InterFace 10 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Ehk siis neile kelle jaoks originaal kere ja 2600mah aku liiga suur käe või tasku jaoks on. väike kere ja 900mAh aku endal kasutuses. 2 korda olen nüüd täiesti täis kuni suht täiesti tühjaks imenud. Mõlemad korrad sain 190 puffi teha kuni suht õhku aint tuli ja aku näitab hetkel 6% - seda siis 7.5-8W peal (kui külmemalt tõmmata siis kestab kauem muidugi). Ajaliselt läks 9 tundi aega mõlemad korrad aga see juba täiesti individuaalne kui palju tõmmatakse. EHK siis mina peaks endale teise 900mah aku taskusse toppima igaksjuhuks ikkagi kui laadimisvõimalust ei ole. Siiski paneb mõtlema 1100-1200mah 18350 aku peale kuna ideepoolest peaks ju ~25% kauem vastu pidama. Share this post Link to post Share on other sites
emziou 0 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Kas minile seda akut saab kuskilt mujalt ka tellida? http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1890 Tuleb mõistlikum võrreldes 900mah akuga. Sellel lehel pole hetkel pakkuda, aga naguinii plaanin tellimuse teha alles 8-9 veb. ehk selleks ajaks ka neil lehel pakkuda . Parimat Martin Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Nii palju kui mina olen seal vaadanud siis pole neil kunagi seda pulka seal kohal olnud. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Ma kahtlustan, et neil vanu akusid niipalju käes, et ei saa uut aktiivseks teha, minu arust on neil teiste asjadega ka üpris kesised lood, uusi asju pole juba teab kui kaua tulnud(avaldatud), Ladu vanadest asjadest tühjaks enne...............vandenõu teooria Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Päris nii see ikka ei ole, kuna need 900mah olid ka alles hiljuti otsas. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Kes tahab aimu saada suurustest (piltide pealt tunduvad need VV aparaadid hirmus suured alati) siis tegin väikse võrdluse. Telefon on 11.9cm pikk. Akude poolepealt: http://dx.com/p/ultrafire-18350-3-7v-12 ... pair-50485 http://www.puff.fi/akku-liion-18350-pcb ... p-819.html Ja kui PÄRIS aus olla siis tegelikult käes (ja kasutada) on suurt kere mugavam natukene. Aga väike on jällegi ilusam ja taskusõbralikum. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Akudest võiks veel niipalju rääkida, et originaal aku suutis isegi veel siis kui 5 puff remaining, valitud pinget välja anda. Mingi aeg leidsin ühe video kus üks tegelane pistis ta mingi mõõteriista järgi ja suht impressive oli Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 11, 2013 sai siis selline süleloom ligi võetud http://www.puff.fi/akku-liion-18350-pcb ... p-819.html eks paitab mis ta endast kujutab Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 11, 2013 sai siis selline süleloom ligi võetud http://www.puff.fi/akku-liion-18350-pcb ... p-819.html eks paitab mis ta endast kujutab Kle, kas see on nibuga või ilma? Pildil tundub, et nagu oleks. 1200mAh on juba päris arvestatav, TAHAN KAA Tegelt, kas ta üldse sobibki eVicile. Seal kirjas, et kõvasid tarbijaid nagu Provari, Lavatube, VAMO, Tesla jne. ei sobi.... Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 11, 2013 Siinkohal see "aga" , et huvitav kas ta korralikult vurtsu ka annab? Ma avastasin näiteks seda, et too efecti IMR 800mah tossab nii mis kole isegi kui 10% akut alles. Peleoni ICR 900mah annab juba 15% juures suht õhku Kuskil sügaval ECF'is oli akude test ja seal oli suht kõigi nende ägedate 1100-1200 akude juures "real cap." kuskil 650-700mah hoopiski. Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 11, 2013 See ikka oleneb akkust ka - see kudias välja annab jms. ei saa ometi võrrelda nihm ja lipo akut näiteks Share this post Link to post Share on other sites
emziou 0 Postitatud Veebruar 11, 2013 Kas koduste vahenditega saab saab ka kuidagi seda mōōta? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 11, 2013 Mille järgi eVic MVR soft PCl, battery remaining mAh näitab? Hetkel väiksel akul 56% ja väidab, et 504mAh on järel. Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 11, 2013 See peaks olema mingi approx arvutus - otseselt IMHO ta ei mõõda seda vaid arvutab välja kuidagi. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 13, 2013 1200 aku kohal puffist ja toimib, ainuke asi on, et ta tiba pikem ja kork ei lähe päris lõpuni kinni. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 13, 2013 1200 aku kohal puffist ja toimib, ainuke asi on, et ta tiba pikem ja kork ei lähe päris lõpuni kinni.kas 'nibuga' akku on? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 13, 2013 no kuna poe lehel juba kirjutas, et PCB protection on peal siis vastan uuesti. Jah, nibuga aku on, sellepärast ka pikem vähe. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 13, 2013 See peaks olema mingi approx arvutus - otseselt IMHO ta ei mõõda seda vaid arvutab välja kuidagi.Täpselt. Ja seda siis aku pinge põjal Mida väiksem volt akus seda vähem mAh alles Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 Seda ma arvasingi aga ei julenud kohe pakkuda - läksin pigem üleüldisema vastuse teed Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 14, 2013 Imelik asi mida 2 päeva nüüd tähele pannud. Eile pistsin hommikul taskusse täiesti 100% täis evic'i ja kui õhtul tõmbama hakkasin siis oli 20% alles . Mõtlesin , et okei imelik. Täna pistsin hommikul 100% täis evic'i taskusse ja kui nüüd kl21:30 tõmbama hakkasin siis näitas 4% akut ... täna polnud clearo isegi mitte külge ühendatud mul kurk valus - sellepärast terve päev ei olegi teinud - kui keegi peaks küsima misasi seda ikkagi tühjaks imeb? efesti 800mah aku. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 14, 2013 Imelik asi mida 2 päeva nüüd tähele pannud. Eile pistsin hommikul taskusse täiesti 100% täis evic'i ja kui õhtul tõmbama hakkasin siis oli 20% alles . Mõtlesin , et okei imelik. Täna pistsin hommikul 100% täis evic'i taskusse ja kui nüüd kl21:30 tõmbama hakkasin siis näitas 4% akut ... täna polnud clearo isegi mitte külge ühendatud mul kurk valus - sellepärast terve päev ei olegi teinud - kui keegi peaks küsima misasi seda ikkagi tühjaks imeb? efesti 800mah aku. On ta sul sisse lülitatuna taskus? Kui ta on sisse lülitatud, siis ta kontrollib iga umbes 3 sekundi tagant kas midagi on küljes. Ma oöen ka täheldanud et läheb palju akut niisama seistes kui ta on sisse lülitatud. Kui on väljas või sleep'imas, siis ei ole ma seda täheldanud.Kui välja lülitatuna nii palju akut kulub, siis on kas aku seal samusel või midagi väga valesti. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 14, 2013 Power off oli mõlemad päevad terve päev. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 15, 2013 Sul teist akut pole mida proovida? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Veebruar 9, 2014 Võta päevaks aku välja, pista õhtul alles sisse, kui siis ka tühi, siis aku ise peetis, kui ei, siis eVicil endal midagi... Share this post Link to post Share on other sites