WHISTLER 7 Postitatud Aprill 20, 2014 Eeslil omamoodi pensionisammas. Aga jube kulukas teine Eesel, ehk avaldad, palju su kuu eelarve on E peale? Sul naist pole? Naine rahul sellise asjaga? Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 20, 2014 Lakkima ära hakka paned otsesemas mõttes p...e. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 20, 2014 Eputan veel natu siis. Kuna segadus kasvas üle pea, siis Bauhofist tuli kohver. Kohver ise - 34 eur Tahvel poroloni - 3 eur Praktilisus - priceless! Lahti Pool lahti Kinni. (Patsaan enam kamale ligi ei saa) 1 Huntmees reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 20, 2014 Kas siuke kohver lukku ka käib? Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 20, 2014 Kas siuke kohver lukku ka käib? Alumisel pildil on näha kohvri küljes "võtme" kimp. Kui see sinu jaoks on piisavalt turvaline, siis käib. Ma usun, et kui ma seal lukuaukudes piisavalt kirjaklambriga sudiks, saaks lahti. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 20, 2014 Mul poiskõse kodo,turvalisuse mõttes oleks hää.. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 20, 2014 Oi nii ma ei julgeks kindlalt pead anda. Küll aga ma praegu vaatan, et kui metallipuur on käepärast, siis udupisikese tabalukuga saaks asi lahenduse küll. Hoiaks ühte "lapatsit" seal kinni. Kui soovi on siis võin sulle selle kinnituse osa pildistada ja postkasti pista. Siin juba tahetakse spämmimise eest tuleriidale lohistada Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 20, 2014 oh ära seda asja nii isiklikult võta, meil siin ikka täiskasvanud inimesed ja jeesule kulub konkurents ka ära... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 20, 2014 Sain ka oma voltmeetri valmis ja täitsa sai [attachment=2]CAM00340.jpg[/attachment] [attachment=0]CAM00343.jpg[/attachment][attachment=1]CAM00344.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 20, 2014 Sain ka oma voltmeetri valmis ja täitsa sai Tubli töö Kaua ehitamine aega võttis? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 20, 2014 Sain ka oma voltmeetri valmis ja täitsa sai Tubli töö Kaua ehitamine aega võttis?Mingi tunnike ikka läks kuna jootejaama polnud kodus ja pidin käepärast oleva kolviga jebima. Relakat ka ei viitsinud tuua, viilisin kolmnurk viiliga carto pooleks Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 20, 2014 Läbiipaistvat polnud võtta aga ajab asja täitsa ära! Mingi vana katkise klaasiga carto. Oli vaja, eks mechi akut näeks. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 20, 2014 Läbiipaistvat polnud võtta aga ajab asja täitsa ära! Mingi vana katkise klaasiga carto. Oli vaja, eks mechi akut näeks. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 20, 2014 Miks minu oma ainult ühe koha peale koma näitab ? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 20, 2014 Ma haamriga koputasin selle koma ühe koha võrra ette Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 21, 2014 militar, sul on FT'st ostetud vist. minu FT oma on ka 1 koht peale koma, aga ebay oma on 2 kohta. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 21, 2014 FT oma jah ja cartotank siit https://digitalsteam.ee/atomizers/carto ... white.html nibin-nabin mahub sisse. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 21, 2014 http://community.us.playstation.com/t5/image/serverpage/image-id/184109i1B00B6F055B4EEFF/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 Seeria nr. 13377 Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 21, 2014 Militar räägi kuna masstoodangut tegema hakkad ? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 21, 2014 Te ei jõua maksta Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 23, 2014 kuna vamo tuksis siis peab leppima mechiga Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 24, 2014 Hetkel kasutuses Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 24, 2014 kuna vamo tuksis siis peab leppima mechiga Sent from my MI 2A using Tapatalk Kas ainult mina ei näe seda pilti? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 24, 2014 Mina näen igatahes.. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Aprill 25, 2014 Hetkel kasutuses kimud viite toru ja piipu korraga ? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites