InterFace 10 Postitatud Märts 3, 2013 9märts vaja hommikul tööl olla seega 8ndal tartu ei hakka tulema Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 3, 2013 No ei ole hullu ma arvan, läheb kulukaks Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 4, 2013 Kusjuures, peegus, ehitab sulle ajutiselt presendist sauna Väike keris sisse ja sobib, keegi toob veel oma lapse väikese ujumisbasseini, et jeesus saaks oma suplused tehud ja korras mul on yx pisike bassein olemas, aga ma vist ei viitsi vist seda kaasa tarida kaua võtab aega, et täis saab, 19t mahub sisse aga siis tuleme sinu juurde kust sa selle basseini sebisid kui saladus pole korra uurisin ise ka seda võimalust, taluosmiku ette sinine asjandus nagu ei sobi ja mingit kallist kaevan-valan-möllan ei täi ehitada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 4, 2013 Kusjuures, peegus, ehitab sulle ajutiselt presendist sauna Väike keris sisse ja sobib, keegi toob veel oma lapse väikese ujumisbasseini, et jeesus saaks oma suplused tehud ja korras mul on yx pisike bassein olemas, aga ma vist ei viitsi vist seda kaasa tarida kaua võtab aega, et täis saab, 19t mahub sisse aga siis tuleme sinu juurde kust sa selle basseini sebisid kui saladus pole korra uurisin ise ka seda võimalust, taluosmiku ette sinine asjandus nagu ei sobi ja mingit kallist kaevan-valan-möllan ei täi ehitada. http://www.vtgrupp.ee/basseinid/intex_frame.htmlehe keskel seal kyll hindu pole, aga ma ostsin aasta vana, 900€ eest. muidu 1600€ oleks pidanud veel suurema saama, 26t vett, aga eelmine omanik oli idikas (ei viitsi pikemalt seletada). kaevatud normaalne bassein hakkab pihta alates 5k€ ja vajab rohkem hooldust. mul pole mingit muret, kevadel 90kg soola sisse, http://www.vtgrupp.ee/basseinid/saltwater.htm taha ja voilaa. endal jääb vaid lehti jm paska riisuda. mingit rohelist limast ollust ei teki nagu vana basseiniga, kus isegi 3 korda suve jooksul pidi vett vahetama. tõsiselt jälk oli lõpuks, etiri kui põhjast kilode viisi elukaid elas (suvaline pilt) praegu kristallselge vesi (4 kuud) ja yhtegi elukat see pole Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 4, 2013 Ma arvan, et tartukatega on aeg paigas. 8. Märts. 20.00 Suudlevad Tudengid, Tartus. Okei ? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 4, 2013 Ma ilmselt ise ka 8. Märts Tartus aga mul nii hale komplekt , et e-sigareti foorumi administraatoril ei sobiks üldse sellist komplekti vaadata Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 4, 2013 Vahet ei ole, seltskond on kõige tähtsam. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 5, 2013 Vahet ei ole, seltskond on kõige tähtsam.Word! Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Märts 5, 2013 Ma arvan, et tartukatega on aeg paigas. 8. Märts. 20.00 Suudlevad Tudengid, Tartus. Okei ? Minuga 2-3 inimest kaasas, kes ka mõneks minutiks maha istuvad. Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 6, 2013 Cool. Minu tel. nr. on 52 44 548 Arvatavsti peab helistama, et üksteist üles leida Ma broneeriksin reede õhtuks laua ära, palju meid umbes tulemas on ? Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Märts 7, 2013 Liiv+2 59075797 Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 10, 2013 Tõstaks siis teemat. Kui suur huvi oleks tallinnas kokkutuleku suhtes? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 10, 2013 Ma olen kohal kui pole augusti alguses Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 10, 2013 Tuleks ka, kui ajad sobivad Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Juuni 10, 2013 Juuli kuus tuleks isegi Tallinna. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 10, 2013 Sobiks, aeg vaja teada ainult Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Juuni 11, 2013 Tallinna rahvas võiks mõne hea koha välja pakkuda. Mõte: http://parvematkad.ee/parvemaja/ Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 Teema soiku jäänud.. Uuriks kuidas rahvas sellist üritust üldse näha tahaks? Pubi? Looduses?rendiks midagi? Paaritunnine kokkusaamine? Pikem üritus? Nädala sees? nädalavahetusel? Leidub ehk veel mõni aktiivne inimene kellega koos võiks selle asja käima tõmmata? Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud August 23, 2013 No teeks Tartus mingi pubis, sest vaevalt et siin keegi hakkab looduses kokku saama v rentima, jutumehed kõik kõvad aga jmh... Eks teeb nii nagu varemgi Tartus saime kokku Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 23, 2013 Tallinlased võiksime kaa ühe väiksema kokkutuleku teha näiteks 31 august Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 23, 2013 jeesus äkki saame ka kokku:) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 23, 2013 jeesus äkki saame ka kokku:)ma tahtsin just kirjutada, et meil toimuvad regulaarselt yhised suitsupärastlõunad Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud August 23, 2013 saaks ka kokku,aga kus,millal ja kellega veel täpselt pole otsustanud Share this post Link to post Share on other sites