jeesus188 438 Postitatud November 20, 2013 Keegi juba 30s coili vahetanud? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud November 20, 2013 Keegi juba 30s coili vahetanud?Mina vahetasin, aga mitte selle pärast et maitse vastikuks läks vaid vahetasin vedelikku ja ei tahtnud et uuele banaani maitse juurde tuleks.Miks sa küsid? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 20, 2013 Vahetasin ka coili, isegi kaks korda. Sain vist praagi ja alumine traat põles teisel nupu vajutusel läbi. 4.4 ohmi monocoil pole just teab mis aurustaja. Seega sai kolmas coil sisse. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 20, 2013 Kysin, et kas hakkas ka shitta maitset andma. Esimene clero, millega ma pole kärsakat saanud. Ok, kui täitsa tyhi, siis, korra oli imelik maitse(ei olnud kärsakas), aga vala peale ja pidu jätkub Haigelt hea clero I30 andis vahel ka kärsakat. Aaa kogu kysimuse mõte oli, et kas keegi vana coili tykkideks võtnud? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 20, 2013 Ostsin ka Protank 2 he a ei ole ikka Iclear 30 ga võrreldav Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 20, 2013 Ostsin ka Protank 2 he a ei ole ikka Iclear 30 ga võrreldavMöh? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 20, 2013 Protank on kuidagi lahja ei anna välja õieti Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud November 20, 2013 Protank on kuidagi lahja ei anna välja õieti Protank on tubaka maitsete jaoks päris hea minu meelest. Kõige muu jaoks on iClear parem. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 20, 2013 No ma olen vähe vist veel Protanki kasutanud ka äkki muutub veel Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 20, 2013 Aaa kogu kysimuse mõte oli, et kas keegi vana coili tykkideks võtnud?krt, ma ei pidanud vastu- uudishimu sai võitu Põhimõtteliselt seal midagi lammutada ei annagi, silikon mütsi sain maha(tuli koos pealmise lahtise tahiga)ja rohkem miskit lahti ei saanud nii, et ära ei lõhuks. Pesta teda annaks ja kõrvetada saaks ka kuid kuivatamisel vist ainuke võimalus, et mitmeks päevaks radikale kuivama jätta(vanal mudelil sai tahid majapidamispaberiga kuivaks tehtud ja läks kohe käiku). Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 21, 2013 Kääridega pooleks, rahva hyvanguks Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 21, 2013 Sain ka I clear 30 s i kätte JazZ tänud Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 23, 2013 Jah see uus iclear 30s on ikka kehvem, kui iclear30 pikalt tirides annab kärsakat ja maitset netu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 23, 2013 Jah see uus iclear 30s on ikka kehvem, kui iclear30 pikalt tirides annab kärsakat ja maitset netu absull ei saa uuega kärsakat ja maitse on olemas Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 23, 2013 Ei tea mis siis mu omal on imelik Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud November 23, 2013 Ei tea mis siis mu omal on imelikcoil? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 23, 2013 Panen uue coili ja kas peab 5 min seisma vedelik sees Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud November 23, 2013 Ei pea ilmtingimata 5 min. Minule piisab kui tahid märjad on + veel 30 sek. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 23, 2013 No uue Coiliga nagu oleks teine tera kohe Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud November 23, 2013 No uue Coiliga nagu oleks teine tera kohe Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 23, 2013 natuke logistamist ja pauerit Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud November 24, 2013 A ikka peab hoidama 5 min coilis vedelikku enne tirimist, nüüd uue coiliga tegin nii ja tipptopp asi Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud November 24, 2013 No kurat, panin suures ootusärevuses siis vedelikku sisse ja eVic laulab "No atomizer found". Dafuuck ma nüüd tegema pean.mul oli ka evicuga selline kamm. lõpuks ei leidnud enam yhtegi clearot les. Lahendus oli evicu head välja vahetada:/ pärast seda on elu lill:D (Tänud Spezzile profestionaalse teeninduse eest) Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud November 24, 2013 eVic peas juhe lahti tulnud ,mul oli sama viga vahepeal.Sikutasin lahti jootsin juhtme kinni ja oligi ok. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud November 30, 2013 Üritasin täna oma Iclear 30-t pesta ja wickid tundusid juba väga halvad, tirisin siis ettevaatlikult nad ära ja vaatasin traat jäi väga ilusti paigale, põletasin korralikult mitu korda punaseks ning kodus oli mul 2mm nõõri. Tõmbasin nad siis prooviks läbi mõlemast spiraalist(natuke lohvkalt jäid küll), vedelik sisse ja toimib küll, alguses vähemalt, vaatab kaua kestab. Share this post Link to post Share on other sites