STAAR2k 0 Postitatud November 3, 2013 ma sain mõned tunnid tagasi oma Vision Spinneri kätte ja 3.3V peal olen pea 2ml juba ~4 tunniga ära pahvinud Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud November 4, 2013 ma sain mõned tunnid tagasi oma Vision Spinneri kätte ja 3.3V peal olen pea 2ml juba ~4 tunniga ära pahvinud ära üle pinguta, pärast pärast näost lilla süda paha ja rõngad silmeees. Share this post Link to post Share on other sites
asing 0 Postitatud November 4, 2013 Päevas kulub 2-6ml tööl olles rohkem ja puhkepäevadel vähem Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 4, 2013 Eile täitsin 5 korda i30 Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 4, 2013 Eile täitsin 5 korda i30 Korralik Share this post Link to post Share on other sites
argo 1 Postitatud November 4, 2013 Eile täitsin 5 korda i30 Oh juudas, ma saan i30'ga kusagil 1,5-2 päeva hakkama. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 4, 2013 Tavaliselt 2-3 Aga coil kuidagi extra hästi hakkas tööle + veel yx muutuja Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 4, 2013 ma kuskil 3x päevas täidan i30-nd Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud November 4, 2013 Mul läheb STV'ga umbes 2 päeva, siis vaja uuesti täita. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 4, 2013 Mul läheb STV'ga umbes 2 päeva, siis vaja uuesti täita.Jäta maha Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud November 4, 2013 Mul läheb STV'ga umbes 2 päeva, siis vaja uuesti täita.Jäta mahaEi taha Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 4, 2013 Mul läheb STV'ga umbes 2 päeva, siis vaja uuesti täita.Jäta mahaEi taha ei ole sõltuvus, ei ole Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Veebruar 22, 2014 Neljateistkümnes tööpäev just lõppes ja vedelikke revideerides tuleb tõdeda, et kaasa võetud 180ml-st on alles umbes 10. Kasutasin enamjaolt kayfuni klooni, vaid üks kord hakkas ta mul lekkima. Roolis on halb coili uuendada ja täitsin hoopis taskus passiva protanki. Protanki on tööl just väikese mahutavuse tõttu kehva kasutada. Päris täis ei kannata nii ehn naa valada, kipub kärssama. Järgmine kord võtan kindlasti rohkem mahla kaasa. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Veebruar 22, 2014 Minulgi läheb 7-8 ml päevas 9mg Liquat, a suitsu kunagi läks üle 2 paki päevas Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Veebruar 22, 2014 Esimesed 2 päeva kui asjaga alustatud sai , siis kulus kuskil 20ml 12mg Appel-minti. Nüüd heal juhul päevas mingi 1ml vedelikku läheb, sest kõik maitseb nagu üli sitalt. Uue vedeliku ligi võtan , esimese päeva suudan tõmmata ja peale seda tuleks nagu igalt poolt dryhitte, vahet ei ole mis clearo või coil. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 22, 2014 Mina sain vaheldust RDA näol. Nüüd peaksin saama kuu lõpus aga Kayfuni, krt siis vist alles hakkab minema Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Veebruar 22, 2014 Mina sain vaheldust RDA näol. Nüüd peaksin saama kuu lõpus aga Kayfuni, krt siis vist alles hakkab minema Mul läheb kaifaril tangitäis päevas ja kui kunagi oli protank siis täitsin kakskorda päevas umbes....seega koguaeg läinud nii 4-5ml päevas. Share this post Link to post Share on other sites
olari 0 Postitatud Veebruar 22, 2014 25-100 ml päevas. Kas keegi teeb järgi? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Veebruar 22, 2014 25-100 ml päevas. Kas keegi teeb järgi? Sa oled asjast valesti aru saanud, seda ei jooda Share this post Link to post Share on other sites
olari 0 Postitatud Veebruar 22, 2014 25-100 ml päevas. Kas keegi teeb järgi? Sa oled asjast valesti aru saanud, seda ei jooda Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 22, 2014 25-100 ml päevas. Kas keegi teeb järgi? Sa oled asjast valesti aru saanud, seda ei jooda Ma mõtlesin, et ma olen siin jube joodik oma 8-10ml'ga aga tuleb välja, et mõni mees ei saa selle kogusega hommiku kohvigi joodud. Share this post Link to post Share on other sites
olari 0 Postitatud Veebruar 22, 2014 Tegelt pole asi nii vaid täidan aspire nautilust korra paari päeva tagant. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 23, 2014 Tegelt pole asi nii vaid täidan aspire nautilust korra paari päeva tagant.K***t järelikult olen ikka joodik Share this post Link to post Share on other sites
olari 0 Postitatud Veebruar 23, 2014 Jah kahjuks nii see on. Share this post Link to post Share on other sites
berla 0 Postitatud Veebruar 27, 2014 Blondinalja ka: Algul ehmatasin ära, et kuidas teised nii vähe tõmbavad, et 2-4ml päevas, et mul läheb ikka tunduvalt rohkem kuigi enda arvates väga suur tossutaja ei ole. Pean iga teine päev täitma ning vahest ka 2 x päevas. Siis vaatas blond mõõdikut, kus 0,2ml kaupa need asjad ... No ei ole seda mõistust kõigile jagatud Keskmine siis hetkel 1ml päevas, aga nüüd maitsetega vedelikud käes ja tundub, et kogused hakkavad suurenema Share this post Link to post Share on other sites