masmre 39 Postitatud Veebruar 27, 2014 pole näha pilti, aga ainult lingina on:https://www.dropbox.com/s/s20vsamc02y0g ... .37.54.jpg Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 27, 2014 Kadedaks teeb. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 9, 2014 Minu sünnipäeva kink, tuunitud piibu otsaga (saksamaalt ostsin 4 piibu otsa ) ja must metal vivi korpus: Tegin Astro modi pluss kontakti kaifuni jaoks parajaks: Miks foorum enam dropboxi pilte õigeks ei keera? Dropboxis on pilt õigetpidi, foorumis 'külili'.. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 9, 2014 piip on viisakas Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 14, 2014 Eile sain siis FT pakiga kayfun kloonile uusi juppe. Kõik istus ilusti kokku ja ei leki kusagilt [attachment=0]CAM00170.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 Keerasid Vamole adapteri otsa nagu näen Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 14, 2014 Keerasid Vamole adapteri otsa nagu näenEi keeranud, see kaifari alumine ots Adapterit peab veits tuunima- keskmisele postile käia näitama. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 endaoma lasin ka lühemaks. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Märts 18, 2014 Panen ka algaja varustuse üles.[attachment=0]alus 005.JPG[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Märts 18, 2014 See on nagu naistepäeva kaart. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 18, 2014 Minu postist räägid? Täpsustad? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 18, 2014 No vaata pilti ja mõtle ise Peegelpilt veel alla ja naine avaks sydame Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 18, 2014 Õõõ.. ei tea. Miski rohelise taustal selline mehaanika näeb päris kena välja minu arust. Või ma ei lugenud esimest posti, kus oli kirjas, et peab arvutlaual ülevalgustatud välguga tegema? Igaljuhul seade selline. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 18, 2014 Õõõ.. ei tea. Miski rohelise taustal selline mehaanika näeb päris kena välja minu arust. Või ma ei lugenud esimest posti, kus oli kirjas, et peab arvutlaual ülevalgustatud välguga tegema? Igaljuhul seade selline. Ilus, ilus . Sätin ka oma pulgad kaamera ette ritta, kui kõik kätte saan . Nüüd tean, et tuleb ka muru taustaks kitkuda, siis on lootust naisi saada Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 18, 2014 Peab vist müügiteemadesse ikka tagasi pugema paistab Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 18, 2014 Peab vist müügiteemadesse ikka tagasi pugema paistab Vaata postiivselt ... mujal (väljaspool müügi teemasid) vähemalt ei kritiseerita . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 18, 2014 aga see pole siin myygiteema Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 19, 2014 Õõõ.. ei tea. Miski rohelise taustal selline mehaanika näeb päris kena välja minu arust. Või ma ei lugenud esimest posti, kus oli kirjas, et peab arvutlaual ülevalgustatud välguga tegema? Igaljuhul seade selline. pigem mõeldi raamituuningut Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Märts 21, 2014 Minu jaoks hetkel super-kooslus iclear 30s puhul tänud Jazz`ile Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 22, 2014 Et siis niimoodi: Share this post Link to post Share on other sites
enrix 0 Postitatud Märts 25, 2014 eVic pluss aerotank Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 28, 2014 leidsin enda esimesed akud ülesse, nostalgia missugune [attachment=0]IMG_20140328_151153.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites