kaivark 5 Postitatud Veebruar 3, 2013 Tegin ühe augu noa otsaga natuke suuremaks ja hakkas kohe lurisema Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 3, 2013 Ja imelik on see, et mul ta ei mul ei lekkinud kuskile kui igakord korralikult huuliku läbi puhusin ja kuivatasin... Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ma ei ole 2-e nädala jooksul sellest lurina fenomenist aru saanud. Vahepeal töötab ilusti, siis viskab lurina sisse ja vedeliku suhu, siis jälle kõik korras. Mine ja võta siis kinni. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 Vahetasin hommikul vedelikud ära, pesin läbi korralikult, kuivatasin samamoodi (peaks vist vatitikkudega ka proovima kuivatada) ja nüüd vähe kiiremate tõmmete ajal luriseb, siiani ei ole veel lekkinud. Kui mõõdukalt tõmmata, siis ei lurise. Müstika Hõivasin naise marimekko meigikoti, hea lihtne vedelikke kaasas kanda Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 4, 2013 Kui kohe hakkab luristama, siis vast vedelik liiga vedel. Võib proovida VG'd lisada veidike. Kui mingi aja pärast ja külmas olles, siis seal juba tegemist kondensaadiga ilmselt. T3 on ju bottom coil klearo. Pikas torus tekib raudselt kondensaati ja mingi hetk ta peabki luristama hakkama... Share this post Link to post Share on other sites
joonma 0 Postitatud Veebruar 5, 2013 kas coili saab kuidagi lahti ka võtta, puhastada ja vaadata mis seisus nöör on? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 5, 2013 kas coili saab kuidagi lahti ka võtta, puhastada ja vaadata mis seisus nöör on? Saab küül, see peenike toru , mis seal on käib ära ja sealt alt näeb Share this post Link to post Share on other sites
Wots 0 Postitatud Veebruar 6, 2013 Ei hakka uut teemat tegema. Mis vahet on kas top coil või bottom coil? Peale coili asukoha muidugi Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 6, 2013 Ei hakka uut teemat tegema. Mis vahet on kas top coil või bottom coil? Peale coili asukoha muidugi No vast kõige oluline on see, et ühel aur soe, teisel jah. Ja sellest ka maitse tiba teine. BC ei lähe nii kergelt kärssama ka. Share this post Link to post Share on other sites
oksakoor 0 Postitatud Veebruar 7, 2013 Täna puhastasin vatitikuga coili toru ja paagi toru,mõlemad tegid vati mustaks. Kuigi olen igakord ennem uut täitmist ära loputanud. Nii et vahest peaks ikka hoolikama puhastuse ette võtma. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 7, 2013 Mulle isiklikud tundub, et see pesemine ei tasu ennast ära(pole täheldanud mingit vahet), kestab kaua kestab ja uus asemele Share this post Link to post Share on other sites
oksakoor 0 Postitatud Veebruar 7, 2013 Kui pole loputanud tükk aega siis lööb mul vähemalt väikse kõrval maitse külge. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 7, 2013 pigem on dryburn ikka oluline kuna põletile jääb selline nõgi vms peale ja see hakkab rõvedat maitset andma. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 7, 2013 Voldid põhja ja natuke pikemalt kärsatada? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 7, 2013 pole päris see ikka ja ebaõnnestumise korral nõgitad põleti veel rohkem ära. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 8, 2013 Samas jälle kui ära pesin ja kuivatasin ning tegin dryburni , põletas tahi ära jälle, peab dryburni tegema enne pesu ilmselt Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 8, 2013 tahti ei saa ära põletada. See on tulekindel, lase gaasipõleti alt läbi ja vaata kui lumivalgeks läheb. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 8, 2013 tahti ei saa ära põletada. See on tulekindel, lase gaasipõleti alt läbi ja vaata kui lumivalgeks läheb. Sitasti pestud järelikult või mis Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 8, 2013 Mis jutt see on , et tahti ei saa ära põletada. Ma T2'l (mitte 3'l) põletasin 3 coili nii ära, et keskelt oli lõpuks pruun ja taht pudenes vaikselt nii ühelt kui teiseltpoolt traati ära ... Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Cleros 1/4 sees ja nupule vajutades ei "kragise", pikema mahviga hakkab natukene kurgule, see ongi kõrbekas?, et wick ei ole piisavalt niiske? Samas suitsu tuleb Ei saa nagu aru, kirsi ja minti koks sees Share this post Link to post Share on other sites
vren 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Millist t3 siis näiteks peleonist võtta? http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1893 või http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1947 Või on nad oma kvaliteedilt võrdsed? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 10, 2013 Millist t3 siis näiteks peleonist võtta? http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1893 või http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1947 Või on nad oma kvaliteedilt võrdsed? pm vahet pole, aga see on visuaalselt ilusam http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1972 Share this post Link to post Share on other sites
vren 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Ego aku peal ikka 1.8ohmi must have? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 10, 2013 Ego aku peal ikka 1.8ohmi must have?rohkem pole mõtet, watte jääb väheks Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 10, 2013 Ego aku peal ikka 1.8ohmi must have?rohkem pole mõtet, watte jääb väheksMa tellisin 2,2-sed, järgmine nädal proovin, ma saan ka kuni 6v kruttida Share this post Link to post Share on other sites