masmre 39 Postitatud Veebruar 16, 2013 555 pidi hea olema, klassika lausa Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Veebruar 16, 2013 Tubakamaitseline minu teada. Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 16, 2013 Elder capitan vms - väga hea tubaka segu mignite muude asjadega, peleoni enda oma ka. Share this post Link to post Share on other sites
Nico 0 Postitatud Veebruar 16, 2013 e-sigaret.ee poe marlboro on hetkel siiani parim mida olen saanud. Keegi kes on seda proovinud, oskab ehk midagi sarnast mõistlikuma hinna eest soovitada. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 16, 2013 e-sigaret.ee poe marlboro on hetkel siiani parim mida olen saanud. Keegi kes on seda proovinud, oskab ehk midagi sarnast mõistlikuma hinna eest soovitada. Kas see on see ilma sildita pudeli sees ja üsna vedel? Mul tuttav vist ostab sealt ja see mida mina proovisin oli küll ilge mürk. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Nico 0 Postitatud Veebruar 16, 2013 e-sigaret.ee poe marlboro on hetkel siiani parim mida olen saanud. Keegi kes on seda proovinud, oskab ehk midagi sarnast mõistlikuma hinna eest soovitada. Kas see on see ilma sildita pudeli sees ja üsna vedel? Mul tuttav vist ostab sealt ja see mida mina proovisin oli küll ilge mürk. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Ikka ilusa sildiga 20ml pudel. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 16, 2013 dekang maasikas on väga hyva Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 16, 2013 liiga magus pole? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 16, 2013 liiga magus pole?esimesed mahvid nagu nats olid, aga siis läks päris okeiks. viskasin ca 30% 0vg juurde. arvatavasti panen järgmine kord ehk enamvähem pooleks Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 16, 2013 btu + s'camel annab väga pro maitse (umbes nagu tõmmu ry4) Share this post Link to post Share on other sites
vren 0 Postitatud Veebruar 16, 2013 Tubakamaitsed minu meelest väga rõvedad. Selline asi nagu marlboroxx on ikka rõvedalt okseleajav. Share this post Link to post Share on other sites
posti18 0 Postitatud Veebruar 24, 2013 MAJDAN RY4 0mg+18VPG üks ühele siiamaani lemmik,tegelikult kogemust ka vähe ainult 10 päeva. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 25, 2013 dekang maasikas on väga hyva Proovisin ka Dekang'i maasikat, aga mul jääb jube tugev imelik järelmaik suhu, nagu oleks muru närinud vms.Liqua maasikas on nagu ehtne maasikas. Nicorex'i maasikal on ka mingi imelik maik juures, aga just see mulle meeldibki. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 25, 2013 dekang maasikas on väga hyva Proovisin ka Dekang'i maasikat, aga mul jääb jube tugev imelik järelmaik suhu, nagu oleks muru närinud vms.Liqua maasikas on nagu ehtne maasikas. Nicorex'i maasikal on ka mingi imelik maik juures, aga just see mulle meeldibki. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Maitse yle ei vaielda.....pannakse kohe paremsirge Share this post Link to post Share on other sites
tann 0 Postitatud Veebruar 25, 2013 BOGE Energy cow on täitsa energiajoogi maitsega. Kohati pisut happeline aga muidu hea. Samuti endale meeldib Peleoni vanilla ja RY4 kokku segatuna Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 25, 2013 dekang maasikas on väga hyva Proovisin ka Dekang'i maasikat, aga mul jääb jube tugev imelik järelmaik suhu, nagu oleks muru närinud vms.Liqua maasikas on nagu ehtne maasikas. Nicorex'i maasikal on ka mingi imelik maik juures, aga just see mulle meeldibki. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Maitse yle ei vaielda.....pannakse kohe paremsirge Ma ei tahtnudki vaielda (ega kakelda), pigem huvitaks et kas sul oli samasugune järelmaik või sattus mulle pudel halvast partiist. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Tanel K 0 Postitatud Veebruar 25, 2013 Kirjutage siis ikka siia http://foorum.e-suits.eu/suur-e-vedelike-hinnangute-tabel-t166.html ka vahepeal, jube hädiseks jääb muidu see "suur" tabel! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 25, 2013 Maitse yle ei vaielda.....pannakse kohe paremsirge Ma ei tahtnudki vaielda (ega kakelda), pigem huvitaks et kas sul oli samasugune järelmaik või sattus mulle pudel halvast partiist. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD mu lause oli pigem naljaga mõeldud aga muru maitset mul kyll õnneks suus pole. Liqua maasikat pole proovinud, kui kusagilt saaks, oskaks võrrelda Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 25, 2013 Maitse yle ei vaielda.....pannakse kohe paremsirge Ma ei tahtnudki vaielda (ega kakelda), pigem huvitaks et kas sul oli samasugune järelmaik või sattus mulle pudel halvast partiist. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD mu lause oli pigem naljaga mõeldud aga muru maitset mul kyll õnneks suus pole. Liqua maasikat pole proovinud, kui kusagilt saaks, oskaks võrrelda Ega erinevatele inimestele meeldivadki täiesti erinevad maitsed ja ma olen viimasel ajal täheldanud et erineva clearoga saab ka ikka väga erineva maitse sama vedelikuga. Selle pärast pole ma sinna vedelike tabeli teemasse ka postitanud.Aga minu Dekangi maasikal oli ikka väga rõve järelmaik, mina seda tõmmata ei suutnud. Mul on Liqua maasikat 9mg terve hunnik riiulis, võin sulle ärida kui huvi on. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2013 LIQUIA joogid on mis kooslusega 70/30, 50/50, puhas vg? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 26, 2013 googeldamine ei anna vastust, pudeli ja karbi peal ka pole. paistab olevat firma saladus... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 12, 2013 hetkel LIQUA õun masinas.......täitsa haige kui hea kuidagi vedel, kuid suitsu tuleb, kuna ostsin 9mg, siis nagu ei tahaks 0VG juurde valada Soovitan soojaga veel olemas maasikas, kirss, redbull, berry mix........aga ma ei hakka neid veel avama Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 kust sa seda imekraami ostsid Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2013 kust sa seda imekraami ostsid post4810.html#p4810Kindlam on vist bestshopist osta, kui neil sees midagi on Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 hetkel LIQUA õun masinas.......täitsa haige kui hea kuidagi vedel, kuid suitsu tuleb, kuna ostsin 9mg, siis nagu ei tahaks 0VG juurde valada Soovitan soojaga veel olemas maasikas, kirss, redbull, berry mix........aga ma ei hakka neid veel avama Nyyd siis toppisin maasika sisse, krt sööks nagu ehtsat maasika JazZil oli õigus, peleonist kõvasti parem. Tyr, kuidas nad nii häid maitseid saavutavad võrreldes teistega Proovisin ka sama vedelikku vapeonly clearos. Ma ytleks, et pool maitset on nagu luuaga pühitud. Maitse selline ymmargune, ne rõba ne mjasa Pealegi annab kärsakat. Iclear30 on ikka tegija Väljaarvatud yx katkile coil, siis super maitse esiletooja Share this post Link to post Share on other sites