Silwer 2 Postitatud Juuni 27, 2014 1 x eVic 18350 + STV 3 x Nemesis clone 18350 + 3 x connection parts Kayfun / Nemesis + 2 x Kayfun Lite clone + 1 x Russian 91% clone Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 28, 2014 Panzermod ja astromod, kaifaritega. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Juuni 28, 2014 1 x eVic 18350 + STV 3 x Nemesis clone 18350 + 3 x connection parts Kayfun / Nemesis + 2 x Kayfun Lite clone + 1 x Russian 91% clone Kust sellised pisikesed drip tipid said, tahaks ka xD Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Juuni 28, 2014 Ju ft kraam ole! Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Juuni 29, 2014 Kust sellised pisikesed drip tipid said, tahaks ka xD Vicious Ant Chaplin drip tipi kloonid on Silweri pildil Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuni 29, 2014 Jah, tellisin FT'st kümmekond erinevat drip tipi. Osad on aga kahjuks liiga kobakad, et Kayfun otsas kasutada. Muideks vasakult teine drip tip on portselanist ja ka täitsa hea. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 30, 2014 Pika kõrrelised tibla ja Igo W3 Peaks mainima, et dripperile sobib pikk kõrs hästi- aur on külmem ja mahedam. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 30, 2014 Ma tänan kasutajat Tripp, kes mind aitas suurelt laenates oma SIDi ja kayfari isolaatorit, et ma oma nutusest seisust välja saaksin Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuli 11, 2014 Häbi tunnistada, aga kasutan drippimiseks ikka veel sellist odavat kloonikomplekti. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 11, 2014 So gay 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuli 11, 2014 näeb välja nagu dildo Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuli 11, 2014 Jep, mulle meeldib lilla ja roosa. Naisele ei julge öelda. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Juuli 11, 2014 Mehised värvid.....ega värvid veel homoks tee Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 13, 2014 Sellise vahva kastikese maitsestajate jaoks leidsin 1.10 euro eest Rakvere Magazini poest Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 13, 2014 Sellise vahva kastikese maitsestajate jaoks leidsin 1.10 euro eest Rakvere Magazini poestCAM00298.jpgA räägi kust õlu leidsid Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 13, 2014 Austraalia sugulased tõid , neil seal maksab Saku 7 taala ja külla tulles ostsid siit suurema laari mida me ei suutnud ära juua Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Juuli 15, 2014 Midagi uut ja huvitavat mu kollektsiooni, üks esimesest kümnest - Alu Stashbox koos Rose v2.1 attyga Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuli 15, 2014 Midagi uut ja huvitavat mu kollektsiooni, üks esimesest kümnest - Alu Stashbox koos Rose v2.1 attyga Kus sellel päästik asub? Kas nats suureks ei jää pihus? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Juuli 15, 2014 päris äge, SS on jube seksikas, hea vist kodus diivani ees popsutada. Samas herr eeslile pensifondis see, ehk vist vitriinkapis Share this post Link to post Share on other sites
spinna 1 Postitatud Juuli 16, 2014 Vist ikka alumiinium, või eksin`? Nimes ALU. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Juuli 16, 2014 On jah Alu. Kuid näeb välja SS. Sellegi poolest äge! https://www.youtube.com/watch?v=2_D_puZuLac Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Juuli 21, 2014 Alumiiniumist on see. Hästi kerge oma suuruse kohta, väljas seda tassida eriti võimalik ei ole, kuna tegu ei ole just kõige väiksema isendiga. Ise põhimõtteliselt ainult kodus veipinud sellega aga ka minimaalselt, eelistan dripperit kodus. Muidu eks ta pensionifondi mul läheb jah. Donny Sirivisut - Stashboxi leiutaja teeb neid 50 tükki kokku, hetkel 10 tehtud ja järgmised 10 tegemisel, list täitus sekunditega, nii et tahtjaid on sellele päris palju. Eks ma ootan õiget hetke ja müün selle maha varsti. Selle kirjutise kirjutamise hetkel on üks hetkel vape auctionsil hinnaga juba 800 USDni jõudnud, ostuhind ~360 USD koos transpordiga. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 22, 2014 Igo W6 https://www.fasttech.com/products/1746001 täitsa tip-top riist, mahutab hästi ja ei hakka õhuavadest vedelikku välja ajama kui dripperit kallutada. Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Juuli 23, 2014 Mis mahl nii läbipaistev on ? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 25, 2014 Elevator mod 18350 akuga 2 reinolen and Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites