InterFace 10 Postitatud Jaanuar 31, 2013 Ehk siis kes veel kasutab ego akusi ja tahab võimalikult väikest aga korraliku aparaati siis see on just midagi talle. Põhimõtteliselt sama mis T3/MT3 aga väiksem mõõtudelt kuid töötab samahästi. Jutujärgi mahutab ca 1.5-1.6ml ära mis mõnejaoks on pool päeva - teisejaoks terve päev. Coil on vahetatav ja eraldatav põhjast (erinevalt T3/MT3'st) mis peaks coili hinda ka odavamaks tegema. Pildil siis paremal MT3 ja keskel EVOD. Eestist ilmselgelt ei leia aga eks me olemegi harjunud asju netist tellima Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 1, 2013 Muidugi tore, et uusi asju juurde tekib, aga oma vaatevinklist vaadates on need alla 2ml klearod juba sündides failinud. Ise otsin ikke suuremaid paake juba. 3ml ja rohkem on minu mõõt. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ei seda muidugi. 3ml on miinimum aga lihtsalt antud asi sobib ideaalselt a'la 400 või 650mah ego pulga otsa. Hea pisike taskuvariant ja töötab hästi kuna pikkus jääb koos akuga 10-12cm kanti. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 1, 2013 mis krdi keiss muidu nende väikestega on, et nad nii pikad kõik on? eGo akude jaoks mõeldud, et näeks hea välja? Ise tahaks mingit 1.5ml paaki aga lühikest a la lähen korraks kusagile, viskan otsa ja vsjoo Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 10, 2013 Need on 2,4ml mahutavusega. Ameerikas saadaval ka. http://stormysvaporcellar.com/oc_1/index.php?route=product/product&path=98_75&product_id=463 Ja vahetuseks coilid neile: Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2013 Euroopas pole kuskil? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 10, 2013 Peleonis oli ju mingi hetk ning Spezzil oli isegi sahtlis üks kunagi EVOD MT BCC( loodan et ei eksi) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 10, 2013 Oli, paar päeva tagasi osteti ära. Seni vedeles päris kaua sahtlis .. Peleonis endiselt saadaval: http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2000 http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2008 Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 11, 2013 Oskab keegi öelda, kui milline traat selle coili taastamiseks kõige paremini sobib? http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2008 ? Edit: ise küsin - ise vastan kasutavad 0,20mm Kanthal`it. Nöör on 3mm ja töö ise päris lihtne http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8QfijdBYFEk Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Märts 25, 2013 Esimesed muljed EVOD'ist on, vähemalt mul, head. Tundub üldiselt parem kui t3(pole veel lurinat ja lekkimist saanud). Coili vaadates ütleks, et seda on palju lihtsam rebuildida kui tavalise t3'e coili. Ligipääs on parem:) Aga jah, 2ml on väike:) üks udune pilt ka, siis saate aru mida ma lihtsama rebuildi all mõtlen... coil ise - coil+"põhjakruvi" - Evod ise Share this post Link to post Share on other sites
enaber 0 Postitatud Märts 26, 2013 Põhja coiliga ikka vähe harjumatu. Sooja tossu ei tule, kuna coil põhjas ja minul ikka alt veidike lekib. Peab ego akut ikka paberiga seest puhastama. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 26, 2013 Põhja coiliga ikka vähe harjumatu. Sooja tossu ei tule, kuna coil põhjas ja minul ikka alt veidike lekib. Peab ego akut ikka paberiga seest puhastama. Kusjuures mulle just meeldib et aur külm on. Proovisin ka selle EVOD'i ära, täiesti müstika, see asi toimib. Ma olin juba kaotamas usku nendesse bottom coil clearodesse, aga nüüd paistab et võiks isegi Kanger Protank'i ka ikka proovida. