strohher 2 Postitatud Märts 14, 2013 Mis vahekorras vg/pg? Anna teada, kui uuesti tellid, lööks kampa Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 Mis vahekorras vg/pg? Anna teada, kui uuesti tellid, lööks kampa Krt seda teab, firmasaladus vist Pm suitseb ka ilma vg lisamata hästi, aga ma mingi 0,5ml lisan, siis tossb nagu loom ja maitse võrratu. Maasikas on paksem, aga õun vedel. Mul vist halbade asjade kokkulangevus, et coil läks pekki ja vedel vedelik oli sees. Peaks kannatama ka puhtalt, jazZ igatahes ei kurda, asi oli mu coilis. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 14, 2013 70/30 on liquaKus kohast see info pärineb? Ma pakuks pigem 80/20, aga ametlikku infot pole ma kuskilt leidnud. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Märts 14, 2013 "Designed by RITCHY GROUP Ltd. Hong Kong, Assembled in China Powered by FlavourArt ( powered este prea mult spus si cred ca cei de la FA or sa ia masuri ) Lichid LIQUA sigilat,10ml Contine: Propylene Glycol, Glycerol, Water, Italian Flavors (PG 75%, VG 25%)" Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 14, 2013 http://shop.ritchy.ee/index.php?route=p ... ry&path=60 Saatsin päringu kas nikotiiniga vedelikku ka saab ja paar nädalat juba vaikus Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Märts 14, 2013 pointless kallid Liqua kasutab flavourart maitseid - foorumites nii kirjutatakse. kui kellelgi on õige FA maitsed või viitsib telldia saab ära proovida. 100ml peale läheb ~ 2-2,5 ml maitse 10 ml maksab ~4€ Share this post Link to post Share on other sites
xkaarha 0 Postitatud Aprill 2, 2013 Praegune vaieldamatu lemmik on 36mg puhas nikotiinikas Sillamäelt. Maitset olen lisanud natuke aga 0-i mitte...suht hea nikotiinipauk, kuid maitse...oiblin! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2013 VG, VPG, powersmoke? Aga jah, päris hea sõltuvus, kui nii kange nikotiin lurinal läheb .. Share this post Link to post Share on other sites
hubi 0 Postitatud Aprill 19, 2013 Minu esialgsed lemmikud Hangseni õun(Liqua oma pole saanud - mida siin on kiidetud) ja Inawera Surprise ning Feellife`i Virgin Menthol on ka päris pandav kuigi kraabib kurku. Täna sain kogemuse - kui paned mitu head maitset kokku saad solgi(Tutti-frutti+õun+menthol). Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 19, 2013 hahahaa, ma segasin ka oma lemmikuid: virsik ja kirss ja sellest ei tulnud midagi head Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 9, 2013 käisin laadal, 5 euri 10 ml. sportlikust huvist ostsin. proovinud pole, aga homme saab pilti 10% vett pidi odaval "poola"saasat´al olema. siis kui mainisin liquat, ei öeldud sittagi Edit: Tegin siis pudeli lahti, onu ei valetanud, maasika maitse on väga hea, aga...... See on puhas metsmaasikas Pm poleks hind nii kirves, siis ostaks kyll Edit 2: Ufo äkki tõstab koos pildiga selle postituse vedelike teemasse. Panin nats puusse ja ma ei viitsi moblaga nikerdada Tänx Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 22, 2013 Kes pole veel proovinud Inawera Lime aroomi, proovige hea on:) Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Juuni 26, 2013 Nagu Jazz ütles, Liqua Türgi tubakas+Protank.. Super. Ja Waterlemon suutis mind ka üllatada. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 26, 2013 Nagu Jazz ütles, Liqua Türgi tubakas+Protank.. Super. Ja Waterlemon suutis mind ka üllatada.Unustasid EVOD coili Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 26, 2013 Keegi oskab öelda milline see üks õigemaid suitsu sarnane aroom olla võiks, just Inawera omadest? Tobacco v Ry4 v mis? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 26, 2013 Unusta see suits ära. Seda ei ole võimalik tahma, tõrva jms sodi puudumisel saada. Naudi puuvilju Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 26, 2013 Ok selge üritan Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Juuni 27, 2013 Nagu Jazz ütles, Liqua Türgi tubakas+Protank.. Super. Ja Waterlemon suutis mind ka üllatada.Unustasid EVOD coili Just just, EVOD coil on selle asja juures väga tähtis, aga Watermeloni puhul vist võtan sõnad tagasi Share this post Link to post Share on other sites
Shredder 0 Postitatud Juuli 11, 2013 Avastasin enda jaoks täna uue vaieldamatu lemmiku: Liqua Cherry ja Cola segu. Maitseb nagu kunagi Eestiski müüdud kirsimaitseline Coca-Cola, mis minu arust oli üli hea. Nüüd aurates käib peas kogu aeg see Kinksi lugu Lola: http://www.youtube.com/watch?v=n5Jzdkgj-XI Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 12, 2013 Paistab, et uus konkurent on tekkinud senise lemmiku (BOGE Virsik) kõrvale , Liqua BERRY-MIX. Kohe väga, väga mõnus on kartoga. 10 watti ja maitseb jumalikult, tossu nagu vedurist... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 12, 2013 EVODiga peab mainima, et Liquaga pole suitsu just palju. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 12, 2013 EVODiga peab mainima, et Liquaga pole suitsu just palju.Viska puid alla rohkem, või ei kannata enam...? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 12, 2013 Tavalise akuga pole midagi teha väga. Aga ei kurda üldiselt, alati võiks parem olla ju Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuli 12, 2013 Protank'is EVOD coiliga (2,2Ohm) tuleb küll Liqua Turkish Tobacco'ga päris normaalset auru iTaste SVD otsas 3,7V'ga. Share this post Link to post Share on other sites