui on isu hetkega mingi täielik maitsevahetus teha, muidu mitte. Dry burne ei tee. Kärsakat ei saa. Hetkel siis Vapeonly BCC jookseb esimese coiliga veebruari algusest saadik.. Täpselt nii ongi. Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Märts 4, 2013 Mis sa teed nendega, et nad sul nii kaua kestavad? Mul kestavad 2-5 päeva. Kui viitsin pesta, siis kestavad veel umbes 1,5 päeva ja siis on kärsakas tagasi, seega sellest pesemisest olen ma loobunud. Ainuke asi mida ma pole veel proovinud on dry burn. Võibolla on mu vedelikud lihtsalt liiga magusad... Mõne vedelikuga peab tõesti nädalaid vastu, samas nt šokolaadiga tõmbas päeva-kahega umbe ja coilile millimeetrise aheraine kihi peale.Sooja veega loputamine ei aita coili puhastada, ainult nööri teeb vanast vedelikust puhtaks. Dry burn coili jaoks. Õhutoru pealt maha, coil akule külge ja 4-6sek dry burne 5-10sek pausiga kuni coil puhas. Mul kulus selleks 4-5 korda. Üle 7sek ei soovita eriti kuivalt põletada, ühe coili suutsin nii ära lõhkuda. Share this post Link to post Share on other sites
tann 0 Postitatud Märts 5, 2013 Ise avastasin just, et kõige parem maitsevahetus on siis kui keerad uue tahi ja coili peale Share this post Link to post Share on other sites
Tanel K 0 Postitatud Märts 7, 2013 Mul on kokku 4 MT3 BCCd. Siiani töötavad ilusti originaalcoiliga ja kindlasti siiani parim clearo mis nullist töötab. Siiski, parandada saab nii, et võtta origilaallisatahid ära ja panna üks 1mm taht asemele (majdani 1mm, mis tundub et on pigem selline 1x2mm). Siiski, üks neljast clearost on jube halva tõmbega - kui korralikult külge kruvida, ei tule peaaegu üldse õhku läbi. Vaatasin ja võrdlesin siis neid, ja avastasin, et tollel clearol on need 3 õhuauku tehtud otse keerme peale, samas kui ülejäänutel on keermest kõrgemalt ja aku küljes käib õhk ilusti läbi. Seega kui kellelgi analoogne häda, soovitan seda alumist osa lähemalt vaadata ja vajaduse korral lisaauk(e) puurida/uuristada. Share this post Link to post Share on other sites
M2ks 0 Postitatud Märts 7, 2013 Viimase paagitäiega hakkas MT3 ülihästi tööle. Muidu tekkis ikka kerget lurinat külma-sooja vaheldumisel, nüüd pole kordagi olnud. Ja mis ma avastasin, joppenpuhh, tihendikübar passib laua peal . Panin uue paagitäie ilma kübarata, vaatan kas lihtsalt joppas või polegi vaja seda sinna center post'ile. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 11, 2013 Eile sai ka T3 coile pestud ja kõrvetadud ning nüüd selline jama, et VG RY4 vedelik annab algul sellist kibedat maitset(2,6ml clearol kuskil 0,5ml)Hiljem muutub maitse heaks pehmeks. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 11, 2013 need coilid on vist õnnemäng. 1 mis mul on funkab algusest peale ja tõõtab nagu loom, 1 on selline, et tee mis tahad aga luriseb algusest peale. teised on sellised kahe vahel, et hoolda siis tõõtavad. seda esimest ei pese ka enam, aina edulisemaks läheb. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 11, 2013 mul on ka kaks tükki mida enam ei pesa, kestavad juba tükk aega, üks on 2,2 ja teine 1,8 coil Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 13, 2013 Külmast tuleneva lurinaga saab hakkama kui õuest tulles ei hakka kohe tõmbama vaid lasta kuivalt paar korda, torud soojenevad üles ja ei tõmba vedelikku üles enam, teine lurina põhjus, mis mul on olnud on vedeliku vähesus, umbes 0,2 ml, tuleb lihtsalt uuesti täita Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 13, 2013 Tundub, et minu oma läks oma teed.Reedel ostsin täna ütles mu evic, et ei leia teda :S Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2013 Reedel ostsin täna ütles mu evic, et ei leia teda :Stõlget paluks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2013 Tundub, et minu oma läks oma teed.Reedel ostsin täna ütles mu evic, et ei leia teda :Sei pruugi, kas sul seal äkki ei ulata, tõmba seda pesa natukene välja näpitsatega(t3 ots). mul sama jama olnud.algul vaatasin ka, et wtf, aga keerasin ego aku otsa, siis töötas Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 14, 2013 Tundub, et minu oma läks oma teed.Reedel ostsin täna ütles mu evic, et ei leia teda :Sei pruugi, kas sul seal äkki ei ulata, tõmba seda pesa natukene välja näpitsatega(t3 ots). mul sama jama olnud.algul vaatasin ka, et wtf, aga keerasin ego aku otsa, siis töötas Ja sinna see koer oligi maaetud:D Tänud! Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Märts 18, 2013 Olen lugenud ja kuulnud, et T3 on hea. Aga minul tuleb väga halb maitse sealt :S mingi kõrvalmaitse vms. CE4 tuleb sama vedelik palju paremini. Olen ka 1.5 ja 1.8 ohm coile proovinud. Aku T3 taga on 1300mah Milles asi võiks olla? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 18, 2013 Kas kallasid kohe pesemata klearosse ja siis proovisid? Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Märts 18, 2013 Jah, oli veel 2 coili pesin ühe viinaga ja teise veega enne kasutamist. Vähe muutus aga nagu maitse pole ikka hea Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 18, 2013 Viinaga pesema nüüd küll ei pea, kes siis head kraami pesuks raiskab , aga eks erinevad klearod annavadki erinevat maitset. Kuivata ilusti ära ja tee dry burni ka, siis alles vast on kasutamiseks valmis. Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Märts 18, 2013 Selge Homme peaks liqua vedelikud kätte saama, ehk on paremad kui skysmoke omad Share this post Link to post Share on other sites
nicorex 0 Postitatud Märts 18, 2013 riiel: hea maitse on kinni kolmes asjas: aurusti ehituses, materjalides ja vedelikus. Kui üks neist on mööda, on maitse rikutud. Kas on olemas ka mitte lekkivaid T3-mesid? Oleme plaaninud need turule tuua, aga niipalju kui mina näinud olen, kõik lekivad CE4-ja arendasime kuni V4-jani, et lahti saada pragunemisest, kärssamisest ja lekkimisest. Samas pidi säilima hea ja puhas maitse. Kui keerasime lekkimise kinni, kadus ära ka hea maitse, kui maitse tagasi saime, hakkasid lekkima T3-mega tahaks veidi kiiremini saada, kui see tõesti on nii hea nagu kõik siin räägivad. Share this post Link to post Share on other sites