xiios 96 Postitatud Mai 22, 2013 Ma olen välja lugenud, et uuel Vamol on tugevam vedru ja pole probleemi flat top 18650 akudega (vastandiks on button top) ning on jäänud mulje, et isegi soovitatakse just flatte, s.o. http://www.fasttech.com/products/0/10001980/1141100 . Aga töötavad kindlasti mõlemad, vbl. keegi kogenum kommentaarib. Kas seal peleoni lingil mitte pole 1 aku pea 11€, fasttechis aga 2-pack 12-13€ ? Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Mai 23, 2013 Kinnitan et vamo töötab ilma niplita akudega (roheline Panasonic) täiesti edukalt. Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Mai 23, 2013 Selge, aga saan ma nüüd õieti aru, et mida suurem nr. mAh seda kauem aku kestab? Näiteks 800mAh vs. 1200mAh. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 23, 2013 Selge, aga saan ma nüüd õieti aru, et mida suurem nr. mAh seda kauem aku kestab? Näiteks 800mAh vs. 1200mAh.Nii peaks olema jah, aga kohati kestab tuntud tootja korralik 800mah aku kauem kui mingi noname 1200mah aku... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Mai 23, 2013 jah see väide on iseenesest õige eeldusel et need numbrid on tõesed / tõe lähedased. Palju hiina kama on laus vale (sinise kestaga ja või UltraFire, mingimuu ..Fire nimedega on tavaliselt saast) Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Mai 23, 2013 Ok. Et siis eelistada tasuks ikka tuntud brände nagu Panasonic, Samsung, Sanyo jne. Aga mis vahe on nendel esimestel tähtedel aku mudeli valikus CGR ja NCR? http://www.fasttech.com/products/1420/1 ... -37v-18650 . Tahaks ikka õiget asja otsida . Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 23, 2013 18650 on ok aga siin odavama: http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1999Mis moodi odavam, hiinlastel ju 2 tk. komplektis Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud Mai 24, 2013 Tegin ka tellimuse ära FastVipe e-poest VAMO komplektile ja iclear atomiseerijale. Igalpool siin foorumis on juttu, et soodustus foorumi inimestele aga kuidas seda sooduskoodi saada? Õnneks on pood Pärnus olemas nii et saab vast kohapeal ära asja lahendada Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 24, 2013 Sooduskupong on FastVape.eu teema esimeses postituses kirjas. Huvitav et keegi ei leia seda, täna juba mitu inimest seda küsinud mu käest. Peab vist oma signatuuri panema Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Marx 0 Postitatud Mai 24, 2013 mul vamo v2 mingi 5-6 nädalat olnud ja ei oska midagi halba küll öelda +5 Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud Mai 24, 2013 ka siis VAMO omanik nüüd hetkel tundub kõik mükke pro olevat aga see seadistamine võtab veel omajagu aega. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 29, 2013 Kusagil 30 taala läheb selline kere maksma ma ei taha teada mis see kaalub Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 30, 2013 Kusagil 30 taala läheb selline kere maksma ma ei taha teada mis see kaalub Ei saa pihta, mis pea neil olema peab, sest 4 aku järjestikühendusega tõuseb väljundpinge 4 korda. Et vastupidavust (ampreid) saada, tuleks akud paralleelselt ühendada Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 30, 2013 ma ei saa ka pihta , kui ühe 18350 aku väljundpinge on 3,7v ja panna 2x18350 akut siis peaks ju olema 7,4v aga kui vamoga vaadata laetud akudes olevat pinget siis näitab vamo 4,2v. seega vahet pole palju neid akusid taha lükata, pinge üle 4,2v ei tõuse. Samas lubab vamo kuni 6v kärsatada. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 30, 2013 ma ei saa ka pihta , kui ühe 18350 aku väljundpinge on 3,7v ja panna 2x18350 akut siis peaks ju olema 7,4v aga kui vamoga vaadata laetud akudes olevat pinget siis näitab vamo 4,2v. seega vahet pole palju neid akusid taha lükata, pinge üle 4,2v ei tõuse. Samas lubab vamo kuni 6v kärsatada. No aga siis võib juba auto aku otse taha ühendada Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 30, 2013 ma ei saa ka pihta , kui ühe 18350 aku väljundpinge on 3,7v ja panna 2x18350 akut siis peaks ju olema 7,4v aga kui vamoga vaadata laetud akudes olevat pinget siis näitab vamo 4,2v. seega vahet pole palju neid akusid taha lükata, pinge üle 4,2v ei tõuse. Samas lubab vamo kuni 6v kärsatada. No aga siis võib juba auto aku otse taha ühendada Juhe seina on veel lihtsam variant, sealt saab 220V lausa... Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 30, 2013 ma ei saa ka pihta , kui ühe 18350 aku väljundpinge on 3,7v ja panna 2x18350 akut siis peaks ju olema 7,4v aga kui vamoga vaadata laetud akudes olevat pinget siis näitab vamo 4,2v. seega vahet pole palju neid akusid taha lükata, pinge üle 4,2v ei tõuse. Samas lubab vamo kuni 6v kärsatada. Imelik. Et ma mingi ühe koha leidsin, kus näidust räägitakse ja seal mainitakse nagu ikka seda kahekordset... http://www.e-cigarette-forum.com/forum/vamo/421983-quick-question-about-remaining-battery-life.html Share this post Link to post Share on other sites
M2ks 0 Postitatud Mai 30, 2013 Panin värskelt laetud akud sisse(2x18350), vamo näitab 8,4V. Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Mai 30, 2013 Panin värskelt laetud akud sisse(2x18350), vamo näitab 8,4V. Nii ongi, kahe akuga 8,4V ja ühe akuga 4,2Vhttp://www.upload.ee/files/3350138/VAMO_VV_VW_MOD_V2_USER_GUIDE.pdf.html Share this post Link to post Share on other sites
sanki 0 Postitatud Juuni 8, 2013 sai ka foorumi kaudu endale vamo v2 koos novaga ostetud. Ülimõnus ikka. Paarile tuttavale ka proovida andnud kes muidu mingite ego akudega möllavad ja nüüd on 2 tükki lubanud ego nurka visata ja vamole üle kolida Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Juuni 8, 2013 sai ka foorumi kaudu endale vamo v2 koos novaga ostetud. Ülimõnus ikka. Paarile tuttavale ka proovida andnud kes muidu mingite ego akudega möllavad ja nüüd on 2 tükki lubanud ego nurka visata ja vamole üle kolida Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 8, 2013 ma kasutan ka põhimõtteliselt VAMO nüüd, eGo-t ainult siis kui kuskil väljas käin ja ei ole ruumi suure jaoks Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Juuni 14, 2013 Nüüdseks Vamot kasutanud ca 3 nädalat ja toimib ilusti. Väikse infarkti sain kui malakas 1,5 meetri kõrguselt vastu betooni lendas. Õnneks oli clearo eraldi, keerasin otsa ja töötab senimaani . Võiks öelda, et põrutuskindel . Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Juuni 14, 2013 Võiks öelda, et põrutuskindel .Üsna pommikindel tõesti. Kümmekond korda kindlasti laualt või käest maha kukkunud koos clearoga ja pole miskit juhtunud. Samuti metsalaagrid üle elanud. Share this post Link to post Share on other sites