Zirkel 13 Postitatud November 11, 2013 Töökaaslane otsustas minu soovitusel ka e-suitsu ära proovida. Otsustas alustada odavama otsa tehnikaga ja ostis omale Ego-C komplekti. Kuid hiljem selgus, et mõlemad akud omadega õhtul. Selle asemel, et neid minema visata, tegi kerge modifikatsiooni ja naudib nüüd mehaanilist modi Share this post Link to post Share on other sites
asing 0 Postitatud November 12, 2013 minu tagasihotlik piibel siis. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud November 13, 2013 Minu hetkeseis siis selline Share this post Link to post Share on other sites
hallhunt 0 Postitatud November 18, 2013 !!PROOVIMISEKS!! sain skysmoke skypack,ehk lihtsalt võta ja kasuta tasuta,vedelik osta ise:) kaasa anti skysmoke kirsi-karamelli RY4 vedelik...esmamulje hea...Õnneks sain ka spezzi sahtli teemas vastuse mis huvitas ja seega tean ka kust osta vedelik mida mul vaja:) Tavalist koni täna teinud ei ole enam.... Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Detsember 30, 2013 Astro mod käes ja päris huvitav kooslus kayfuniga. Kompaktne. Kicki ei kasuta, kuna see kaotab igasuguse mec. modi mõtte. Tuleb lihtsalt õigesti ringi käia toruga. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 30, 2013 Astro on hea, mul ka see olemas. Häirib ainult tsenter pinni kõrgus… peab selle umbes milli jagu madalamaks lihvima vist. Sent from my xperia acro s using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Detsember 30, 2013 Astro on hea, mul ka see olemas. Häirib ainult tsenter pinni kõrgus… peab selle umbes milli jagu madalamaks lihvima vist. Sent from my xperia acro s using Tapatalk Kuskil nägingi, et keegi oli lihvinud. ECF-is vist, kui õieti mäletan. Ja kiitis küll jah. Ennast pole veel segama hakanud, saab näha... Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 8, 2014 Täna sain lihtsa ja hea oommeetri ja gripper V 8. Homme peaks AW akud saama kätte ja siis läheb andmiseks Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 10, 2014 Mehaaniline on mõnus. Sätin coili 1.1-1.2 oomi peale ja kuni 3.8voldini on ideaalne. Vabandan taustal olevate hügieenitarvete pärast. Kajutis veibin ainult vannitoas. Ja sealgi ninapidi vent. avas. Töölaud selline. Share this post Link to post Share on other sites
2III7 0 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Mul selline setup. Protank 2 (1.5 oomise coiliga) + eVic Easy Head. Protanki otsas kummist muhv(see mille sees coilid alguses on), et oleks võimalik külmade ilmadega õues veipida [attachment=0]IMAG0177.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Jaanuar 15, 2014 See on küll tubli nõks kellele metall vastu käib, lõikasid lihtsalt otsa ära lutil Share this post Link to post Share on other sites
Karuonu 0 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Lutsin siin oma tavalist julka ja imestan, et mida kuradit see tuunimine juurde annab? Rohkem auru, rohkem mahvi, rohkem "mingit asja"? Kui ma laon oma piibu erinevatest vahvatest juppidest kokku, kas ma saan siis mingi erilise laksu? Seletage võhikule. P.S. Pole pahatahtlikult mõeldud. Puhas uudishimu. /perkele, vist läks valesse teemasse/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Lutsin siin oma tavalist julka ja imestan, et mida kuradit see tuunimine juurde annab? Rohkem auru, rohkem mahvi, rohkem "mingit asja"? Kui ma laon oma piibu erinevatest vahvatest juppidest kokku, kas ma saan siis mingi erilise laksu? Seletage võhikule. P.S. Pole pahatahtlikult mõeldud. Puhas uudishimu. /perkele, vist läks valesse teemasse/ Off-Topic : jah, saad eriliselt mõnusa laksu. Loomulikult proovi, ennem kui pole proovinud, ei ta kas ta on hea või mitte Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Jaanuar 19, 2014 [attachment=1]2014-01-19 19.10.48.jpg[/attachment] [attachment=0]2014-01-19 19.26.13.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Pilt minu pisi pisist ka 10.5 cm kogupikkus. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 24, 2014 Kayfun + Evic on väljanägemiselt tõsine öäk. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 24, 2014 mis sa siis kayfunile otsa paned? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 24, 2014 Kayfun + Evic on väljanägemiselt tõsine öäk. Ega ta perfoormansi poolt ka eriti asjalik ole... Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 25, 2014 Kasutan Kayfunit vamo otsas, paraku ühe 18650 akuga jääb ikkagi lahjaks. Välimus see-eest parem, kui evicuga. Praegu istub .8 oomise coiliga k100 otsas, välimus erakordselt rõve aga toimib heasti. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 25, 2014 nii,et kayfun tahab saada siis mingit meh modi +kick või nii???mul igasuguseid clearosid ja akusid,aga rba-d ei ole proovinud ,vot sellepärast tunnen end ja küsingi sellist asja ,et mis sinna kayfunile vooluallikaks panna? krt vale teema all ,aga noh ´palun kergemat karistust Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 25, 2014 nii,et kayfun tahab saada siis mingit meh modi +kick või nii???mul igasuguseid clearosid ja akusid,aga rba-d ei ole proovinud ,vot sellepärast tunnen end ja küsingi sellist asja ,et mis sinna kayfunile vooluallikaks panna? krt vale teema all ,aga noh ´palun kergemat karistustMina plaanin panna Nemesise ilma kickita ja coilid teha 0.8-1.2 ohm. Aku peab korralik aint olema. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Jaanuar 25, 2014 Kayfun+Nemesis= Väga asjalik kooslus Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 25, 2014 Kayfun+Nemesis= Väga asjalik kooslus huh tõesti väga kena. Nüüd tean mis mind ees ootab Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 10, 2014 evic 18350 kere/akuga + protank2 ja vivinova plast huulik kuna see metall köliseb vasta hambaid Share this post Link to post Share on other sites
saldion 0 Postitatud Veebruar 11, 2014 Minu koni... Share this post Link to post Share on other sites