raigo83 67 Postitatud Veebruar 28, 2017 to hiinlane! tere tulemast meie sõbralikku kollektiivi NB! ära rohkem kasuta lauses ´´Mets-Jeesus, jeesus188 võib kurjaks saada Share this post Link to post Share on other sites
hiinlane 6 Postitatud Veebruar 28, 2017 to hiinlane! tere tulemast meie sõbralikku kollektiivi NB! ära rohkem kasuta lauses ´´Mets-Jeesus, jeesus188 võib kurjaks saada Kokku lepitud Share this post Link to post Share on other sites
silkL 1 Postitatud Märts 2, 2017 Tere, olen Silver ja tulen Viimsist. Tavalist suitsu olen nö pühapäeva suitsetajana teinud aastaid. Vahepeal on olnud pikemaid perioode kui üldse ei teinud ja vahepeal rohkem teinud. Igapäevaselt olen õnneks suutnud sellest eemale hoida. Mõned aastad tagasi sai proovitud mingit odavat EGO ce4 e-sigaretti ja juba siis hakkas nagu meeldima, kuid polnud see päris "see" ikka ja ei jäänud pidama. Nüüd natuke aega tagasi sai uuesti selle peale mõeldud, et tavasuits täielikult kus see ja teine saata. Tavaliselt tekkiski suitsuhimu siis, kui väljas sai käidud ja mõned õlled võetud. Kuna Ego Ce4 ajast on vahepeal toimunud veibimaailmas väga suured arengud, sai youtubes peale satutud veipimise videotele ja need aurupilved ja tootetutvustused panid mõtlema, et peaks äkki uuesti proovima. Sai soetatud endale Joyetechi EGO AIO (algajale alguses väga hea pill esmase tutvuse tegemiseks, tänapäeva CE4 alternatiiv) ja alguses 6 mg vedelikke proovitud MTL, väljas käies sai ka veendutud, et tavalise suitsu isu oli täiesti kadunud. Kuid tahtsin rohkem maitset ja suuremaid pilvi ja DL, seega sai mõeldud ja uuritud ning võtsin juurde ijust S (hea suurusega, ei vaja ise mässamist, maitse ja aurukogus on täitsa head). Sai Walcilt proovitud 3 mg ja 1 mg kangusega vedelikke ja hetkel olengi 1 mg juures ja väga hea ning piisav on. Tšuu Tšuu (see oli viide auruvedurile- toim.). 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Vapefly 16 Postitatud Juuli 31, 2018 Tere, Indrek Tartust. Oma 7-8 aastat sai suitsetatud, nüüd vast 4 aastat suitsuvaba (v.a. kaks nädalat Tais, sest ei tahtnud seadmest ilma jäämise ja vangi minekuga riskida). Alguses sai e-sigareti proovitud, sest ei tahtnud enam hommikuti rögastada ja soov oli aeroobset võimekust parandada. Proovitud sai ka snusi aga see hakkas tuntavalt huultele, seega lõpetasin selle jama ära. Järgmine katse oli e-sigaret. Edenemine: CE4 + eGo -> Genesis + mech -> Sub-Ohm tank + Pico -> RDA + Pico -> RDTA + Pico -> RDTA + Box mod -> RTA + Box mod Hetkel peamine setup Tesla Punk 220W + Reload RTA kloon. Tänaseni parim setup mida kasutanud olen. 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Juuli 31, 2018 2 tundi tagasi, Vapefly kirjutas: Tere, Indrek Tartust. Oma 7-8 aastat sai suitsetatud, nüüd vast 4 aastat suitsuvaba (v.a. kaks nädalat Tais, sest ei tahtnud seadmest ilma jäämise ja vangi minekuga riskida). Alguses sai e-sigareti proovitud, sest ei tahtnud enam hommikuti rögastada ja soov oli aeroobset võimekust parandada. Proovitud sai ka snusi aga see hakkas tuntavalt huultele, seega lõpetasin selle jama ära. Järgmine katse oli e-sigaret. Edenemine: CE4 + eGo -> Genesis + mech -> Sub-Ohm tank + Pico -> RDA + Pico -> RDTA + Pico -> RDTA + Box mod -> RTA + Box mod Hetkel peamine setup Tesla Punk 220W + Reload RTA kloon. Tänaseni parim setup mida kasutanud olen. Share this post Link to post Share on other sites
Tannukaz 4 Postitatud Oktoober 11, 2018 Heiaaheiaa foorumlased Eleaf iStick Pico 75W sellise asja võtsin täitsa esmane kogemus: ) ja muide suitsumees olnud ca 15a oleks nagu tagumine aeg tavasuits maha jätta ja läksin üle e-sigaretile siiani ei kahetse 2 2 Levia.ee, jeesus188, old and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 12, 2018 You Tannukaz, mis teoksil!! old-le ja jeesus188-le noriv küsimus, miks te Tannukaz-e postitusele ´´Tänan´´ hinnangu panite? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 12, 2018 sest moblas lihtsusin nuppu ja näpu alla jäi karikas ehk tubli saavutus vms Ma ei seosta karikat kuidagi "tänan" sõnaga Spordivõistlustel antakse karikas ja öeldakse tänan? Pigem ikka tubli vms Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 12, 2018 1 minut tagasi, jeesus188 kirjutas: sest moblas lihtsusin nuppu ja näpu alla jäi karikas ehk tubli saavutus vms Ma ei seosta karikat kuidagi "tänan" sõnaga Spordivõistlustel antakse karikas ja öeldakse tänan? Pigem ikka tubli vms Sa tänad Tannukaz-t kuna ta loobus suitsetamisest ja hakkas veipima? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 12, 2018 Sa loed ka mida ma minut tagasi kirjutasin ? Ema anna padruneid hommikul kell 9...... Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 12, 2018 Kas minu kommid on kohe nüüd nii hullud, et minna oma ... kallale? Tõid näite sportimise vallast ja vaevalt, et sa tänasid teda siin foorumis sportimise eest. Mina esitasin küsimuse, kas sa tänad teda veipimise eest. Rahu rahu rahu, sain aru mis juhtus sinu ´´Tänan´´ eest mis sa Tannukaz-le kinkisid. Lihtsan norin või trollin, kuidas keegi soovib Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 12, 2018 Ei, ma kirjutasin selge sõnaga, et karikas=tubli minu silmis case closed 1 raigo83 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 12, 2018 Selle karika tähenduse peaks ära muutma, ´´Tänan´´ asendama ´´Õnnitlen´´. jeesus, panin sinu viimasele postitusele ´´Tänan´´ kuna ma Tänan sind selle postituse eest Share this post Link to post Share on other sites