enaber 0 Postitatud Juuni 20, 2013 Vaatasin ajaviiteks üle, milliseid erinevaid clearosid kasutanud olen. MT3 somehow on kuhugi kadunud, võimalik, et mõni veel. http://upload.e-suits.eu/image/FF Milline neist siis parim ka on. Ise ole neist 3 kasutand. Las ma pakun - STV Vivi Nova Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 20, 2013 Ma pakun iClear 30 Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuni 20, 2013 ma hakkasin ka kokku arvama, mitut erinevat sain 14, mhh spezz pro tank on sul ka sealt puudu vist Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 20, 2013 Oh johhaidii kui palju Ma olen 4 kasutanud, kui t3 ja mt3 panna eraldi, siis 5 Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 20, 2013 On ikka keeruline jutt mu jaoks, just need aurustid milledest ei jaga ma miskit:) Mul Skymoke aurusti ja toimib küll, jääb vanaks panen uue jälle ja nii see elu käib:))) Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 20, 2013 On ikka keeruline jutt mu jaoks, just need aurustid milledest ei jaga ma miskit:) Mul Skymoke aurusti ja toimib küll, jääb vanaks panen uue jälle ja nii see elu käib:)))Need on need tavalised CE4 arvatavasti. vahe on ikka tunda osadega. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 20, 2013 Mul miski cobra kloon aurusti, aroom tuleb jah magusam nati Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 20, 2013 Vaatasin ajaviiteks üle, milliseid erinevaid clearosid kasutanud olen. MT3 somehow on kuhugi kadunud, võimalik, et mõni veel. http://upload.e-suits.eu/image/FF Milline neist siis parim ka on. Ise ole neist 3 kasutand.Enaberil õigus. Suurim lemmik seni endiselt Vision STV ehk siis kõige parempoolsem.Hm, huvitav, kuhu ma protanki pistnud olen Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 20, 2013 No ma saan ka selle eks proovib ära:) Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 20, 2013 Sain endale uue kaamera ja mõtlesin testida Varustus- Koht kus hoian- Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 20, 2013 Kust sa need pudelid said? Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 20, 2013 Milliseid sa mõtled, need millega tankida või need kus vedelikud sees on? Vedelikud ostsin kasutajalt " Keeru Pulk " Tankurid ostsin kasutajalt " Spezzz " Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 20, 2013 Milliseid sa mõtled, need millega tankida või need kus vedelikud sees on? Vedelikud ostsin kasutajalt " Keeru Pulk " Tankurid ostsin kasutajalt " Spezzz " Vedelikega mõtlesin. Pole nagu näinud neid eraldi myygis. Tellisin paar pudelit fasttechist, saab nüüd varsti vähemalt korralikult segada. Hetkel jagan kaheks silma järgi ja siis lisa sisse Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 20, 2013 Inawera müüb vist neid pudeleid ja E- vapour ka Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuni 20, 2013 Ennem oli pudelid müügis ka Sillamäel, nüüd vist enam mitte. Ja E-smoker24 on hetkel 30ml pudelid. Ühest neist tellisin ise mingi aeg portsu 10ml , siis kui ise keemikut mängisin. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 20, 2013 naiskeemikud mulle meeldivad pommid plahvatavad suuremalt kui meeste olad Share this post Link to post Share on other sites
pohjakas 0 Postitatud Juuni 20, 2013 väike varustuse pilt. pudeleid ei viici pildistada. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 20, 2013 väike varustuse pilt. pudeleid ei viici pildistada. Mis imeloom se vasakpoolne on ? dripping ato? Share this post Link to post Share on other sites
pohjakas 0 Postitatud Juuni 21, 2013 väike varustuse pilt. pudeleid ei viici pildistada. Mis imeloom se vasakpoolne on ? dripping ato? see on selline asi : http://www.fasttech.com/products/1411/10004491/1351700 Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 21, 2013 Ja kuidas funkab? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 21, 2013 Mehhaniline modi, sama põhimõte nagu ego pulk, lihtsalt korralik aku käib sisse Share this post Link to post Share on other sites
silver 0 Postitatud Juuni 22, 2013 minu, hetkel üsna algeline, komplekt. Tahaks veel clearosid proovida, aga ei tea veel täpselt millist. Võibolla võtan iclear 30. Share this post Link to post Share on other sites
pohjakas 0 Postitatud Juuni 24, 2013 funkab hästi,panin otsa iclear16 ja täitsa hea. pisike on ta küll ja see tahab ka harjumist. lükkasin algul 2x18350 sisse siis ehmatasin ära,et niimoodi käsatab aga siis koitis,et on 2x3,7V on nats palju. mõnusalt raske on ka,raskem kui too lavatube. Ja kuidas funkab? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 28, 2013 Kuna tavaari juba palju tekkinud, siis palkasin oma varustust valvama 2 turvat. Share this post Link to post Share on other sites