masmre 39 Postitatud Veebruar 6, 2013 Laua peal juba palju nodi vedelemas ja vaja oleks miski alus orgunnida. Netist otsides on valikuid küll, aga mitte just väga palju...Rahvas kasutab hambaharja hoidjaid, huulepulga hoidjaid ja mida kõike veel... Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 6, 2013 Ei hakanud spets alust otsima ostsin kontori kaupadest sellise asja: hetkel on seal - 15 10ml pudelit + 1x 100ml pudel. 5x carto, tagavara coilid novale. süstlad, 4 akut, 2 lisa learot mis pole kasutusel ja mahuks isegi veel Link: http://www2.byroomaailm.ee/et/avaleht?p ... _id=317150 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2013 ise ostsin mingi näraka karbi, pole just kõige ilusam, aga valikut ka nagu pole Share this post Link to post Share on other sites
Wots 0 Postitatud Veebruar 7, 2013 Kuigi jah puutöö mehed saaksid selle asjaga ka väga kenasti hakkama. Ise vast teen endale alumiiniumist kuna tööl olemas vastavad seadmed . Eks siis positan E sigareti aluse pildi kui kunagi valmis saan Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2013 Ma muideks lasen homme tellimuse sisse puidust aluse jaoks Üx sõber teeb Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 8, 2013 Ma muideks lasen homme tellimuse sisse puidust aluse jaoks Üx sõber teeb Viska joonis siis vähemalt vaatamiseks, äkki on nii hea, et su sõber teeb kohe mitu...? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 8, 2013 Ma muideks lasen homme tellimuse sisse puidust aluse jaoks Üx sõber teeb Viska joonis siis vähemalt vaatamiseks, äkki on nii hea, et su sõber teeb kohe mitu...? ma alles mõtlen kui suurt teha ja kus ma seda hoidma hakkan.mingi kandiline tuleb, sest mul mööbel kandiline Ma pole pealegi mingi eriline joonistaja kahjuks. aga alati võite mulle näidiseid joonistada Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 8, 2013 Tuleb võtta üks puupakk, kaootiliselt erineva suurusega auke täis puurida, mingi peits/lakk peale ja valma. Jääb originaalne ja kordumatu kunstiteos Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 8, 2013 Tuleb võtta üks puupakk, kaootiliselt erineva suurusega auke täis puurida, mingi peits/lakk peale ja valma. Jääb originaalne ja kordumatu kunstiteos Just, pulga võtab igaüks omale meeldiva kujuga, ja augud on ju standartsed, 10;30;50 ja 100ml vedeliku totsikud, ego akule üks mõõt ja modidele teine mõõt ja kogu muusika. Aukude arv on juba kokkulugemise asi ning peitsi värvi saab ka valida. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 8, 2013 Auke vaja alati rohkem, sest nagu selgub on hakkajamad(eririkkurid rsk ) väga maiad uute toodete katsetamisel. Tuleb jätta kohad, kus augu kõrvalt on terve, et saaks siis uute clerode jaoks(eririkkurid rsk ) uusi auke puurida. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 8, 2013 Eriti šeff oleks seina peale riputatav tahvel, kus on augud kaldu puuritud, lõpp-pilt jääks nagu tihe nagi Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 8, 2013 Auke vaja alati rohkem, sest nagu selgub on hakkajamad(eririkkurid rsk ) väga maiad uute toodete katsetamisel. Tuleb jätta kohad, kus augu kõrvalt on terve, et saaks siis uute clerode jaoks(eririkkurid rsk ) uusi auke puurida. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 8, 2013 muideks sygavad augud lasta teha, 15mm? ja kui lai ja pikk on see otsik Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 11, 2013 Rumeenias http://etigara-electronica.ro/lang-en/accesories/438-vape-tray.html selline asi müügis: Kellel on ainult eGo akud, siis laua peal on see vägagi vajalik vidin. (Ei pea lapse pinalit või pliiatsi topsi omastama) Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 11, 2013 Nui nahhui, nii palju ikka käsi küljes et selline asi puust valmis teha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 11, 2013 see on kyll mõttetu vidin. pealegi aparaat on suht alati käeulatuses. jook ja muu jaoks on pigem alus mõeldud Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 11, 2013 Siis juba laadimis alus, seal ka seisavad ilusti püsti, kuskil oli selline ego-akudele Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 11, 2013 Selline? bestshopis, iirimaal on olemas. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 11, 2013 , eks neid ole vast ikka ilusamaid ka Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Veebruar 12, 2013 vanaisalt või onult tuleks küsida või jahipoest osta padrunivöö. selle paned paari kruviga laua ääre külge või seod ümber prussijupi ja lauale. eriti boss on siis sihukesega jalutada kuhugi olengule - akud clerod pudelid turritavad pesadest välja Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 13, 2013 ProVari laua-alus http://www.ukecigstore.com/provari/provari-desk-blox Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 13, 2013 ProVari laua-alus http://www.ukecigstore.com/provari/provari-desk-bloxPäris valusa hinnaga asjake... Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 14, 2013 https://www.ecigarettestorage.com/shop/the-vapestation/ selline oleks vast muhedam. aga noh siin threadis on piisavalt pilte mida inimesed kasutavad asjade hoidmiseks: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... stuff.html Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 18, 2013 vanaisalt või onult tuleks küsida või jahipoest osta padrunivöö. selle paned paari kruviga laua ääre külge või seod ümber prussijupi ja lauale. eriti boss on siis sihukesega jalutada kuhugi olengule - akud clerod pudelid turritavad pesadest välja ikka üle õla tuleb selline asi panna! kõik mod akud dripping atomizerite ja parimad vedelikud rinna peal reas, siis haarad erinevaid kahe käega ja mängid gaasi granaati Share this post Link to post Share on other sites