masmre 39 Postitatud Märts 29, 2014 g0nadz, päris hea Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Märts 29, 2014 Krdi hobi... btw, astro top cap on veits tuunitud, airflow. Robust aga close enough. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Märts 29, 2014 SS mees Jään sulle vist jalgu aga kõige lemmikum on se teine raud. Share this post Link to post Share on other sites
Imre58 2 Postitatud Märts 30, 2014 Väga kena varustus, g0nadz! Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Märts 30, 2014 g0nadz, päris hea Väga kena varustus, g0nadz! Tänud! Share this post Link to post Share on other sites
lahutatude 1 Postitatud Aprill 1, 2014 Kes teab, see teab Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 1, 2014 Kes teab, see teab Oi kurat kuidas ma seda hellfiret tahaks... See sinu oma ? Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 1, 2014 Vjerri naaisss. I'll hjev it. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Aprill 1, 2014 Kes teab, see teab Mina nt ei tea mis see on, aga oleks huvitav teada Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 1, 2014 Kes teab, see teab Mina nt ei tea mis see on, aga oleks huvitav teada Hellfire mini mega atty. Halb on see, et HF hakkab cnc peal attysid tootma ja hind hakkab langema, Hetkel ~250€ atty, mis on väga haurldane ja seda kogutakse. HF ei hakka kõiki attysid cnc peal tootma ja osad võetakse müügist ära, nii et hetkel see õnnega mäng, kas hoida käes seda või maha müüa see. Kui seda cnc peal tootma ei hakata, siis hind tõuseb ilmselt veelgi, kuna neid ei toodeta enam. Hetkel kõik HF attyd käsitsi valmistatud. Share this post Link to post Share on other sites
lahutatude 1 Postitatud Aprill 1, 2014 Ilusat 1. aprilli kõigile foorumlastele e. need 20 minutit mis veel jäänud on Kes teab, see teab Reaalselt siis selline jundam ja see ei ole nali Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 2, 2014 Panen ka siis pildi oma tänasest veibist Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2014 Kadestan, nii korras töölaud Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 2, 2014 Kadestan, nii korras töölaud Pühkisin ühe nurga puhtaks pildi tegemise hetkeks Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 2, 2014 Kadestan, nii korras töölaud Pühkisin ühe nurga puhtaks pildi tegemise hetkeks Juba aastaid olen lubanud anda korraliku keretäie sellele, kes minu töölauda pidevalt segi ajab. Saaks selle tõpra ainult kätte... Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Aprill 4, 2014 eVic pluss aerotank Ma loen küll, et A.LE COQ Share this post Link to post Share on other sites
enrix 0 Postitatud Aprill 4, 2014 Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 5, 2014 SIBUL 91% Fuih ... ei näe ilus välja... tegelt päris rõve näeb välja Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 5, 2014 Evicu otsas ehk tõesti. Tulevad mechid ära, siis näitan uuesti. Või oleks vist pidanud nats kulu õuest taustale kitkuma OT: K: Mitu viga tegi Joss, II ilmasõja ajal? V: 2. Näitas venelasele euroopat ja euroopale venelast. Share this post Link to post Share on other sites