Spezz 467 Postitatud Detsember 1, 2013 Pigem äkki see, nagu top coilide puhul ikka - aegajalt tagurpidi keerata, et korralikult nöörid ülevalt ka märjaks saaks? Share this post Link to post Share on other sites
silver 0 Postitatud Detsember 1, 2013 Iclear 30 on ikka aus clearo küll, ei teagi kui palju neid coile seal sees vahetanud olen. Samas võiks huvipärast ka midagi muud head proovida, milline võiks pakkuda midagi võrreldavat selle kogemusega? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 1, 2013 Iclear 30s pole nii hea vähemalt minule Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 1, 2013 Iclear 30 on ikka aus clearo küll, ei teagi kui palju neid coile seal sees vahetanud olen. Samas võiks huvipärast ka midagi muud head proovida, milline võiks pakkuda midagi võrreldavat selle kogemusega?proovi 30s-i Veel parem Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 1, 2013 Parem proovi Aspire BDC ära see on hea asi Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Detsember 1, 2013 mulle i30 ei istunud ,kuid proovisin huvi pärast i30s vot hoopis teine tera .krt on ikka hea asi küll, mulle tundub ,et paremgi kui aspire bdc. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 1, 2013 Kas mul on siis coilidega miskin jama iclear 30s il, krt kõik kiidavad , mul läheb kuumaks ja maitse nagu pole õige ka Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 1, 2013 Kas mul on siis coilidega miskin jama iclear 30s il, krt kõik kiidavad , mul läheb kuumaks ja maitse nagu pole õige kaMul küll alles esimene coil ja mingi 4+paagitäis aga seis suht sama. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 1, 2013 Mul teinw coil ja tunne sama hea, aga krd klemmile ikka tuleb jurakas tilk. Samas i like it Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 5, 2013 võtsin enda esimesel 30s coilil need lisa tahid ära ja minu jaoks tekkis maitset juurde. Võibolla ka maitsemeeled pettavad. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 5, 2013 Mul teine 30s coil läks väga kiirelt pekki. Panin uue, teine tera koha. Eelmise loputasin ära, huvipärast vaatab kas sellest asja ka saab, ma pole eriline pesemis fänn Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Detsember 11, 2013 Tsau, Kas keegi teab..Iclear30-le plastikust dripdip on olemas? veel parem kui ta seal otsas ei keerleks ka.. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 11, 2013 Minu teada ei ole. Alguses käis see metall endale ka närvidele, nüüdseks harjunud. Mõõtsin praegu supleriga, et iclear16 keerme läbimõõt on samuti 10mm. Kui iclear16 driptip lühemaks/parajaks lõigata, siis ideeliselt peaks sobima Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 11, 2013 Kuul lahti teha ja plastik asemele panna, siin mitmed seda teinud. Täpsemalt kahjuks ei tea, militar alles midagi lammutas Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Detsember 11, 2013 jap a millist plastikud sinna just panna seda otsingi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 11, 2013 Kysi militari käest Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Detsember 11, 2013 Pole hetkel aega otsida, aga vist on siinsamas teemas käsitletud ja viidatud ka videolingile või meisterdamisõpetusele Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 11, 2013 iclear 30 huulik käib lahti( mina omal ei saanud) ja sinna kannatab selle panna https://www.fasttech.com/products/0/100 ... 0-drip-tip kui perse maha lõigata. Siin õpetus ka kuidas teha. http://ukvapers.org/Thread-How-to-change-the-drip-tip-on-an-Iclear30 Valmis toodet pole ma müügil näinud. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Detsember 11, 2013 Pole hetkel aega otsida, aga vist on siinsamas teemas käsitletud ja viidatud ka videolingile või meisterdamisõpetuselesain militarilt info kätte juba Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 11, 2013 Võib ka CE4 adapteri lühemaks lõigata, siis saab edaspidi kõiki 510 huulikuid kasutada/vahetada http://www.fasttech.com/product/1473509 ... ip-adapter Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 12, 2013 Keegi iclear30b ka kasutab, näppida saanud? Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 12, 2013 Keegi iclear30b ka kasutab, näppida saanud? ah, et põhja jõudnud...see võib päris huvitav olla http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fom5K5x1nDk Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Detsember 12, 2013 Seda näpiks küll kui saaks xD Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 12, 2013 Coil Star Wars fännidele Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 12, 2013 Peaks ka tellima prooviks, jazz, millal saabub ? Share this post Link to post Share on other sites