jeesus188 438 Postitatud Veebruar 18, 2013 Nicorexi üritus on jah planeeritud 23 veebruarile. Koht on veel lahtine. Sinna võivad küll kõik kohale vajuda... Hea vaadata, kuidas Interface klearosid hävitama hakkab... Ma ei hävita ilmselt üldse midagi. Kaalun siin evic'i müükipanekut ja ilmselt nicorexi "üritusele" ei ole ka mõtet minna. No ei saa midagi tõmmata - tervisega midagi puhta putsis. 0mg 100% VG + tilk maitset kannatab 5 korda puffida ja siis kisub juba valusaks ja ajab köhima. oleti peaks see kõige lahjem vedelik olema nii. Aga noh positiivne on see, et tavasuitsu ei taha juba ammu-ammu ning nüüd pea nädal aega "probleem" olnud ka e-suitsuga ning mõnipäev ei mõtlegi päeva jooksul kordagi selle peale samuti no ja siis õhtul üritan paar korda tõmmata. Varsti hoopis saabki äkki kõigest lahti soovitan seda lugeda http://www.tarbija24.ee/1141408/tubakae ... suitsetamaTa selgitas, et mentool tuimastab kurku ning muudab suitsu mahedamaks, peites tubakasuitsu kareduse ja tehes suitsetamise lihtsamaks. «Jahutava toime tõttu kipuvad mentoolsigarettide suitsetajad rohkem suitsu alla tõmbama Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Veebruar 18, 2013 Pigem on allergia inimestel PG vastu mitte VG. Aga 15. märts on igastähes parem kui esimene. Täna olin suudlevates ja lubati teha küll. Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 18, 2013 Aga 15. märts on igastähes parem kui esimene. Täna olin suudlevates ja lubati teha küll. möh Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 18, 2013 "Suudlevad tudengid" on pubi Tartus, raekoja platsil Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 18, 2013 aaa, ma ei saanud enam arugi mis teemas ma olen. Siin foorumis tiba see OT kontrolli alt väljas. Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Veebruar 20, 2013 Katsuks jah teemas püsida, vahest äkki Tartus mingis pubis lihtsalt mahaistuda kambakesi ?? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 20, 2013 Tallinnas keegi ei taha siis rohkem nicorexi kraami proovida? Laupäev oleks täitsa võimalik. HV's pakuti mingeid kohti ka, aga rahvas ei võta rohkem vedu kuidagi... Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Veebruar 20, 2013 Kas kõneainet pakkunud füüsikanõudeid eiravat 650mAh akut ka testida saab ? Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 20, 2013 No kui on kindel koht ja aeg siis ma tuleks kohale küll. Ma lihtsalt ei saa aru , et mismoodi me seda akut vastupidavust tõestame? Puffide arvuga? Loeb ju väga nende pikkus ja mitmel watil me tõmbame. Teiseks - miks see niisama-kokkutulek nüüd tartus peab olema? Muarust tallinnas või sellele-lähemalt on ju rohkem kasutajaid. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Veebruar 20, 2013 Ega jah isegi kui tüüp lubaks sinna külge mingi 1.5 oomise dualcoili panna läheb värske 650mAh aku tühjaks imemiseks umbes 1000 sekundit ehk 15 min ja kaua te ikka seal koos passite. Aga küsimus oli ju ka selles, et kas sealt 3(?) oomisest clearost üldse tuleb midagi 5w juures, võite oma modi 15w peale kruttida ja näidata vahet Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 21, 2013 mis siin arusaamatut on. Tüüp võtab ju enda spets 2.8oomised paagid kaasa ja nendega pidi testimine käima. Tema jutul pidi saama u 4ml läbi imeda sellise setiga ja seda ongi meil vaja näha. Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Veebruar 21, 2013 Teiseks - miks see niisama-kokkutulek nüüd tartus peab olema? Muarust tallinnas või sellele-lähemalt on ju rohkem kasutajaid. ˇKatsuks jah teemas püsida, vahest äkki Tartus mingis pubis lihtsalt mahaistuda kambakesi ??Mõnetunnise aurusauna võib kohalikult täitsa ära tehad, pole vaja tervet Eestit kokku ajada. Muidu on pubis nähtavus null.Kuna see NV paraad, järgmine NV ei sobi hmekk'ile ja minul pole ilmselt võimalik 15. märtsil kohale tulla, siis pakun välja 8. märtsi õhtu. Asukohaks näiteks Suudlevad Tudengid, kell 20:00. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 22, 2013 no mis homsest saab siis? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 22, 2013 Ei oska miskit öelda, nicorexi mees ka ei taha vist midagi enam tõestada... Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 22, 2013 Kurjutas ju HVs alles teile Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 22, 2013 On jah infi tulnud. Krdi hilja rsk., ma pean pühap. hommikul vara tööle kütma. Mudu oleks ikke tulija küll. Kes veel on mõelnud minekust? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 22, 2013 Mina olen ka valmis minema. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 22, 2013 saatsin teate, et kirjutaks siia, äkki osa pole hv inimesed Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 23, 2013 Filmige seda sitta ka palun Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 23, 2013 Kas sinna üldse keegi läheb? HV's pole ka eriti keegi peale Spezzi märku andnud. Kas nicorexi mees ise kohale tuleb ? Need on küsimused. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 23, 2013 Kas sinna üldse keegi läheb? HV's pole ka eriti keegi peale Spezzi märku andnud. Kas nicorexi mees ise kohale tuleb ? Need on küsimused.tundub, et siia ta igatahes kirjutada ei taha.kaval myys nn kõik maha Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 23, 2013 Jah, hakkas vabandusi tulema juba... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 23, 2013 Helistasin ja suhtlesin temaga. Jõudsime järeldusele, et liig tormakalt sai praegu üritatud rahvas kokku ajada ja lükkame parem edasi. Kui ta ise arvuti taha satub siis paneme nädalase etteteatamisega uue aja kirja Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 23, 2013 Asja tasub ikke jah, rahulikult ajada. Kui see nende pood selline istumisega ja lauakesega tuleb, saaks ju lausa seal miskit orgunnida... Share this post Link to post Share on other sites
Kalle Jõgeva 2 Postitatud Veebruar 25, 2013 1märts tulla kahjuks ei saa. Vist tallinnasse kooli minek muidu isegi mõtleks Share this post Link to post Share on other sites