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Märts 26, 2013 enabler, on sul coil korralikult kinni keeratud ja tihendid jms paigas? täna olen päev otsa külmas sooja tõstnud teist ja kõik on endiselt korras:) Seda clearot julgen soovitada edit: pikema kasutuse järel julgen väita, et nad kõik immitsevad väga aeglaselt vedelikku välja. Mitte midagi väga häirivat, aga teeb käed kleepuvaks:) Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 16, 2013 Krt, proovisin ka ära, tõesti hea, aga milledipärast hakkab minu oma lekkima ja lurisema, kui vedelikku alla poole paagi jääb. Esimene pool paaki ikka super hea, maitset hästi ja tossu ka. Evicu otsas hetkel Kanger ProTank, aga käsi võtab ikka EVODiga ego. See ProTank ei kannata üldse kriitikat, modimata. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 16, 2013 Krt, proovisin ka ära, tõesti hea, aga milledipärast hakkab minu oma lekkima ja lurisema, kui vedelikku alla poole paagi jääb. Esimene pool paaki ikka super hea, maitset hästi ja tossu ka. Evicu otsas hetkel Kanger ProTank, aga käsi võtab ikka EVODiga ego. See ProTank ei kannata üldse kriitikat, modimata. Pane EVOD'i coil Protank'i, siis on täitsa OK tubaka maitsete jaoks. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 16, 2013 Krt, proovisin ka ära, tõesti hea, aga milledipärast hakkab minu oma lekkima ja lurisema, kui vedelikku alla poole paagi jääb. Esimene pool paaki ikka super hea, maitset hästi ja tossu ka. Evicu otsas hetkel Kanger ProTank, aga käsi võtab ikka EVODiga ego. See ProTank ei kannata üldse kriitikat, modimata. Pane EVOD'i coil Protank'i, siis on täitsa OK tubaka maitsete jaoks.Kas panid neid auke ka kinni? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 16, 2013 Krt, proovisin ka ära, tõesti hea, aga milledipärast hakkab minu oma lekkima ja lurisema, kui vedelikku alla poole paagi jääb. Esimene pool paaki ikka super hea, maitset hästi ja tossu ka. Evicu otsas hetkel Kanger ProTank, aga käsi võtab ikka EVODiga ego. See ProTank ei kannata üldse kriitikat, modimata. Pane EVOD'i coil Protank'i, siis on täitsa OK tubaka maitsete jaoks.Kas panid neid auke ka kinni?Ei, lihtsalt panid EVOD'i coili. EVOD'i coiliga on õhu takistus ka suurem. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 16, 2013 Krt, proovisin ka ära, tõesti hea, aga milledipärast hakkab minu oma lekkima ja lurisema, kui vedelikku alla poole paagi jääb. Esimene pool paaki ikka super hea, maitset hästi ja tossu ka. Evicu otsas hetkel Kanger ProTank, aga käsi võtab ikka EVODiga ego. See ProTank ei kannata üldse kriitikat, modimata. Pane EVOD'i coil Protank'i, siis on täitsa OK tubaka maitsete jaoks.Kas panid neid auke ka kinni?Ei, lihtsalt panid EVOD'i coili. EVOD'i coiliga on õhu takistus ka suurem. Mitme oomine sinna sobivaim oleks? Kohe sees vist EVOD-il 1,8 oomi. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 16, 2013 Mitme oomine sinna sobivaim oleks? Kohe sees vist EVOD-il 1,8 oomi.Mina olen 2,5ohm kasutanud, aga see vist rohkem maitse asi, eeldusel et VV aku on.EVOD'il peaks komplektis 2,5ohm coil olema (vähemalt nendel on mis mul laos on). Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 16, 2013 Topelt post, vabandust. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 4, 2013 Nüüd 3ml mahuga isend müügil . Sulgudes vana mõõdud. Length: 79mm (64mm) Diameter: 16mm (14mm) Resistance: 1.8-2.0,2.1-2.3,2.4-2.6ohm Weight: 35g Color: stainless,black,purple,red,blue,green,yellow Capacity: 3ml (1,5ml) Metal Material: Copper Tube Material: PC Saab osta 3-kaupa, Free shipping http://www.dhgate.com/2013-latest-mt3-d ... ml#ctabBox Share this post Link to post Share on other sites