hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 Kes mida kasutab enda e-cigi transportimisel? või pannakse lihtsalt pudelid ja asjad tasku loksuma? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ma kasutan peleoni ego kompekti kotti/karpi. Kuna sinna vabalt 4 väikest pudelit mahub sisse+ tagavara aparaat Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 4, 2013 Sama karpi kasutan aga väikseks jääb, kui lisacoilid ja vedelikud kaasas. Akulaadija sinder on ruumivaras. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ma kasutan aint usb laadijat.. vooluvõrgust laen harva. Samas see "üleminek" reisib seljakotis kaasa. T3 ringiliigutamiseks on jope rinnatasku, vedelikud on naise endises meigikotis ja meigikott on mul seljakotis. 1 tagavaracoil on helsinkis ja 1 on tamperel Välistan varakult võimalused, et miskit perse peaks minema Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 PEaks ka mingi koti ostma kuh usaaks panna ~4 vedelikku - 2x usb kaabel, evic ja twist , carto tank ja vivi nova Hetkel tööle tulles asetsevad need pintsaku taskus ja kallan siis lauapeale. Agam iskine karp case oelks hea - Kõige suurem ego karp tundub väike ja ka Provari spets case ... ei ole leidnud mingisugust analoogi kah Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 Mingine mittestandartne prillitoos vb? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 4, 2013 Kuskilt Jyskist vaatama mingi lillevaba meigikoti. Naine ei ole enda omast nõus loobuma Krdi koi. Leino, see peab siis olema mingi lady gaga prillidele mõeldud karp Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 strohher, mine tuhni igast koduextrad jms ka läbi, tihtipeale leidub sellistes kohtades just sellist ebavajalikku nänni Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 Einoh olen neid Jüske ja asju uurinud aga täiesti pointless on. Suvaline CD kott osta ja sealt siis need vahed välja lõigata oelks lahendus, aga mulle meeldiks kui asjad oleks jällegi fikseeritud, mitte ei tuusteldaks niisama ringi seal EDIT: jah olen käinud need koduekstrad ja jüskid ja prismad jms kohad läbi - ei ole küll midagi sobivad leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 Fikseeritud suurem karbilaadne asi meenutab kohe neid CD-kotte meenutavad pinalid.. Seal igast kummijullad sees, millega pliiatseid kinni hoida.. toda pliiatsikummi saab suuremaks ka, võttes niite lahti. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2013 Miks on vaja 4 vedelikku kaasa tassida, yldjuhul mul 1 pudel vähem kui pildil. Hetkel 2 põhja vg-d. Tagavara vedelik ja ja mentool igaks elujuhtumiks Pildilt on puudu lisacoil, aga kuna kasutuses evic, siis vähetõenäoline, et tagavara clero peesse läheb. Ego laadijat samuti kaasas ei kanna. Microusb laadija tööl olemas. Https://www.dropbox.com/s/tpejy3ym3sqtl ... 140955.jpg Ei õnnestu kuidagi pildina linkida dropboxi tavaari Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ise kannan 2 kaasas koguaeg - Twist ja eVic lihtsalt hea on vahepeal midagi muud ka teha. ja 4 vedelikku on hetkel selelpärast, et pole ühtegi all-day mahla (liquad said otsa) ja teised on sellised "mingi aeg suudab seda maitset taluda ja siis hakkab vastu". hetkel on kaasas - hangsen õun peleon õun peleon maasikas peleon fruit mix EDIT: Ma ei saa asju tööjuurde jätta, kuna ma ei käi päris igapeäv tööjurues vaid kasutan ära võimalust ka kodust tööd teha. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ja ma olen pool nädalat ühes linnas ja pool nädalat teises linnas.. Seega vedelikud rändavad minuga. Varsti suvi kohal, siis võib ka autosse vast jätta. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 4, 2013 ühes jopetaskus evic ja teises 5ml pudel vedelikuga ning lisaaku (hetkel mitte kuna ära suri). rohkem pole vaja nii elaks ideepoolest 3 päeva vähemalt ära. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ma olen ise tinydealist ostetud 2 taalast eGo vutlarit kasutanud, aga enam ei viitsi, tööpäeva jagu vedelikku mahub vivisse ära ja 700mAh aku peab ka 8 tundi vastu. Aga hea mõte oleks laste kooli pinaleid vaadata. Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 Pinaleid olen ka uurinud aga palun seletakse miks peavad need olema roosad, või kui on ka mustad siis on peale kirjutatud Twilight ... Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 4, 2013 Pinaleid olen ka uurinud aga palun seletakse miks peavad need olema roosad, või kui on ka mustad siis on peale kirjutatud Twilight ...Roosad on tüdrukute pinalid, poiste omad on lammaste ja autodega... Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 4, 2013 https://www.dropbox.com/s/64zlae2w55d68 ... .50.54.jpg Pilt ka siis transpordivahenditest Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 4, 2013 Ma kannan välise kõvaketta nahast kotis. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 4, 2013 Kui kellelgi huvi on, siis mul see eGo karp üle, ise seda ei kasuta. Annan niisama ära, reostab sahtlit.. Share this post Link to post Share on other sites
greendef 3 Postitatud Veebruar 27, 2013 Vamo jaoks kasutan sellist paelaga nahktaskut, saidil on pilt ülevalgustatud, asi on ikkagi musta värvi. Pikkus on Vamole täpselt sobiv, nupp jääb täpselt sälgu alumisse osasse. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 27, 2013 mustad siis on peale kirjutatud Twilight ...oi oi, see on idee minule! Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 12, 2013 Pinali suuruseks on 230x90x70 mm. Pinal on valmistatud mustast tekstiilist ja selle ühele küljele on võimalik sublimatsioontrüki meetodil trükkida Teie pilt ja tekst . Tellimiseks vajutage "Kujunda toode" nuppu. Sealt saate oma pildi üles laadida, lisada soovi korral ka teksti ja lisada muud informatsiooni oma kujunduse kohta. Hind 7,99 €- http://netikink.eu/pinalid/347-pinal.html Share this post Link to post Share on other sites
Sander Siska 0 Postitatud Märts 12, 2013 Kui kellelgi huvi on, siis mul see eGo karp üle, ise seda ei kasuta. Annan niisama ära, reostab sahtlit..kui veel alles siis võid koos mu ühistellimusega teele panna Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 12, 2013 Läks paraku tükk aega tagasi juba ära Share this post Link to post Share on other sites