kaos 0 Postitatud Mai 26, 2013 ma teen ise koguaeg näiteks selliseid mentooli-piparmündi vedelikke sest midagi muud pole leidnud mis meeldiks Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 27, 2013 Mina kah. Üritan ikka aeg-ajalt minna õue millegi muuga. Üks seanss käib kah, aga kuna kuidagi rahuldamata tunne jääb, siis vudin enamasti tuppa mentooli/piparmündi järele, et paar mahvi "õiget asja" peale tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 27, 2013 Ma lasin paar kuud tagasi 250ml õuna järjest Tunnen kaasa Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 27, 2013 Mul 2-3 clearot korraga käigus, nagu korralik toidukord, lõpuks tahaks magustoitu(midagi sokolaadiga). Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 29, 2013 Keegi rääkis et on olemas isegi makaroni maitselised, isegi vist ketsupi maitselised. Kreemikoogi maitselised ka ntx .Head isu. Share this post Link to post Share on other sites
vapor78 0 Postitatud Juuli 1, 2013 driptipid söövad õli nagu vanad autod ...rekord siiani pea 15 ml päevas aga muidu keskmiselt 7-8 milli!! Share this post Link to post Share on other sites
karlsson 0 Postitatud Juuli 1, 2013 5-8ml - 12 mg segu päevas. Praegu rahul, arvestades palju enne suitsu kulus. Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud Juuli 10, 2013 5-6 ml päevas. Eks see Kangertech pro tank ja Iclear 30 kiirendavad nullist sajani vist kiiremini kui tavalised CE 4 või muud sellised 1,6ml mahutavusega aurustajad Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 11, 2013 Täna läks vist 6 ml Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 12, 2013 Hetkel kuskil 2-2,5ml päevas, täna peaks protanki kätte saama, eks näis kas hakkab väga rohkem kuluma. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Juuli 27, 2013 Evod clearo on vist 2ml ning sellest jätkub kaheks päevaks. Ehk siis ainult mingi 1ml 12mg vedelikku päevas Share this post Link to post Share on other sites
Kisquash 0 Postitatud Juuli 27, 2013 Osad ikka eriti tagasihoidlikud. Endal peab ProTanki ikka paar korda päevas, kui mitte rohkem, täitma. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 31, 2013 Tuleb tunnistada et 18mg jääb kangeks juba. Krt alles eile sai ports tellitud. Peab vist lahjendama millegagi. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuli 31, 2013 Alustasin 18 mg-ga, hetkel kuskil 14 mg ja mõtted käivad 12 mg suunas, koguses suht püsivad, ca 5ml päevas. Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 31, 2013 Vedelikud kangusega 9-12 mg. Päevas kulub praegu olenevalt kasutatavast kangusest 4-6 ml. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2013 Mul tuleb vist rekord, 3x3ml läinud ja 11h veel tööl olla Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 Mul tuleb vist rekord, 3x3ml läinud ja 11h veel tööl olla Alluvad söövad närvid ära? Teemasse ka. Viimasel ajal läheb kuskil 3-4ml Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2013 24h vahtkond, vaja lihtsalt üleval olla. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 3, 2013 Head mahlad aitavad. Pea vastu! Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2013 kofeiin ja nikotiin need mu sõbrad hommikuni Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 kofeiin ja nikotiin need mu sõbrad hommikuni Tõmbad koridori siniseks ja teed sõduritele tuletõrje õppehäiret Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2013 pea vastu sõdur, kes meid ikka kaitseb, kui mitte sina prioriteet on turu 4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud August 7, 2013 Krt, parema vedeliku peale üle minnes (poola Blue Mist), tõusis ka tarbitav kogus korralikult. Alla 2-3ml päevas ei tule enam kuidagi. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 7, 2013 Blue MistKust seda saab ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud August 7, 2013 Poolas ostsin. Kohalikud hindavad seda vedelikku väga ning on tõesti üle prahi Siit: Blue-smoke.pl Share this post Link to post Share on other sites