renxnrj 20 Postitatud Juuli 19, 2015 Päris hea tglt Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud August 6, 2015 Ilus. Ja vedelik ka hea 😊 Täna keerasin esimese rahuldava coili. subtank + parallel coil @ 0.5ohm + survival solar storm = Minu süsteem. Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 7, 2015 Igapäevased ustavad sõbrad Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 12, 2015 Krt ei saa enam ... see teema mõuab ühte sellist pilti ka Palun ärge jätkage seda teemat sellel lainel aga nüüd on vähemalt üks korralik "pehme" varustusega pilt ka olemas Share this post Link to post Share on other sites
Sander Sagar 6 Postitatud August 21, 2015 Snow Wolf 200w tc, Smok m80, Nemesis copper kloon, El Cabron ja 10 sony vtc5. Eelnevalt on olnud ka MVP2, Istick 50w, Lemo Drop ja Plume Veil mille olen kahele heale sõbrale edasi müünud, kuna ise enam ei kasuta. Akusi laen Nitecore D2 laadiaga. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 22, 2015 Uus lemmik... Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 22, 2015 Uus lemmik... Kas enne jõid Sakut või mingit muud marki? Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 22, 2015 Tead küll millest jutt ikkagi... Lemo2-st... Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 22, 2015 Tead küll millest jutt ikkagi... Lemo2-st... Tean, tean, aga ei suutnud kiusatusele vastu panna 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 22, 2015 Tean, tean, aga ei suutnud kiusatusele vastu panna a.le coq muidugi ka Rules Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud August 22, 2015 Õlleteema jätkuks. IPV4-ja otsas istub Velocity kloon FT-st, milles on 0.25mm twisted kanthal dualcoil. Vedelikuks Sasami "Lakritz". Ideaalne combo. Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud August 25, 2015 Minu 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud August 25, 2015 Täitsa pekkis Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud August 25, 2015 Tänase seisuga. Ma olen küll oma egopulgad kas ära visanud või siis korralikumad maha müünud, mis neist hoida, võtavad ainult ruumi Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 25, 2015 Ma olen küll oma egopulgad kas ära visanud või siis korralikumad maha müünud, mis neist hoida, võtavad ainult ruumi Ma küll olen kõik ego-d suitsetajatele andnud Share this post Link to post Share on other sites
Mike 5 Postitatud August 25, 2015 Suurem osa jäävad kuna akud on omadega ära elanud, aga siin on üldine ülevaade millega olen alustanud ja kuhu tänaseni jõudnud Kindlalt töötav Skysmoke oma on täitsa töökorras ja lisaks hetkel mida kasutan eVic ning Smok on müügiks Aajaa, kui vingemat aparaati ebamugav kaasas kanda, siis selle vajaduse täidab mul sealt rivist eGo One millel Subtank annab mõnusa auru! Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud August 25, 2015 evic on müügiks? Share this post Link to post Share on other sites
Mike 5 Postitatud August 25, 2015 evic on müügiks? Ei seda ma veel ei müü. Liiga hea aparaat! M80Pro Smok on müügiks. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud August 25, 2015 evic on müügiks? Küsi Trancefly käest, tal vist Evic üle Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud August 25, 2015 smoki ei taha see on olemas;-) Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud August 27, 2015 1 vapesquad reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud September 8, 2015 Nende vahel siis tuleb iga päev valida 2 vikat and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 8, 2015 Nende vahel siis tuleb iga päev valida Sul siis praegu 3 põhilist väikest TC modi olemas, mis järjestus on? Milline nendest kõige rohkem meeldib? Minul ka pidupäev, D2 on kohal ja löögivalmis. Share this post Link to post Share on other sites