jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2013 Tundub põletatud mesh olema http://www.papierosek.pl/en/dla-majster ... mesh-.htmlpuhta sitasti tehtud kui videoga 1:1, siis tellin, muidu ei mis videoga? ringles siin mingi video kus tyyp meshi keerab ja põletab.See pildil olev on ikka väga sitasti tehtud Share this post Link to post Share on other sites
joonma 0 Postitatud Veebruar 19, 2013 mitme mm wicki vivil kasutada 0,6mm, 1mm või 2,5mm? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 19, 2013 coilid-silica-wick-mesh-wick-uldteema-t172.html Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Märts 1, 2013 jopakolla, viviga imelik kõrbekas isegi madalal wattidel coil õhtal omadega 2,4? cex 1,8om otsa ja 7w prooviks, toss tahab ära tappa coili seda mütsi ka peal pole Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 1, 2013 Huvi pärast lammutasin ühe kasutatud vivi pea lahti, must nagu korsten. Siis lasin 5v u pooleks minutiks ja nii coil kui wick nägid välja nagu uued. Lisaks avastasin, et see tundmatust materjalist silindriline weave mis orikal coilil ümber on ei lähe puhtaks vaid kärssab. Panin kokku tagasi (ilma selle weavita) ja tossab/maitseb nagu uus. Siit küsimus, ei ole veel coili keerata proovinud aga kui niisama puhtaks põletada aeg ajalt kas siis on sellel üldse mõtet? Kui just traat katki ei lähe vms.. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 1, 2013 küsimus, ei ole veel coili keerata proovinud aga kui niisama puhtaks põletada aeg ajalt kas siis on sellel üldse mõtet? Kui just traat katki ei lähe vms no coil põleb puruks sul lõpuks ju. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 1, 2013 kunagi ikka jah aga nii tihti seda ju ei juhtu Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 1, 2013 Ma pole suutnud veel ühtegi coili puruks põletada või läbi kulutada. Nad on ikka suht vastupidavad. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 2, 2013 mul üks läks pooleks dry burni ajal. Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 11, 2013 Kas ainult mulle tundub, et õhku võiks rohkem läbi tulla? Annab aukude suuremaks puurimine soovitud tulemuse? Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Märts 11, 2013 Annab küll -endal mõlema viviga see tehtud ja suurepärane. Aga soovitan järkjärult teha ja vaikselt. ümarviili (väikese) otsaga saab järjest timmida seda ja leida endale meelepärane. Alati saab suuremaks teha aga väiksemaks teha on juba tiba raskem Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 11, 2013 2x väiksemat vivi novat ka olemas on? Kui panna väike kapsel ja väike aku, siis jääks ju asi päris soliidne. Seda vedelikku kulub ka suht vähe esialgu. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 11, 2013 mini varianti müüakse, umbes sama kõrge aga diameeter väiksem st. 15mm mis umbes sama kui enamus 800+ mAh ego akudel. Kui ruumi kokkuhoid huvitab siis vaata cartode ja nende tankide poole, neil kipub kõige parem mahutavuse/suuruse suhe olema Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Märts 12, 2013 Kas ainult mulle tundub, et õhku võiks rohkem läbi tulla? Annab aukude suuremaks puurimine soovitud tulemuse? Tegin endaomal samamoodi. Originaalis pidi liiga kõvasti imema ja suuremate aukudega tuli ka rohkem tossu. Ma "uuristasin" augud suuremaks väikse küünekääri otsaga. materjal suht pehme. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 puurisin siis oma nova ka läbi, krt polnud väiksemat puuri kui 2mm seega need kaks külje/põhjaauku närisid natsa tanki sisse toppisin tanki põhja kummiseibi ilge keberniit lisaks puurisin ka coili aluse augu suuremaks ja selle mis üleval kummiluti sees, 2mm siis. kummilutis oleva metalljunni lõikasin üldse lühemaks, nüüd on ots enam vähem silikooniga tasa. õhuvool paranes märgatavalt kerisin ka uue coili 0.5X0.1 lapikust traadist - 1.5 oomi auru tuleb hullumoodi 3.2V/~7W Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 13, 2013 pilte vöi pole old Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 13, 2013 Mul küsimus... Kas need kes auke suuremaks puurivad, tõmbavad otse kopsu? Kasutavad mingeid vuhvel Vivi Nova'sid? Või olen mina imelik, et rohkem vabamat tõmmet küll ei taha kui Vision'i Vivi Nova'l? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 13, 2013 minu arust ka täitsa adekvaatne originaal konfiguratsioonis aga maitse asi... Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 13, 2013 pilte vöi pole old ma ei saanud mingi kord attyt pildistada üritades makrot tööle oma seebikarbil seega ei hakanud pildistamist üritamagi. Mul küsimus... Kas need kes auke suuremaks puurivad, tõmbavad otse kopsu? Kasutavad mingeid vuhvel Vivi Nova'sid? Või olen mina imelik, et rohkem vabamat tõmmet küll ei taha kui Vision'i Vivi Nova'l? ee, "otse kopsu", mida see täpsemalt tähendab aur käib mul ikka suust ka enne läbi kogust kui palju nö alla tõmban küll ei oska mõõta. puurisin kuna oli plaan uus coil keerata ja mõtlesin, et teen proovi. samas cobra 1mm olen liiga rahul, et seda suuremaks puurida ja võrrelda seda originaal nova või nüüd puurituga lihtsalt ei saa, liiga erinevad riistad. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 13, 2013 Mul küsimus... Kas need kes auke suuremaks puurivad, tõmbavad otse kopsu? Kasutavad mingeid vuhvel Vivi Nova'sid? Või olen mina imelik, et rohkem vabamat tõmmet küll ei taha kui Vision'i Vivi Nova'l? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD kopsu ikka. Mis sa lutsutad teda siis 2-3 seci suus? Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Märts 13, 2013 Otse kopsu muidugi. Mismoodi see suitsetamine siis olema peaks. Ainult meeeerikamaa filmides bossid popsutavad sigareid moepärast suhu. Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 13, 2013 Ma tõmban suhu ja siis kopsu. Puurisin 1mm augud 1,5mm puuriga üle. Läks anti paljuks, UV liimiga natuke piirasin õhuvoolu. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 14, 2013 Nii palju kui mina lugenud olen, siis väidetavalt peaks e-sigaretti tõmbama teistmoodi kui tavalist suitsu. Ehk siis peaks imema suhu (mida rahulikumalt, seda parem) ja siis sisse hingama. Nii pidi rohkem nikotiini kätte saama. E-suitsu otse kopsu imedes ei pidanud nikotiin eriti organismi jõudma ja seetõttu kasutavad paljud suurema nikotiinisisaldusega vedelikke kui tegelt vaja oleks. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 14, 2013 sellepärast ma tegingi täpsustava küsimuse pole täpselt vaadelnud mida ma teen kiire vaatlus näitas, et nupp jääb ~4sec alla selle aja jooksul 3-4 lühikest mahvi suhu ja lõpetuseks neelan osa alla. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Märts 14, 2013 Ma tõmban lahjemat kraami aga otse kopsu hingan niikaua kuni kops täis. Share this post Link to post Share on other sites