equalizer 0 Postitatud Mai 13, 2013 Nädalakene nüüd proovinud sellist kooslust eVic peal. Ainult positiivseid sõnu saan öelda, ei leki, ei lurise ja hirmu, et taskus laiali lendab pole. Drip tip hoiab kenasti kinni tanki kui peakski liikuma hakkama Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 13, 2013 teretulemast klubisse Kartod ruulivad siin pool ka Share this post Link to post Share on other sites
Kalle Jõgeva 2 Postitatud Mai 14, 2013 Müüjaga ühendust võetud ja mure kurdetud. Tema pakkus välja et ma saadan tagasi ja siis tema saadab mull uued - Lisan ka veel juurde et tellisin neid 3 tükki ja kaks neist lasevad läbi ja nii carto tanki vahelisest tihendist kui ka kartost endast tilgub mahla. Mõtlesin et äkki ikka carto vigane ja proovisin teise cartoga, sama lugu. Hakkab juba tunduma et need ongi sellised tankid! Ei tea kes need saatmiskulud kõik kinni maksab Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 14, 2013 Saatmiskulud sinna pead vast ise maksma, kui uued saadetakse, siis selle maksavad nemad. Teine võimalus on uued tihendid osta. Kusagil oli neid müügil ka, peab veits otsima neid o-ringe... ukvapers foorumist saadud soovitus lekkivate cartode puhul. Siin ka dct tankidele: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/cartomiser-systems/dual-coil-tank/4-x-replacement-dct-cartomizer-o-ring-product.html Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Mai 14, 2013 Sai Spezz-i käest boge cart+tank ostetud... Rahulikult tilgutatud iga nurga alt, kuni vaikselt hakkas aukudest lekkima ja seejärel tank täidetud. Maitse on hea, tossu küll vähem kui clearoga.(Võibolla asi minu täitmises?) Saaks keegi teha täidetult pealtpoolt pilti, et näha, kui märg see vatt peaks olema? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 14, 2013 Pealt paistab ikka kuiv, saad tilga paar peale lasta, siis on märg nähtavalt. Mitme voldiga paned, palju takistus on? Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Mai 14, 2013 Pealt kuiv jah. Pinge kuskil 4v ja takistus paberite järgi 1,6-1,8oomi...(Ise üle mõõtnud ei ole) Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 14, 2013 Tossu kogus varieerub vastavalt vedelikule ka, kui vg'd rohkem, siis tossab paremini. Samas mul näiteks on üks komplekt mehhaanilise modi küljes ja ka mingi 1,7 oomine oli 4V peal. Tossab justkui rohkem, kui 2,3 oomine 4,8 voldiga. Võta siis kinni. Muidugi on mul 1,7 oomine smok'i carto, aga 2,3 oomine Boge oma. Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 14, 2013 http://www.simplyeliquid.co.uk/accessories/6ml-510-dct mul näitab selline asi siis 3 oomi evic u küljes, on see reaalne, kahtlane igatahes Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 15, 2013 Ei pruugi kahtlane olla. Endalgi kasutuses olnud BOGE 3 oomised kartod. 3 oomised on SR (standard resistance) kartod. 2,2 oomised on LR kartod (low res). Olen 3 oomist isegi 5,8 voldiga teinud, vastavalt vedelikule. Julgen pakkuda, et evic peaks ikka 5 voldi peal sul olema... Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 15, 2013 ma panin ta lihtsalt,prooviks evic u otsa, sest ego pulgaotsasnäeb ta hea välja küll, aga jahh suuremasi toimija ta pole Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 15, 2013 Ego annab max 3,7 volti välja, 3 oomine ei saagi seal eriti toimida. Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 15, 2013 just, ei vaidle sule üldse vastu, eks ta selline tagavara , hädapärast käib kahh, varjant ole Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 16, 2013 Milliseid Boge cartosid eelistate cartospetsid SR või LR? Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 16, 2013 Kui leiad kahe ovaalse auguga cartod, mulle sellised meeldivad, ei ole mahlaröövlid , töötavad nn igailmaga Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 16, 2013 Milliseid Boge cartosid eelistate cartospetsid SR või LR?Mina eelistan LR cartod, 2 auku (1mm) sees. Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Mai 17, 2013 Eile lasin ühel tuttaval oma aurumalakat proovida, 10 aastat suitsetanud ja kui imema hakkas imes cartost mahla välja evicu peale Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 17, 2013 http://www.ecigforever.com/dct-lr-dual-coil-p-395.html minuaust töötavad sellised kõigeparemini, ei ole mingit jama olnud, et tööle ei hakka jne, maitseomadused on super, tossu toodab nii, et vähe pole, soovitan ......... aga see muidugi minu subjektiivne arvamus Share this post Link to post Share on other sites
Kalle Jõgeva 2 Postitatud Mai 23, 2013 Kes minu tsirkusega kursis siis kirjutasin müüjale ja ta oli nõus tagasi võtma kõik kolm tankki ning hüvitama mulle nii tankkide, postikulu nii mulle kui ka tagasi temale saatmis kulu (2,6 euri iirimaale) Nüüd aga olen ma jälle dilemma ees - kustkohast saada uus, mahla enda sees pidav, lukustusega, tavaliste (ilma seelikuteta) 50mm cartodele, soovitatavalt täitekruviga, vähemalt 4-5 ml ja mitte 30 eurot maksva tankki ??? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 23, 2013 Jazz'i poes on tanke ka. Küsi talt. Prive tanki kloon on ilus ja hea. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 23, 2013 Ta võiks siis kartosid ka juba müüa. Mul oleks vaja taolisi, millele saurix viitas, 50mm-seid ca. 1.5 - 2 oomiseid. Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 23, 2013 Mul oleks üks välja pakkuda, tumeda anumaga, ovaalsete aukudega kartoga, mahutab 3,5ml vist, kuna mõõtusi peal ei ole, aga see on hüva kraam, mul endal ka üks kasutusel töötab suurepäraselt, ei leki, tossab, annab maitset jne Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 23, 2013 Mul tanke on piisavalt praegu. Aga kui viimane sisu peaks enne ühe paki kohale jõudmist väsima, siis alustan Sinuga läbirääkimisi Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 23, 2013 Ok, teeme nii, kui see veel alles on selleksajaks Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 25, 2013 Vedasin ka enda AGR 2-e käima Bogega, super! Oma rumalusest võtsin aukudeta carto, väga keeruline on sinna auku puurida. Lõhkusin kaks 1mm puuri, lõpuks tegin ühe 2mm augu. Share this post Link to post Share on other sites