InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Juhul kui kellegil peaks olema see vidin siis: 1: kui huuliku täitmiseks lahti keerad siis jälgi coili - pahatihti hakkab koos huulikuga lahti keerama ennast 2: kui ära täidetud ja hakkad huulikud kinni panema siis tõmba näpu või paberitühiga coili peal kummimüts vedelikust puhtaks - muidu kipub lurisema Muidu igati hea top-coil clearo Mahtuvus aint 2.4ml kahjuks Sillamäelt täitsa saab ja lisacoile samuti Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Väga hea clearo, ise olengi peamiselt seda vaid kasutanud. Kiidusõnad. Ühe coiliga paneb üle kuu aja juba! Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Kasutasin ka kuskil peaaegu kuu aega ning võis väga rahul olla KUI tal mingihetk pirtsutamise tuju just ei tulnud. Aga eks see oleneb suuresti ka vedelikust. Täna müüsin maha kuna mista ikka seisab niisama tühjalt. Share this post Link to post Share on other sites
Wots 0 Postitatud Veebruar 9, 2013 Kuna otsin praegu endale alternatiivi CE4 jale siis kas T2 saab ise ka nööri ja traati vahetada? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 9, 2013 Kiire googeldamine näitab, et saab. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 9, 2013 Kuna otsin praegu endale alternatiivi CE4 jale siis kas T2 saab ise ka nööri ja traati vahetada?Olen ise vahetanud ja midagi keerulist küll pole. Veidi jamamist rohkem, kui viviga, aga kokkuvõttes lihtne. Share this post Link to post Share on other sites
Wots 0 Postitatud Veebruar 9, 2013 Okei. Seda traati müüakse ka eraldi ning nööri. Mul siis vist vaja hankida tester,et traadi takistus ära määrata? Päris suvalt ei saa vast mähkida. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 9, 2013 Okei. Seda traati müüakse ka eraldi ning nööri. Mul siis vist vaja hankida tester,et traadi takistus ära määrata? Päris suvalt ei saa vast mähkida.Tester ehk multimeeter on e-suitsetajale kindlasti vajalik asi. Kui veel pole, siis tasub ära osta muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 11, 2013 uus coil bestshopist pidas vastu kaks päeva, lühikeste karvadega originaal peab juba üle kahe kuu Share this post Link to post Share on other sites