esmoke322 0 Postitatud Märts 4, 2014 evicu keskmise klemmi tihend hakkab läbi ,inema kui kord töötab, kord mitte, eriti beel, kui näitab, et lühises. 30b aga pahatihti vaja kesmist posti tiba välja tõmmata, siis töötab ok. ei anna muidu ühendust. Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Evic on mul nädal aega vana alles, vast ei akka veel midagi läbi minema Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 4, 2014 siis 30b keskmine klemm. pane küüs vahele ja tõsta mingi pool milli väljapoole. vaat, et täitsabära ei tõmba ainlt. Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 10, 2014 Peaks mainima et iclear 30s on ikka maitse poolest suht rõve :/ Ma ei tea, ju ma ei oska või ei taha aga ei suuda kuidagi head maitset sealt välja imeda. Selline nagu natuke kõrbe või siis vaiba maitse juures. Peaks lähiajal saama tavalise iclear 30-ne. Eks näha kas on parem. Nonii Iclear 30 on ikka siga hea Maitset tuleb nii mis koliseb võrreldes siis 30s-ga Eks tuleb see 30b ka järgi proovida aga vaevalt et ta parem on kui 30 Väga rahul sellega hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 10, 2014 Olin ka sama arvamust, tegelt iclear on ikka vega hea clearo, kuid võrreldes kayfuniga, pole iclearil ei maitset ega midagi Krt, nüüd käin ja haibin 30b tegelt on väga kapriisne, ole ettevaatlik kui hangid, võib modi üle ujutada. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 10, 2014 No eks ise ka olen vaadanud kaifuni aga jah 75€ +post ikkagi ja 3.1 eest 135€. Tegelt pole palju aga hetkel kulutatud vapemise peale nii palju et pean pausi pidama mingi aeg Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2014 iclear30s uut klaasi ka saab kuskilt vaid ? Suutsin vindi juurest ära lõhkuda. Hetkel peab super attack koos seda. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Märts 10, 2014 iclear30s uut klaasi ka saab kuskilt vaid ? Suutsin vindi juurest ära lõhkuda. Hetkel peab super attack koos seda. http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8353 ma nüüd ei tea, kas S-il ja mitte S-l vahe ka oli Edit: vist ei ole http://vapingzone.com/product-info.php? ... d1384.html Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 11, 2014 Kuskilt kiiremini ei saa ? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 11, 2014 Kuskilt kiiremini ei saa ?Saab ka kiirelt uue kuid terve clearo hinnaga Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Märts 24, 2014 Kuidas seda iClear 30B täitma peaks, et iga kord peale täitmist ta ei luriseks. Valan alati õigesse kohta, kuid coil ujutab ennast juba enne tõmbamist täiesti üle ja kõik voolab alla klemmile. Siis 4-5 korda puhastad kuni lõpuks tööle saab korralikult. Ma ei kujuta ette, et mis ma vahelsti teen Muidu väga hea clearo, kui lõpuks tööle jääb ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 25, 2014 Pealt kallad sisse mööda äärt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 25, 2014 Ma kyll täitsin alt, ylevalt oli suht porr täita Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Märts 25, 2014 Peab proovima seda pealt täitmist. Hetkel olen ise ka ainult alt täitnud, kuid ei mõista siiski, kuidas ta ikkagi ennast ise kohe üle ujutab. Ilma ühegi tõmbamata on coil sees ära uppunud Või on äkki sattunud õnnetu coil mulle. Share this post Link to post Share on other sites
mark 0 Postitatud Märts 25, 2014 Peale täitmist ja kinni kruvimist lase tal paar minutit veel tagurpidi seista, et õhk coili juurest ilma vedelikuta välja läheks. Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Märts 25, 2014 Peale täitmist ja kinni kruvimist lase tal paar minutit veel tagurpidi seista, et õhk coili juurest ilma vedelikuta välja läheks.Proovingi kohe selle nipi ära, ehk töötab ja on abiks ka teistele see teadmine. EDIT: Peale seda trikki sain ühe tõmbe teha ja eVic näitaks coili takistuseks 2,5 ohmi. Keerasin maha, näitas 1,7 nagu tavaliselt, siis tõmbasin veel ühe korra ja taas 2,5. Tundub, et see coil on vist läbi. EDIT2: No atomizer found Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Aprill 1, 2014 Sellele coilile, mis nn ''ära suri'' sain eluvaimu taas sisse, kui keeva vee all pesin. Töötab nagu uus, kuid lekke probleem jäi endiselt alles. Ilmselt oli coil nii pahna täis seest, et vool sealt normaalselt läbi ei läinud. Kõige viimaseks takistuseks näitas eVic 2,8 oomi. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 1, 2014 Kas coil ulatub kraest välja? Olen näinud isendit, mis ilma fooliumi pallikeseta ei töötanud. Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Aprill 1, 2014 Millisest kraest jutt käib? Kuidagi peale täitmist satub üleliigne vedelik nagu coili sisse ja siis ta enam ei suuda seda aurustada ja kõik voolab sealt alla. Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Aprill 1, 2014 Ja ongi nii, ulatub ühe otsaga hästi hästi natukene välja. Muidu tundub nagu oleks tasa. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 1, 2014 proovi fooliumist pallike teha ja sellega kopenseerida vahe. Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Aprill 2, 2014 Kui iCleari teemat lugedes ja ise tavalist 30-nd kasutanud siis see 30-nd pole mingi mahla joodik võrreldes selle x.I-ga 4h 3ml mahla läbi lasta pole mingi probleem selle X.I-ga Share this post Link to post Share on other sites
MeaDz 0 Postitatud Aprill 3, 2014 Minu arvates 2,5 oomist coili kasutades kulub nagu tunduvalt vähem vedelikku, kui 1,8 oomisega. Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Aprill 4, 2014 Nüüd ka siis Iclear 30b omanik Kõik toimetab väga mõnusalt, ainult et vedelikku imeb see 1,8 oomine coil küll mõnudega. Üks küsimus tekkis, et kuidas nüüd selle bottom coiliga on, kui teda näiteks päev või kaks mitte kasutada, kas peaks clearot hoiustama tagurpidi, et vedelik seda coili terve selle aja ei leotaks? Share this post Link to post Share on other sites