rainel 0 Postitatud Mai 19, 2013 hetkel on edasijõudnu ja kogenud e-sigaristi vahe mingi 500? Aga mis peale seda saab? Jeesus on yle 1000 postituse ikka veel kogenud e-sigarist. Vahe peal ning pärart võiks ikka mingid tiitlid olla. "popsija" "e-keemik" "spetsialiseerunud e-sigarist" ? MIs iganes natuke vürtsi juurde anda siia. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2013 ma võtaks nimeks sitapea Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 19, 2013 kle jumal, icccc, küll me midagi sinujaoks välja leiutame, ma tea kas sa mäletad saadet " kivinõid " seal ropka pakkus välja igasugu päid sulepea, tainapea, kivipea jne jne Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Mai 19, 2013 pigem paneks ntx "kullake" Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 19, 2013 no jeesusele paneks nimeks spämmer vms:D Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2013 no jeesusele paneks nimeks spämmer vms:Daga palun tegelikult seda ei tahaks saada. vahel ma räägin ka normaalset juttu, siis uustulnukad ehmatavad ära alles eile sain yhe uue ohvri siia foorumisse, oleks mu spämmerit näinud, siis shitta ta siia oleks tulnud Share this post Link to post Share on other sites