Marduuhin 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Internetis tuhlates leiab T3 kohta tõesti vastakaid arvamusi, kuigi enamus sellest positiivne. On kellelgi endale ka mõni märgatavalt kehvem T3 kätte sattunud või on tegu mingi müüdiga? Endal 4 paaki, 9 coili ja teistele importinud veel 6 paaki, 12 coiliga, aga pole ühegagi probleemi olnud. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 10, 2013 Peleonist ostetud kauba puhul pole alumine osa must... Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Thebestshop.eu coilid on alt hallikad. Peleoni omadega pole kokku puutunud. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 10, 2013 Mul täpselt sama kraam, seega peaks originaal olema. Share this post Link to post Share on other sites
oksakoor 0 Postitatud Veebruar 10, 2013 Mul tulid küll peleonist alt halli värvi asjad. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 10, 2013 t3 on hall , mt3 on must ja 1mm suurem diameeter. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 10, 2013 See ebaühtlane kvaliteet on ka teistel hiina asjadel. Cartod ka olenevalt partiist, mõnikord on sigahead ja mõnikord ei kõlba kuhugi... Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 16, 2013 Naljaks asi juhts, t3 - e colil lagunes nöör või taht täielikult ära, oli teine 2 päeva vana, millest selline jama? Share this post Link to post Share on other sites
Raunts 0 Postitatud Mai 16, 2013 Kanger t3-ga on pidev juhus lekke probleemid- oleneb kuidas joppab, võib saada ka hea isendi. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 16, 2013 Kanger t3-ga on pidev juhus lekke probleemid- oleneb kuidas joppab, võib saada ka hea isendi.Aga mingil põhjusel kõik ikka kiidavad ja soovitavad neid siin foorumis... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 17, 2013 mul t3 siiamaani töötab.. coile sööb nagu loom, natuke lekib, vahepeal vihastan natuke ja luban evici osta ning siis lähen sülitan selle lekkind vedeliku välja. Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 17, 2013 Ei, muidu olen rahul aga just kui vahetasin coili ära ja siis järgmine päev tuli kohinal läbi, alguses ei saanud aru, et mis teema, aga siis nägin, et seda nööri pm ei ole enam ainult helmed ulpisid. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 17, 2013 mul t3 siiamaani töötab.. coile sööb nagu loom, natuke lekib, vahepeal vihastan natuke ja luban evici osta ning siis lähen sülitan selle lekkind vedeliku välja.Seda nimetad sa töötamiseks? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 17, 2013 mul t3 siiamaani töötab.. coile sööb nagu loom, natuke lekib, vahepeal vihastan natuke ja luban evici osta ning siis lähen sülitan selle lekkind vedeliku välja.Seda nimetad sa töötamiseks? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Jah. T3 muud ei oska. Rahul olen hetkel sellega. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Mai 17, 2013 mul on MT-3 saanud kõige rohkem töötunde - 7st colist 2 on normaalselt tööle hakanud , ülejäänud on vajanud lisa nööri . Üks coli töötab keskmiselt 10000 puffi , siis uus nöör ja traat ning uuele ringile. Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 17, 2013 mis paksusega nöör ja traat sellele käib, äkki proovin ka ise keerata ja parandada, muidu coil ok aga nööri enam ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 17, 2013 Kokku 4 EVODi mitme peale pidevas kasutuses aga 2 kuu jooksul pole ükski coil otsi andnud Ühel vahetasin ainult lahtise nööri välja, sest kippus lurisema. Nöör sobib 3mm (saad lisa panemiseks nii peeneks teha kui soovid) ja traat 0,2 muidu Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Mai 17, 2013 mul on 1,5mm ja 2mm - 2mm ümber läheb traat 0,2 ja peale siis veel lahtine nöör tunde järgi Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 18, 2013 mul on 1,5mm ja 2mm - 2mm ümber läheb traat 0,2 ja peale siis veel lahtine nöör tunde järgi Mõne pildi oma coilist saad lisada? Alles uus t3-e kasutaja. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Mai 19, 2013 mul on 1,5mm ja 2mm - 2mm ümber läheb traat 0,2 ja peale siis veel lahtine nöör tunde järgi Mõne pildi oma coilist saad lisada? Alles uus t3-e kasutaja. selle video abiga saab hakkama Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 19, 2013 mul on 1,5mm ja 2mm - 2mm ümber läheb traat 0,2 ja peale siis veel lahtine nöör tunde järgi Mõne pildi oma coilist saad lisada? Alles uus t3-e kasutaja. selle video abiga saab hakkama Kui suur erinevus on mt3 ja t3 headidel? vahemaa coilist centerpinini sama? Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Mai 19, 2013 coilid on täpselt samad Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 19, 2013 Proovisin lihtsalt ühe suvalise traadi ja nööriga üht vana coili paranda, et harjutada enne päris nööri ja traadi saabumist, välja kukkus küll nagu päris, seega midagi keerulist ei ole Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 19, 2013 Proovisin lihtsalt ühe suvalise traadi ja nööriga üht vana coili paranda, et harjutada enne päris nööri ja traadi saabumist, välja kukkus küll nagu päris, seega midagi keerulist ei ole Takistuse said mingi 250? Share this post Link to post Share on other sites