masmre 39 Postitatud Aprill 29, 2013 Äkki on 'tossukamber' suurem/väiksem..? Rebuildables mõjub küll, kui 'põlemis kamber' on väiksem... Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 29, 2013 Äkki on 'tossukamber' suurem/väiksem..? Rebuildables mõjub küll, kui 'põlemis kamber' on väiksem...No kui ma sama coili kasutan, siis on ta ju sama suur. Ainult õhu toru on võibolla natuke jämedam ja pikem. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 29, 2013 Sain ma õigesti aru, et sa panid Protank coili õhutoru EVOD coili külge? Miks? EVOD'i coil toimin ju Protank'is originaalsel kujul ja lisaks käib sealt õhk natuke raskemini läbi, seega tulemus on parem minu meelest.Protanki õhutoru on jämedam, coili alumine pool aga EVODiga sama (ka õhuava) - tahtsin teada saada, kas on vahet kui äravool vabam - vahet ei tundnud. Peamine nipp on ikka kätte saada õige sissepääsetava õhu kogus. Nähtavasti mängib rolli ka see, et Protanki massiivne korpus toimib veel nö jahutusena kuid soojema õhuga kandub maitse paremini edasi. Ise tõmban igapäevaselt RY4-ja ja sellel on meeldiv karamelli maitsenüanss, mis tuleb EVODiga kenasti välja, aga Protankiga jääb kahvatuks. Tuleb edasi häälestada Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 30, 2013 Pärast pikki ponnistusi.... Proovisin vähendada Protankil ülemise osa ruumala, mis andis ka tulemust - RY4 maitse ilmus välja Kui tühjaks saab, siis proovin uuesti ka originaalcoili. Käepärastest materjalidest - jupp rüüsi ja mingi plastiktorujupp, mis koos enam-vähem sees kinni istuvad: [attachment=0]Protank-1.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
Rain 0 Postitatud Mai 10, 2013 Õli maitse on tõesti juures peaks coili ära vahetama ja samuti maitset pole õieti tundagi võrreldes mini novaga või eriti iclear 30nega Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 10, 2013 Õli maitse on tõesti juures peaks coili ära vahetama ja samuti maitset pole õieti tundagi võrreldes mini novaga või eriti iclear 30nega Proovi EVOD'i coiliga, sellega on maitset natuke rohkem. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 14, 2013 Pärast pikki ponnistusi.... Proovisin vähendada Protankil ülemise osa ruumala, mis andis ka tulemust - RY4 maitse ilmus välja Kui tühjaks saab, siis proovin uuesti ka originaalcoili. Käepärastest materjalidest - jupp rüüsi ja mingi plastiktorujupp, mis koos enam-vähem sees kinni istuvad: [attachment=0]Protank-1.jpg[/attachment] Miks ma ei näe seda pilti? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 17, 2013 Miks ma ei näe seda pilti?Laadisin pildi uuesti üles, näis kas läheb veel kaduma Teemast ka. Tulemas Protank mini, 1ml mahuga Ainuke videotutvustus kahjuks kreekakeelne http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CeChWtJ1UMA Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2013 äkki teeks siis juba 0,2 milliliitrise Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 18, 2013 Proovi EVOD'i coiliga, sellega on maitset natuke rohkem.Tänud Jazz, see tõesti toimib Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 3, 2013 Uus Protank mini videotutvustus, väikse akuga väga sexy Share this post Link to post Share on other sites
Cigarex 0 Postitatud Oktoober 23, 2013 Nüüd saadaval Cigarex.ee veebipoes: Kanger Protank II , Kanger Mini Protank II Vaata järele: www.cigarex.ee Share this post Link to post Share on other sites