raigo83 67 Postitatud Detsember 10, 2016 Mul on hetkel selline viisik töös Esinduslik kogu Täitsa kadedaks teeb Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Detsember 10, 2016 Esinduslik kogu Täitsa kadedaks teeb Julgen neid combosid soovitada. Kõik annavad perfektse tulemuse Alienile keeran aegajalt ka iJoy combo rdta peale. Aga ainult siis kui naist kodus pole Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud Detsember 20, 2016 😊 2 reinolen and Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Jaanuar 11, 2017 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 31, 2017 Hetke lemmikcombo. Troll ongi nii hea, nagu reklaamitakse - maitse on super, buildi tegemine on lihtne, auru tuleb hästi. Alien on kompaktseim kahe akuga mod, seda kannatab juba igapäevaselt kaasas kanda . Share this post Link to post Share on other sites
kotkas1000 1 Postitatud Jaanuar 31, 2017 Kas Alienil värv on seljas püsinud? Kasutad TC'd ka? Toimib veatult? On mingeid buge, mida võid välja tuua? Ma olen kolme relva vahel hetkel - pioneer4u ipv8, seigeli 213 ja Alien. Ipv8 võltsnahast rõvedus häirib (pidi koorjma hakkama kiirelt) , seigel valetab watte ning tc pidi aiateibaid panema. Alieni kandsin alguses maha, kuna netis võis päris koledaid pilte leida, kus värv maha tulnud. Nüüd kuulsin, et uued partiid pidid parandatud olema selles osas, nii et kisub ikka Alieni poole. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 31, 2017 Kas Alienil värv on seljas püsinud? Kasutad TC'd ka? Toimib veatult? On mingeid buge, mida võid välja tuua? Ma olen kolme relva vahel hetkel - pioneer4u ipv8, seigeli 213 ja Alien. Ipv8 võltsnahast rõvedus häirib (pidi koorjma hakkama kiirelt) , seigel valetab watte ning tc pidi aiateibaid panema. Alieni kandsin alguses maha, kuna netis võis päris koledaid pilte leida, kus värv maha tulnud. Nüüd kuulsin, et uued partiid pidid parandatud olema selles osas, nii et kisub ikka Alieni poole. Asi alles paar päeva vana, seega ei oska värvi püsimise koha pealt kaasa rääkida, hetkel pole midagi veel kooruma hakanud. Samas on mul kõikide tunnuste järgi see uuem variant, loodan et peab vastu. TC-d ka kahjuks ei kasuta, minu hinnangul on see surnud lahendus ja ei ole mingist otsast temperatuuri kontrollimisega seotud, kuna töötab takistuse muutumise pealt. Takistus aga ei muutu ainult temperatuuri tõttu vaid ka ühenduse kvaliteet mängib seal oma osa, samuti ka väliskeskkonna temperatuur, seega ootan päris temperatuuri kontrolli, küll see ka varsti tuleb. Muidu üldmulje on hea, midagi ei logise ega kriuksu, koostekvaliteet on ok. Natukene kahtlane tundub akuluugi ehitus, aga kahtlane tundus ka Cuboidi oma, see on aga siiani ilusti vastu pidanud, äkki peab Alieni oma ka. Peos istub hästi, on kergem, kui Cuboid ja minu tagasihoidlikud vajadused rahuldab ära. Troll tundub ka olevat selline rebuildable, mis sobib hästi nii algajale kui ka loodan, et nõudlikumale veipijale. Väga lihtne on ehitada, annab vati paigutuse ja koguse osas väga palju andeks, ilma et lekkima või kärssama hakkaks. Ise veel üle 45W sellele selga pole andnud, aga paistab et kannatab probleemideta ka kangemaid watte, kui madalama takistusega coilid sisse keerata. Ühesõnaga, mina isiklikult julgen sellist combot soovitada. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Veebruar 7, 2017 Uus ja vana mänguasi Share this post Link to post Share on other sites
tsukts 1 Postitatud Märts 15, 2017 Ei suutnud vastu panna ja nii sai endale selline relv Smok G-PRIV 220WTC / SmokTF-RDTA Palju selline maksis ja kust ostsid. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 15, 2017 MODid uued, atid vanad ja usaldusväärsed Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 15, 2017 MODid uued, atid vanad ja usaldusväärsed IMG_20170315_231203_HDR.jpg Eputrilla Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 15, 2017 MODid uued, atid vanad ja usaldusväärsed IMG_20170315_231203_HDR.jpg Loll küsimus aga mis modid need on? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 15, 2017 Loll küsimus aga mis modid need on? Asmodus Minikin 2 https://www.asmodus.com/asMODus-Minikin-2-180W-p/asmodus-minikin-2-180-touch.htm Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2017 Mingid mõõdud ka kusagil on? