InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Video siis sellest kuidas laiali lammutada ego aku kui see enam ei tööta (on maha kukkunud vms) ja vaja remontida seest. Share this post Link to post Share on other sites
rita70 0 Postitatud Veebruar 2, 2013 aga kui ise ma ei saa parandamisega hakkama kas kuskil keegi parandab Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 2, 2013 No ma ise suudan jootjaamaga päris hästi hakkama saada aga kui viga pole ühenduses/kontaktis vaid aku on vanadussurma surnud siis ei aita ka jootejaam EDIT: Teine konks on klassikaline .. "aeg vs. raha". Kui uus 1100mAh aku maksab 15€ siis kui palju maksab vana parandamine Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 5, 2013 Siin jälle see "aga" , et tónismäe poe sarnased kohad minuarust ainult 10-15eur ei küsi? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 15, 2013 EDIT: Teine konks on klassikaline .. "aeg vs. raha". Kui uus 1100mAh aku maksab 15€ siis kui palju maksab vana parandamine Aga isetegemise rõõm ja muu selline bla, bla, bla... Väristad kätt vana vene aegse (hiigelsuure otsaga) jootekolviga, punnitad silmi ilma prillideta (sest suurendusklaasi ei raatsinud osta), katsud varvastega imepisikest detaili kinni hoida jootmise ajal ja kui saad lõpuks juhtmed külge, siis on õnne ja rõõmu palju...kohe nii palju, et jaga või teistelegi... Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Veebruar 15, 2013 See parandamine suht lihtne. Vähemalt sellel akul mis mina korda tegin üks juhe oli põhja küljest lahti tulnud lihtsalt ja see oli vaja uuesti külge joota. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 15, 2013 EDIT: Teine konks on klassikaline .. "aeg vs. raha". Kui uus 1100mAh aku maksab 15€ siis kui palju maksab vana parandamine Aga isetegemise rõõm ja muu selline bla, bla, bla... Väristad kätt vana vene aegse (hiigelsuure otsaga) jootekolviga, punnitad silmi ilma prillideta (sest suurendusklaasi ei raatsinud osta), katsud varvastega imepisikest detaili kinni hoida jootmise ajal ja kui saad lõpuks juhtmed külge, siis on õnne ja rõõmu palju...kohe nii palju, et jaga või teistelegi... Jeah, ma rohkem pidasin seda poolt silmas, et kui palju ma küsiks kelleltki aku parandamise eest. Uus oleks odavam, 15€ eest ei oleks seda valmis tegema Või noh, nagu onu Heino ütleb, nalja peab saama Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Veebruar 15, 2013 Vahepeal kulub vedelike ja e-sigareti kraami peale niipalju raha, et aeg ei ole enam määrav ning kuskilt on cashi vaja Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 16, 2013 Parandasin oma perse läinud nupuga skysmoke 750mAh aku nüüd ära. Kiskusin laiali ja vaatasin, mis siis sees on. Oh sa poiss , vastu vaatab mulle sealt 130450R - 650mAh aku. Skysmoke petab kodanikke väites, et nende akud on 750mAh'sed. Uue pea jootmine ja kokku korjamine võtab aega 3 minutit. Ainult selline erinevus skysmoke pea ja peleonist ostetud pea vahel on, et skysmoke oma annab korpusesse miinust trükiplaadi pealt, peleoni omal tuleb põhjakorgi külge joota. (pean mainima, et kasutasin vist 40 aastat vana jootekolbi , endale hiljuti ostetud uut ei suutnud üles leida...oh seda vanadust...kõik läheb meelest ära... ) Share this post Link to post Share on other sites
tann 0 Postitatud Veebruar 22, 2013 Mina vahetasin enda EGO-T hiinakal tihendit ja murdsin kogemata tinutuse lahti sealt keskmise klemmi küljest. Sai samuti sisse piilutud. Päris lihtne süsteemike. Share this post Link to post Share on other sites
tann 0 Postitatud Märts 3, 2013 Õnnestus Ego elektroonika niimoodi kärssama saada, et nupp sulas sisse(Ilmselt vedelik tihendi vahelt või lume sisse kukkumise tagajärg, kärsakas oli võimas.). Aku jäi õnneks ellu ja sai elektroonika osa ära vahetatud selle vastu: http://peleon.pl/product.php?id_product=1883 Toimib isegi paremini kui enne, kuna nupp on kõrgem. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 28, 2013 Peleoni 1100mAh aku seestpoolt: Share this post Link to post Share on other sites