vikat 145 Postitatud Detsember 3, 2014 Hea nali on see, et minul on pidevalt trackingus, et kuller PROOVIS ja ei saanud mind kätte, kuigi ma tean, et keegi on alati terve päeva kodus olnud ja ühtegi vastamata kõnet telefonis samuti pole olnud. Nii, et tehniliselt ei muutu midagi, lihtsalt enam ei pea valetama. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 3, 2014 Selle vastu aitab sõimamine, kaebamine, sõimamine. Töötab väga eukalt Kui postiljon saab juba paar korda kohalikult ülemuselt kerepeale, siis hakkab tööle ka. Aga enam pole sel tähtsust Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Detsember 3, 2014 Ilmselt on ajastus otseselt seotud saabuvate pühadega. Ennustan, et algselt alla 2cm paksusega pakke hakatakse sagedasti kuubikuks pressima. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Detsember 3, 2014 No ma kord proovisin, helistasin sinna korduvalt ja kedagi kätte ei saanud (ligi 10 minutit ootel ja siis katkestasin kõne), siis saatsin e-kirja, millele vastamiseks läks nendel 13 päeva (nad vabandasid ka viibinud vastuse pärast ), mis ajaks olin juba postkontoris pakil järgi käinud ning kirjas seisis u. midagi sellist, et "tracking näitab, et olete paki kätte saanud, postitöötaja ette ei helista ja teadet koheselt postkasti ei pane. Sõnumit ei saadetud samuti, sest saatja polnud valinud SMS teavituse teenust". Suhteliselt sisutühi vastus, arvestades, et vastamata trackingus oli "Saaja ei olnud kättesaadav - Hoiule jäetud, teade saajale" ehk kui teadet saajale pole jäetud, siis miks on kirjas vastupidine? Kuidas sai kuller öelda, et "saaja polnud kättesaadav" kui ma olin terve päev kodus ja ühtegi kõnet/SMS'i minule ei tulnud? Olen tänaseks loobunud nendega suhtlemisest PS! See konkreetne juhtum oli suvel ehk pühadehullus polnud veel alanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 3, 2014 Tuleb helistada kohalikku kandekeskusesse Numbreid enam eriti netist ei leia ja see üldtelefon on piixus koht. Sealt saab stamp vastuseid......või ajuvabasid vastuseid Näiteks mul on lehed aastaid enne kella 7.30 postkastis ja nüüd probleem, et 8.30 polegi tulnud veel. Helistasin ja sain niiöelda veel sõimata. Lehed peavad jõudma kliendini tööpäeva jooksul ja postiljoni tööpäev hakkab kell 8 Tuleb välja, et mingi krd isehakanud postiljon on mulle aastaid hommikuti lehti toonud 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 3, 2014 Pärnus oli see kulleripoolne ülelaskmine tavaline. Klient ei olnud kunagi kättesaadav, kuigi sihtaadressil elavad kaks kodust pensionäri. Nüüdseks tulevad pakid maale ja kohalik postiljon jätab nad postkasti või lihtsalt trepile. Loomulikult kokkuleppel minuga. Teenusega väga rahul. Tegelikult ei vingunud Pärnus ka. Suva see päevake viivitust. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 26, 2014 Omniva pakiautomaadid töötavad ka pühade ajal- https://www.omniva.ee/meie/uudised/koik_uudised/omniva_pakiautomaadid_tootavad_ka_puhade_ajal Enne jõule jõuavad viimased pakid pakiautomaatidesse 24. detsembril. Esimesel ja teisel jõulupühal ning uue aasta esimesel päeval pakiautomaatide teenindamist ei toimu, samuti on sel ajal suletud postkontorid. Ehk siis voolu välja ei lülitata aga täitmist ja tühjendamist ei toimu. A no töötavad vähemalt Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 26, 2014 Yeap sai eile üks pakk automaati pandud ... võttis vastu välja ei sülitanud ja vool oli olemas. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 29, 2014 No nii. Peale mõnusat puhkust on nüüd Omniva e-teenus tagumiku peal. Ilmselt on omajagu pakkide vormistajaid Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Mingi artikkel oli Delfis vist mingi hetk, et Omniva varsti ei too enam mingit sorti pakke koju. Hetkel siis FT'st tuli pakk ja ülendmist ega selle katset pole tehtud .... lihtsalt saabus postkontorisse ja tuli kohe SMS, et tule pakile järele. Kas siis nüüd ongi nii? Võivad nad nii teha? Kas trackinguga pakid mitte ei peaks mingi kohustuse alusel ikka koju toodama? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 12, 2015 nad lükkasid selle mitte kojutoomise asja edasi vähemalt aasta lõpus Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Täna toodi lausa Fordi bussiga paberilipakas, et saabunud... (akud Banggoodist) Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 12, 2015 Minul jällegist jama, et omniva ei saada enam e-kirjaga teavitusi, et kaup tollis - ootad 1-2päeva paberkandjat uhkelt. Siis saad alles hakata tegutsema. VÄGEV. to Omniiva. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Jaanuar 17, 2015 Noo Omniva uus taste . Asi oli pakkist vōi mulliümbrikust välja kistud ning postkasti topitud nii et ots väljas ,kuna pakk sisaldas väiksemaid osi oli ōnneks eelnevalt veel kripkilekotti pakitud .Pakist vōi ümbrikust pole jälgegi. Noh mehed see juba on midagi ,postitöötajad avavad juba meie eest pakke 1 pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna siis palun siin näide täpselt nii tuligi https://www.dropbox.com/sh/qxw5631rio6wgf3/AAAL6KhCAV-Y1VuHQBCDpDOba?dl=0 ei tahaks ropendada aga sita ajab keema küll raisk juba suhtumine 1 matakass reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2015 ei mahtunud postkasti...pm õige tegutsemine, kui see OLEKS lubatud. aga see POLE lubatud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 17, 2015 Ilma tracking numbrita pakk ning avades oli neil pettumus, kui midagi põnevat polnudki? Paistab küll väga mõne kirjakandja isetegevuse moodi.... Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Veebruar 7, 2015 Ma loll kasutasin ka Omniva pakiautomaadi teenust ja väga ebameeldiv kogemus igatahes, lisaks pakk ka kadunud.... Soovitan võimalusel vältida. Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 7, 2015 Nii postiautomaate kui ka kontorit väldin. Vähemalt minu kodukohas teenindus väga halb.. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Veebruar 7, 2015 Krt, valesse kohta läks Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 7, 2015 Adminnid võiks pealkirja muuta teemal Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2015 Adminnid võiks pealkirja muuta teemal onajaks? las olla, hea mälestus situtust ettevõttest Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 7, 2015 Soovitaks uueks pealkirjaks Eesti Post (Onaja-Omniva) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2015 vot vot...... Onaja-Omniva aka eesti post kes siis pealkirju vahetab Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 11, 2015 Krt,omniva hoidis pakki poolteist nädalat kinni.Saatis tolli kah veel.Pakil oli hinnaks pandud 4,81 usd.Toll läks maksma 6,27 euri. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 11, 2015 Krt,omniva hoidis pakki poolteist nädalat kinni.Saatis tolli kah veel.Pakil oli hinnaks pandud 4,81 usd.Toll läks maksma 6,27 euri.Kui väärtus oli valetatud ja reaalne väärtus oli üle maksuvaba piiri siis ju kõik õige ja tore et keegi vahest tööd ka viitsib teha. Kui aga pakile oli märgitud õige väärtus, siis mille alusel see raha küsiti? Share this post Link to post Share on other sites