g0nadz 28 Postitatud Aprill 11, 2014 Kas seda meshi saab eestist ka? Oskan rumalaid küsimusi esitada Sent from my SM-G900F using Tapatalk Spezzil peaks mingit coilide keeramis kraami olema, vaata sealt. Muidu saab tellida siit: http://www.vape-atomizer-mesh.com/ postikulu on soodne ja teenindus suht kiire. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Aprill 11, 2014 Minu Private V2 ja Russian 91% Nano Body [attachment=0]private v2.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 11, 2014 Minu Private V2 ja Russian 91% Nano BodyJaa, täitsa nunnu niimoodi Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 12, 2014 [attachment=0]esmaabi.jpg[/attachment]Minu väike esmaabikapp. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 12, 2014 Väga hea Esimesse serva veel väike julgestusliist (nt pleksiklaasist), et ühte võttes teisi kogemata ümber ei ajaks.... Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 12, 2014 [attachment=0]esmaabi.jpg[/attachment]Minu väike esmaabikapp. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Aprill 12, 2014 [attachment=0]esmaabi.jpg[/attachment]Minu väike esmaabikapp.Vägev Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 12, 2014 Eile jäi pilt jälle panemata ja postitan kahest siis täna: Vasakul: Mod: GP Paps x v1.5, serial #1269, ostetud vapourart.com (mu lemmik mehaaniline mod, PS! 23mm) Atty: Eden mods Rose V2, ostetud vapist.net Paremal: Mod: Luxe mods cocoa custom 18350, ostetud infoATluxemods.com Atty: Luxe mods SS hybrid dripper, ostetud cloud9vaping.co.uk Drip tip: Luxe mods cocoa custom engraved, ostetud infoATluxemods.com Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Aprill 14, 2014 Sain täna oma karbi vamole valmis kus vajalik varustus kaasas, lisa aku jaoks peab veel koha otsima. Sent from my LT18i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 19, 2014 Mõned SS-id Vasakult alates Mod: F20, ostetud oksjonilt Atty: Hellfire mini mega, ostetud oksjonilt Drip: ei mäleta, vist team rampage oma Mod: Satburn mini, ostetud oksjonilt Atty: Hellfire mini, ostetud oksjonilt Drip: Hellfire drip tip, ostetud oksjonilt Mod: Caravela #040 Atty: Hellfire mini mega, ostetud hellfiremods.co.uk Dip tip: Hellfire Slim, ostetud oksjonilt -- 19 Apr 2014 14:01 -- Veel mode: Vasakult alates: Mod: Tad´s First, serial #0018, ostetud: võitsin loosiga Atty: Kato´s Mirror, serial #0597, ostetud: shmovapes.co.uk, Drip tip: Luxemods SS engraved Mod: Chi You SS 2013, serial #3425, ostetud: facebookist ühelt tüübilt Atty: Taifun GT + Taifun XS kit, serial #4075, ostetud whitefog.co.uk Mod: Origin Brass, serial #752, ostetud pink-mule.com Atty: Footoon Aqua + MH mods glass kit, serial #2569, ostetud prophetvapor.com, glass kit ostetud vaperev.com Drip tip, Vicious Ant Chaplin, ostetud ukecigstore.com -- 19 Apr 2014 14:31 -- Caravelast veel natukene pilte Mod: Caravela #040 Atty: Senesis Mini, 50 tükki tehakse kokku, ostetud FB-st ühelt tüübilt Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 19, 2014 Naniih. Eile-täna lisandus meie pesakonda ProVari Mini, VAMO V2 ja iTaste VV V3. Lemmik clearo STV ja iClear 30S. Nautilus on ka äge aga pole seni uut klaasi leidnud Õige pea tulemas ka LavaTube v2.5 Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 19, 2014 Launcher + KFL Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 19, 2014 Launcher + KFL Oma viimases ebakompetentsuses tahaks küsida, kus nupp on? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 19, 2014 https://www.fasttech.com/products/0/10006633/1518300-launcher-telescopic-mechanical-mod Hakka selgeks tegema endale põhilisi asju. Loodetavasti on juba kayfuni kloon hiinast sinu poole teel? Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 19, 2014 https://www.fasttech.com/products/0/10006633/1518300-launcher-telescopic-mechanical-mod Hakka selgeks tegema endale põhilisi asju. Loodetavasti on juba kayfuni kloon hiinast sinu poole teel? Hehe eks ma nats olen piilunud neid mehh vidinaid aga enne pean oma gädšeti hullustusest üle saama ja asjad selgeks tegema. Üleüldse enne vaja analoogist lõplikult lahti saada, kui suurte poiste leludega mängima hakkan. Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 19, 2014 Õlitasin natukene Senesis mini puitu, et jääks värskem ja tumedam Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 19, 2014 Millega õlitad? Kui see imitatsioon ei ole siis ole ettevaatlik, võid ära rikkuda mingi lambi "õliga" Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 19, 2014 Millega õlitad? Kui see imitatsioon ei ole siis ole ettevaatlik, võid ära rikkuda mingi lambi "õliga" Tegu täita ehtsa puiduga, köögi puitpindade õlitamiseks mingi spets õliga tegin Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 19, 2014 Mnjaa , isegi sellega peab ettevaatlik olema. Mõnele puidule ei sobi universaalsed puiduõlid. Räägin seda sellepärast, et ehk on kallis tükk ja jama kui raisku läheb vale õli pärast Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Aprill 19, 2014 Mnjaa , isegi sellega peab ettevaatlik olema. Mõnele puidule ei sobi universaalsed puiduõlid. Räägin seda sellepärast, et ehk on kallis tükk ja jama kui raisku läheb vale õli pärast Päris kallis atty on küll jah, 50 tükki toodetakse kokku neid ainult. Ma olen paar päeva päästnud seda. Eelmine omanik oli paras **** ja saatis mulle selle atty, nii et build oli veel sees koos e-vedelikuga. Sain sellisena: Päeva puhastust ja peale kuivatamist nägi välja selline: Peale tunnikese õrnalt poleerimist nägi välja selline: Ning nüüd peale õlitamist näeb välja selline: Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 19, 2014 See küll puhtalt mõttevälgatus, aga ma teeks nii, et immutaks selle puidu miski korraliku asjaga läbi ja siis laseks laki peale (30ml läbipaistev lakk maksab 3-4€) Siis võtaks peene teraga poleerpasta ja lükkaks läikima, paremaks vist enam siis minna ei saaks Muidugi sellel on oma miinus külg, et pole käega puitu tunda, aga iga kell saad laki maha lihvida, kui peaksid edasi müüma vms. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Aprill 19, 2014 Mnjaa , isegi sellega peab ettevaatlik olema. Mõnele puidule ei sobi universaalsed puiduõlid. Räägin seda sellepärast, et ehk on kallis tükk ja jama kui raisku läheb vale õli pärast Päris kallis atty on küll jah, 50 tükki toodetakse kokku neid ainult. Ma olen paar päeva päästnud seda. Eelmine omanik oli paras **** ja saatis mulle selle atty, nii et build oli veel sees koos e-vedelikuga. Sain sellisena: Päeva puhastust ja peale kuivatamist nägi välja selline: Peale tunnikese õrnalt poleerimist nägi välja selline: Ning nüüd peale õlitamist näeb välja selline: Korralik nuts ikka sul alla pandud modide ja attide alla Share this post Link to post Share on other sites