Stewie 8 Postitatud Veebruar 22, 2015 Minu hetke lemmikcombo Kas see on xpro m-65? Kas sul aku vahetamisel põhja kinnitamisel sädeleb ka? Share this post Link to post Share on other sites
cain 2 Postitatud Veebruar 22, 2015 eVic + fasttechi Kraken Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 22, 2015 Kas see on xpro m-65? Kas sul aku vahetamisel põhja kinnitamisel sädeleb ka? M65 jah. Ei ole tähele pannud, et oleks sädelenud. Aga ma pole ka akut väga palju vahetanud, mingi 4 korda ainult. Laadimiseks olen rohkem usb laadijat kasutanud, 2A laadijaga laeb päris kiirelt vtc5 aku täis. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 22, 2015 M65 jah. Ei ole tähele pannud, et oleks sädelenud. Aga ma pole ka akut väga palju vahetanud, mingi 4 korda ainult. Laadimiseks olen rohkem usb laadijat kasutanud, 2A laadijaga laeb päris kiirelt vtc5 aku täis.Eks peab visiidi varsti tegema Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 22, 2015 Eks peab visiidi varsti tegema Oed oodatud, härra 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 23, 2015 Kas see on xpro m-65? Kas sul aku vahetamisel põhja kinnitamisel sädeleb ka? Kus kohast seda osta muidu saab ja mis hind ? Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Veebruar 23, 2015 https://peleon.pl/pl/smoktech/2632-mod-smok-mini-xpro-m65-vw-18650-m50-upgrade.html?search_query=smok&results=44 Share this post Link to post Share on other sites
Riff 6 Postitatud Veebruar 23, 2015 Kus kohast seda osta muidu saab ja mis hind ? http://www.fasttech.com/search?Xpro%20M65%20 Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 23, 2015 Ma ostsin ise Fasttechist. Avastasin sellel ühe nõmeda asja. Kui keegi selle soetab, siis ärge mitte mingil juhul hakake kruttima plussklemmi. Sellel on vedruga reguleeriv klemm ja keerata pole seal midagi. Ise kruttisin seda ja lõpetasin sellega, et keerasin kruvi mutri küljest ära ja tagasi sai alles nii, et tuli kogu mod lahti kakkuda ja kruvi niimoodi mutri külge tagasi keerata. Nimelt on tal kruviauk selline, et lahti keerates kukub kruvi vastas olev mutter modi sisse ja kätte saab selle ja kruvi külge tagasi panna alles täiesti lahti lammutades. Krt, tund aega jamasin, enne kui korda sain Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 24, 2015 Viitsid ühe pildi äkki käes teha ka ? Nagu suuruse võrdluseks. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 24, 2015 Viitsid ühe pildi äkki käes teha ka ? Nagu suuruse võrdluseks. Käes koos Cloupor Miniga 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kontsik 0 Postitatud Veebruar 24, 2015 Minu uued asjad siis :Subtank+E-Holly 35w Share this post Link to post Share on other sites
mrts 2 Postitatud Veebruar 24, 2015 Vamo V5 + iClear 30 asendus.. iStick 20W + Delta 16 Minule kooslus meeldib, Vamoga võrreldes on parem, pisem ja mugavam. 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Veebruar 25, 2015 Minu uued asjad siis : Subtank+E-Holly 35w Väga äge! Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Märts 5, 2015 Eelnev oli iStick20w+Aspire ET-S, kuid mõtlesin natukene edasi liikuda...Tuli siis iStick 50w+Aspire Atlantis. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Märts 5, 2015 Minu areng siis. Hetkene setup siis Smok Xpro M80 Plus+ Subtank mini Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Märts 5, 2015 Dripperid on teema, ehk 4nine ja overdose rda, näevad üli cleanid välja koos. On veel vamo v5 ja kanger genitank aga seda väga ei kasuta 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Märts 6, 2015 Sai ka veidi varusid täiendatud 3 reinolen, Marc55 and vapesquad reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
hikikomori 2 Postitatud Märts 31, 2015 Mõned uued kloonid. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Märts 31, 2015 Kuidas Derringeriga rahul oled kah? Kas sellel mudelil on ristpea kruvidega traatide pingutamine? Share this post Link to post Share on other sites
hikikomori 2 Postitatud Märts 31, 2015 Väga rahul olen. Ristpea kruvid jah. https://www.fasttech.com/product/2131200 Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Aprill 1, 2015 Overdose RDA ja 4nine mod, pole just setup-check, aga niisama lahe pilt EDIT: Olen tähele pannud et olen seda setupi juba varem siia pannud, sorry Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 1, 2015 Overdose RDA ja 4nine mod, pole just setup-check, aga niisama lahe pilt EDIT: Olen tähele pannud et olen seda setupi juba varem siia pannud, sorry ma arvan et sa pole esimene ja kes neid kõiki mäletab 1 vapesquad reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
hikikomori 2 Postitatud Aprill 23, 2015 1 saurix reacted to this Share this post Link to post Share on other sites