hmekk 4 Postitatud Veebruar 5, 2013 Niih väikene wishlist teema kah. Pange siis kirja mis asju soovite tulevikus soetada - kuna postitusi saab muuta siis saab asju alati lisada ja kriipsutada maha asjad mis olemas - nii tekib teistel ka hea ülevaade ja saavad küsida omaduste kohta. Endal: eVic Joye Twist 4,5ml Tank 6ml Tank Vivi nova Vivi nova mini Kanger MT3 Bully Vamo Sigelei Zmax Bolt Vapeonly BCC Vision Spinner 1300 Mah eVic black tubes 3400 Mah akud Olemas Plaanis Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 18, 2013 Noh, ei olegi kellelgi teisel veel soove? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Veebruar 18, 2013 Noh, ei olegi kellelgi teisel veel soove?Mul ajab üks soov teist taga, iga uus asi on huvitav. Hetkel ootan pakki kus peaks Innokin Iclear 30 olema... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 18, 2013 evic ja mõned atod, vivi nova või mis, äkki kunagi ka mõni rebuildable Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Veebruar 18, 2013 zmax ja dripping ato Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 18, 2013 Kui kunagi rikkaks saan siis tahaks ikka mõne "originaal" tootja rebuidable ligi võtta. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 Drunkerit tahaks ja AGA-T'd ja sakslaste Arashi V2't ja oh, neid on palju... Share this post Link to post Share on other sites
Nico 0 Postitatud Märts 9, 2013 eVic ja mingi norm. clearo sinna otsa. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 9, 2013 Evic ja vivinova otsa ja badass vedelik, mitte omasegatud sillamägi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 9, 2013 Mis omasegatul häda .. ise ju ikka endale sobivaima saad tuunida Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 9, 2013 Baasvedeliku vahe ma arvan. Proovin seekord sillamäelt teisi baasvedelikke. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 9, 2013 sakslaste Arashi V2'ton see siis sakslaste tehtud ma arvan, et ikka töökate pilusilmade nende kodukas on hetkel ka eriti informatiivne http://phoenixmods.com/ tellisin selle teiseks ehitatavaks lihtsalt hinna-välimuse pärast, lootsin juba see nädal kätte saada aga oli segadus adre pärast ja ma ei kontrollinud vahepeal oma postkasti Share this post Link to post Share on other sites
Sander Siska 0 Postitatud Märts 17, 2013 eVic teleskoop toru lühike aku Arashi Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 17, 2013 Mina ootan nanowire akusid Siis ei pane mitte atomisaatorit aku külge vaid pisikese nööpaku atomisaatori külge! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 17, 2013 Mnjah, arvestades seda, et need juba 2007 laboris valmis tehti .. Sa saad veel oodata päris kaua. Enivei, liitun Share this post Link to post Share on other sites