masmre 39 Postitatud Veebruar 2, 2013 Põhiline sellise asja juures on osavad näpud, veidike kannatust ja mõningad tööriistad. Kuigi originaalis töötab VN (vivi-nova) silica tahiga, siis mesh (metallvõrk) variant on kindlasti kauem kestev ja ka dry hitte ei tule sealt sellisel kujul. Minu arust parim Youtube video mesh setupi kohta: Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 Proovisin ära ja suht lihtne, coili keeran uuesti kuna tuli liiga suure oomiga (0,16 kanthal on liigapeenikene ja võiks olla 0,20 aga pildid siis: Btw - kui keerata niimodi, et grain on ristirästi mitte ülevalt alla ja paremalt vasakule on wicki painduvus sitaks parem ja ei teki mingisuguseid murde kohti. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 14, 2013 Mul see tegevus alles ees, mesh(400) tuleb järgmise kaubaga Btw, millist põletit kasutasid ja kust ostsid? Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 tavaline tsäks - piisab täiesti, pärast mitu korda põletad mahkla ka peale ja on ilus. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 14, 2013 Mkay, eks näis, kuidas õnnestub Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 Aga kui vivile teed seda siis jah soovitan keerata nii, et asjad jääksid criss-cross, kui niisama genny stiilile teed siis vahet ei ole tavaline keermaine jääb jäigem. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 14, 2013 Kui suure augu puurisid? Ja mis mõttes criss-cross? Et võtad võrgu ette diagonaalis ve? Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 jah, võrk on diagonaalis. aga ma ei puurinud, ümarviili otsaga nikerdasin paraja augu ja viilisin/venitasin ülevalt kah laiemaks. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 8, 2013 Proovisin ka paar coili keerata ja üllatavalt lihtne oli , traati on lihtsam keerutada kui silica wickiga . Share this post Link to post Share on other sites