Leino 20 Postitatud Juuni 28, 2014 jajah, tööl kunagi oli magnetvõtmed.. nendega prooviti koguaeg lifti kutsuda Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 30, 2014 ma kyll prillipapa ei ole, aga aru ei saa, kuidas saab pudeleid segamini ajada. viska pilti nendest pudelitest yhed sõbrad koomas peaga panid sõõmu sapaka piduriõli, aga nad olid ka ikka suht purjus ja jooginäljas No siukesed pudelid Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 30, 2014 no ikka suht raske segi ajada Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 30, 2014 kui on kiire ja oled hajameelne tollel hetkel, siis on siiski, kahjuks minul õnnestus Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 30, 2014 kui -10 läätsed ja neid hetkel silmas pole siis .... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 30, 2014 Pole -10 vajagi, -6 on täiesti piisav juba Pisut hajameelsust ka juurde ja nii ongi. Ise päris mitu korda vedelikuseid näppe silma ajanud ajastul kus clearod rohkem lekkisid. On valus küll ja päris kenasti tõmbab silmad hetkega tulipunaseks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 30, 2014 Nikotiini doosi saab vähemalt kätte ? Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 30, 2014 Suutsin kunagi clearo sõrmede vahel puruks murda nii, et clearost välja lendav mahla laadung maandus otse silmadesse. Sellest kogemusest valusam on olnud silmadel kaks korda. Esimene kord oli nitrolahustiga, teema pea sama aga selle erisusega, et clearo asemel oli käes lahustine hari, millest ma pöidlaga üle lasin, ning teine kord oli tegemist oksaga, mis hooga mu silma sarvkesta puruks lõi. Aga noh, nagu vanasõnagi ütleb, et mis ei tapa, seda saab korrata Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuli 1, 2014 Olen ka vedelikku silma pritsinud. Oli jah kehv. Veel kehvem kogemus ammusest ajast -- analoogi süütamisel silma lennanud põlev tükk tikuväävlit. Share this post Link to post Share on other sites
johhaidii 0 Postitatud Juuli 6, 2014 Panen igaksjuhuks siia teemasse, kuna võib väga loll küsimus olla Kui aku klemm on vindist nö alla poole vajunud, et enam ei ulata coili klemmini, siis kas on safe sinna mingi vasktraadi jupp vahele panna, et ühendust annaks ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 6, 2014 Tiri klemmi väljapoole Share this post Link to post Share on other sites
johhaidii 0 Postitatud Juuli 6, 2014 Pole millegagi tirida. Selle traadijupiga igatahes toimib, aga mida ei tunne, seda kardan. Sp küsisin igaksjuhuks üle, et ega seal liiga kuumaks ei lähe vms, pärast hingan omale mingeid vaseaure sisse ja olen kummuli. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 6, 2014 Kui vask aurama hakkab, siis ei muretse sa enam mitte auru sissehingamise pärast vaid päästad mis päästa annab ja teatad päästeametile tulekahjust Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuli 7, 2014 tegin moka kannuga kohvi. kas temperatuur oli liiga kõrge või kohvi liiga tihedalt, aga nii kui ma naisel palusin kannul pilk peal hoida, kohvi lendas suure kaarega välja ja otse naisele jalgadele.. järjekordne feil, kus naine saab kannatada Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 7, 2014 tegin moka kannuga kohvi. kas temperatuur oli liiga kõrge või kohvi liiga tihedalt, aga nii kui ma naisel palusin kannul pilk peal hoida, kohvi lendas suure kaarega välja ja otse naisele jalgadele.. järjekordne feil, kus naine saab kannatada Sa muidugi ütlesid ega ma meelega ma pigem .... Share this post Link to post Share on other sites
hansh 2 Postitatud Juuli 15, 2014 Tuleb meelde, kui teenistuse ajal Kadrioru vahtkonnas popsisin kõvasti piipu vahtkonna ruumides. Olin vahtkonna ülem tol ajal ja vahtisin niisama telekat. Ühel hetkel hakkas suitsuandur punast näitama. Ise tähele midagi ei pannud, karjuma andur ei hakanud, aga üleval valvuril monitorid kohe hakkasid piiksuma. Helistas ja küsis, et mis meil toimub seal. Üritasin viisakalt hämada, et "keegi vist korraks natukene tõmbas e-sigaretti". Õnneks ta kellelegi ette ei kandnud ja pääsesin karistuseta. Ütles ainult, et suitsetamise koht on väljas.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud August 8, 2014 Juhtus siis nüüd nii, et keerasin uut coili , lasin traati punaseks modi otsas ja timmisin pintsettidega, kui jäin uudiseid vahtima ja siis nupp sisse ning ots suhu, tra valus oli rsk. Huuled villis nüüd Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud August 20, 2014 Nõrgakesed Vamo (ostetud siitsamast kasutatud peast) keermed andsid järgi peale pooltteist nädalat minu käes. Teadsin et tuleb käituda kombekalt ja mitte rappida, kord päevas vahetasin Kayfuni ICleari vastu, kõvasti kinni ei keeranud vaid kasutasin ilurõngast kontramutrina. Taskus ei hoidnud, maha ei pillanud. Hoidsin nagu s*tta pilpa peal, mõtlesin et niipea ei lähe 510 adapterit vaja. Samas töölt virutatud valge toruteip hoiab pooled koos hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud August 20, 2014 proovi näpitsatrikki, ehk siis õrnalt valtsid näpitsatega toru kitsamaks. Multitooli omad on selleks väga head. Eile siis läksin vaatama puudekoormat, mille tellisin. ROnisin ilust üle, panin kuuri uke kinni ühelt poolt ja sirgel maal läks labajalg all viltu. 4 - 5 krõksu, kusetilgad püksis. Ei hakkanud emosse minema, õnneks läks hommikuks paremaks, ja täna sai juba normaalselt elastikuga liikuda. Vist pole hullu midagi. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud August 20, 2014 Proovin homme tööl veidi tuugamaks pigistada. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud August 20, 2014 Juhtus siis nüüd nii, et keerasin uut coili , lasin traati punaseks modi otsas ja timmisin pintsettidega, kui jäin uudiseid vahtima ja siis nupp sisse ning ots suhu, tra valus oli rsk. Huuled villis nüüd seda hullu tempu olen ka paar(!) korda proovinud Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud August 21, 2014 Ma unustasin venelasele, peale täitmist, huuliku osa tagasi keerata. Jäin ka telekat vahtima, ja siis... ei olnud mõnna peaks mainima. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud August 21, 2014 Tööl timmisin Vamot tuugamaks. Nagu uus.Kui nüüd annab otsad siis peale 510 ülemineku midagi muud ei päästa. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud August 21, 2014 Tööl timmisin Vamot tuugamaks. Nagu uus. Kui nüüd annab otsad siis peale 510 ülemineku midagi muud ei päästa. Uus cap on õigem võtta. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud August 21, 2014 Lohh ajutiselt see asi töötab aga võta heaga uus cap ligi. Share this post Link to post Share on other sites