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 16, 2017 The Asmodus Minikin 2 measures 80mm by 41mm by 38mm Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2017 The Asmodus Minikin 2 measures 80mm by 41mm by 38mm Sa oled tubli Rein meil Aga nimi ja pilt teevad pisikese tünga, mõtlesin, et tegu mingi eriti pisi pisi 2 akulise modiga... Ise tellisin http://www.wismec.com/product/predator-228/ , suht samad e mõõtmetega 29x86.7x43.6 166 g Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 16, 2017 Sa oled tubli Rein meil Aga nimi ja pilt teevad pisikese tünga, mõtlesin, et tegu mingi eriti pisi pisi 2 akulise modiga... Ise tellisin http://www.wismec.com/product/predator-228/ , suht samad e mõõtmetega 29x86.7x43.6 166 g Kahe akuga modi enam eriti pisemaks ei saa, kõrguses on suht lagi käes juba. Muidugi kui kasutada Pico dual varianti, saaks ka pisemaks, aga siis jääb see kole kühm ikkagi alles. Minikinil lisaks veel akud laiemas osas kõrvuti, mis teeb ta kuju selliseks hästi pihku istuvaks ja ergonoomiliseks. Pind on kaetud sellise kummise nanokihiga, mis kaotab kergemad kriimud mingi aja pärast ära. Boonuseks on puutetundlik ekraan ja muidugi kiip, mis toimetab ikka suht kiiresti ja hetkeliselt. Kiip oskab vist voolu ka kuidagi säästlikumalt kasutada, kui võrrelda Cuboidiga, siis samade parameetritega kasutades saavad Cuboidil akud enne otsa, kui Minikinil. Peaks proovima veel TC ka uuesti ära, teen seda siis, kui uued atid kohale jõuavad, siis saab SS traadi sisse panna. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2017 ideaalse kujuga on reuleaux 2/3 2 akuga Kuna juhe tuli laupäeval lahti, siis selle päeva veetsin ma cuboidi seltsis ja ütleks, et ei olnud üldse hea Lisaks cuboid ikka krd raske. Nüüd rx korras mulle see kolmnurkne kuju meeldib, väga ergonoomiline. Selle pederaatori tellisin endale tagavaraks, sest cuboidi tc on pekkis. Hind ka ok, aga vaatab kas kohale jõuab üldse, hetkel preorder, 20 kandis pannakse teele Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 16, 2017 ideaalse kujuga on reuleaux 2/3 2 akuga Kuna juhe tuli laupäeval lahti, siis selle päeva veetsin ma cuboidi seltsis ja ütleks, et ei olnud üldse hea Lisaks cuboid ikka krd raske. Nüüd rx korras mulle see kolmnurkne kuju meeldib, väga ergonoomiline. Selle pederaatori tellisin endale tagavaraks, sest cuboidi tc on pekkis. Hind ka ok, aga vaatab kas kohale jõuab üldse, hetkel preorder, 20 kandis pannakse teele Minikin ongi selline 2 akuga reuleauxi kujuline . Ja miks ei peaks kohale jõudma? Mul pole siiani veel midagi tagasi saadetud, ma muidugi midagi vedelat väljast ei ole tellinud ka viimasel ajal, sellega on vist rohkem probleeme, kui rauaga. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2017 ideaalse kujuga on reuleaux 2/3 2 akuga Kuna juhe tuli laupäeval lahti, siis selle päeva veetsin ma cuboidi seltsis ja ütleks, et ei olnud üldse hea Lisaks cuboid ikka krd raske. Nüüd rx korras mulle see kolmnurkne kuju meeldib, väga ergonoomiline. Selle pederaatori tellisin endale tagavaraks, sest cuboidi tc on pekkis. Hind ka ok, aga vaatab kas kohale jõuab üldse, hetkel preorder, 20 kandis pannakse teele Minikin ongi selline 2 akuga reuleauxi kujuline . Ja miks ei peaks kohale jõudma? Mul pole siiani veel midagi tagasi saadetud, ma muidugi midagi vedelat väljast ei ole tellinud ka viimasel ajal, sellega on vist rohkem probleeme, kui rauaga. Pole ammu midagi tellinud, ärevus sees Share this post Link to post Share on other sites
Mike 5 Postitatud Märts 18, 2017 Ei suutnud vastu panna ja nii sai endale selline relv Smok G-PRIV 220WTC / SmokTF-RDTA Palju selline maksis ja kust ostsid.Eraldi seadmena maksab alla 100€ aga komplektina maksab sirka 130€. Võimalus osta Epiip või Smokmi Kuna mul oli Smoki tank juba olemas, siis ostsin ainult Smok G-Priv eraldi. Tänaseni töötab ilusti ja ei kurda üldse Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Märts 29, 2017 Lõppude lõpuks jõudis kohale selline isend - Eleaf Aster RT Ideaalse kujuga, retractable top tank. Coilid on 22mm tanki arvestades elukad. 80VG/20PG vedelikku saab ilma igasuguse probleemita tõmmata. Täna/homme peaks jõudma 90VG/10PG baas. Coile vaadates ei tohiks see ka probleem olla. Share this post Link to post Share on other sites
JaanP 0 Postitatud Märts 29, 2017 Näeb täitsa asine välja , hea tasku mod tundub Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Märts 29, 2017 Coili suurus üllatas https://www.upload.ee/files/6842555/20170329_144604.jpg.html https://www.upload.ee/files/6842557/20170329_144632.jpg.html Sõbral on Pico, ütleks et aster on isikilult minu jaoks kordades mugavam. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 29, 2017 Kasuta otselinki ja tag-e ja Share this post Link to post Share on other sites