militar 107 Postitatud Aprill 5, 2013 Tapal tean kümmet nägu kes e-sigareti peal, neist 6 minu abiga ja Spezzi toega Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 5, 2013 Tapal tean kümmet nägu kes e-sigareti peal, neist 6 minu abiga ja Spezzi toega minu nägu ka ? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 5, 2013 Ei tule ette selline nägu kes on 31 vana, Rakverest ja istub angaaris Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 5, 2013 Ei tule ette selline nägu kes on 31 vana, Rakverest ja istub angaaris päeval elan tapal angaaris, myyn mööblit Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 5, 2013 Ei tule ette selline nägu kes on 31 vana, Rakverest ja istub angaaris päeval elan tapal angaaris, myyn mööblit Selge siis, nii mõnegi köögikapi sealt võtnud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 5, 2013 Muhaha, kogemata sain teada, et eesti taas üsna pisike. Langevarjuri aegadest on üks tuttav lennujuht, nüüd tema 11 kolleegi kõik e-suitsu peale kolitud ilma tema vahenduseta Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 10, 2013 Teemasse ka veidi: IGO-L saabus. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 11, 2013 Mis asi see om? Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Postitatud Aprill 11, 2013 Mis asi see om? Ma pakun et mingi Dripping RBA, vähemalt välimus selline Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 11, 2013 Just see ta on. Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 15, 2013 http://db.tt/F0ffLGyP Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Aprill 15, 2013 http://db.tt/F0ffLGyP Lehel paistab hea pealkiri: "Elu lõpuni sõltlane" Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Aprill 15, 2013 paar uut mänguasja saabusid hiinast Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2013 täna sai siis jooki natukene juurde. see tobacco on kindlasti kahtlane Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 4, 2013 See bright tobacco on ainus tubakanimetusega asi, mis mulle meeldib. Ülejäänud on big NO. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2013 See bright tobacco on ainus tubakanimetusega asi, mis mulle meeldib. Ülejäänud on big NO.eks teen mingi päev lahti ja proovin Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 4, 2013 Minu meelest on see bright tobacco ainuke liqua vedelik mis tõmmata ei kannata Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 4, 2013 Jazz, kust sina seda tellid ja kuidas, kui muidugi saladus pole. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2013 Jazz, kust sina seda tellid ja kuidas, kui muidugi saladus pole.sealt kust minagi Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 4, 2013 Informatiivsust ma armastan Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 4, 2013 Mina ei telli enam kuskilt midagi. Kui pakil on minu nimi peal siis läheb pakk tagasi, vahet pole kust see tuli või mis seal sees oli. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 4, 2013 Eesti riik ongi nii haige, nagu seda arvatakse olevat. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2013 Eesti riik ongi nii haige, nagu seda arvatakse olevat.parandan sindEesti riik on kõvasti haigem, kui seda arvatakse olevat. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 4, 2013 Ma pigem arvan et asi on Eesti Posti uues töötajas kes on üliagar. Kõik uued on seal sellised, alguses jälgivad igat asja ja on kohati ka liigagarad. Õnneks läheb see neil üsna kiiresti üle. Ma ei hakkaks Eesti riiki selles süüdistama. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2013 Ma pigem arvan et asi on Eesti Posti uues töötajas kes on üliagar. Kõik uued on seal sellised, alguses jälgivad igat asja ja on kohati ka liigagarad. Õnneks läheb see neil üsna kiiresti üle. Ma ei hakkaks Eesti riiki selles süüdistama. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD ep=eesti riiknii et ma syydistan riiki, loomulikult lähevad sinna alla kõik idiootsused, mida nad välja mõtlevad byrokraatia on eestis osades valdkondades suht olematu, samas osades on totaalne perverssus. sinna alla kõivad ka igasuguste nõuete järgimine, mida mujal euroopas vaadatakse läbi sõrmede või saadetakse lihtsalt pikalt. suht mõttetu teha ausa ärimehe nägu, enamus tõmbab riiki kuidas saab. muud moodi lihtsalt võimatu ära ajada siinses banaanias Share this post Link to post Share on other sites