jeesus188 438 Postitatud Veebruar 28, 2013 Keegi teab kuidas seda avada? Rõngas ei taha eriti töödata. Mingi sitt vist vahel Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 28, 2013 Ma ei soovita eriti lammutama hakata, aga suruõhuga ehk saab miskit teha? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 28, 2013 Võid proovida äkki selle kontakti puhastus vedelikuga. Toda peaks võima niisama vahele kallata ja siis liiguta. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 28, 2013 Kontakt pole.probleem. laupäeva saan suruõhku Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Mai 21, 2013 Üritan teema uuesti aktiivseks muuta. Oleks vaja üks eVic pea laiali lammutada(+ kontakt on trükiplaadi küljest eraldunud). Väiksest praost ei mahu mu suhtselt suur kolb sisse ja käis väriseb ka liiga palju. Mõtlesin laiali lammutada ja korralikult joota. Kaotada pole väga midagi:). Kahjuks ei leidnud netist normaalset lammutamis õpetust, ehk kellegil on silma jäänud ja viitsib linkida? Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Mai 25, 2013 Käib lahti pmt nagu tavalised eGo akud, tuleb keermepool käib ülejäänud peast küljest lihtsalt, pääsed kõigele ligi, ise ei julge/oska teha on alati kindlam võimalus BuyTeci remonti tuua/saata Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Mai 28, 2013 tänud huvi tundmast, pigem on küsimus selles kuidas sealt edasi lammutada. St: kuidas trükiplaat sealt kestast välja tuleb? edit: kombes, laenasin sõbralt jootejaama ja pisikest otsa kolvile:) Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Juuni 7, 2013 edit: kombes, laenasin sõbralt jootejaama ja pisikest otsa kolvile:) Share this post Link to post Share on other sites
omaklemmm 1 Postitatud Juuli 15, 2013 endal mul sama jama rõngas ei tööta tahaks ka korda saada loomulikult olen nõus maksma Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 15, 2013 Kui rõnga vahele miskit kleepuvat sodi läinud siis hambaniit abiks Share this post Link to post Share on other sites
sadulsepp 0 Postitatud Juuli 15, 2013 Mõnest elektroonika poest "Kontakt 60" spray ja seda vahele. Tasub seda kodus niisamagi omada. Puhastab klemmid oksiidist ja muust sodist ja jätab kaitsekihi. Saab tihti ühendused korda asja lahti võtmata. Olen ise kasutanud ka voolu all oleva elektroonika puhul - siiani pole midagi halba juhtud. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 15, 2013 Mõnest elektroonika poest "Kontakt 60" spray ja seda vahele. Tasub seda kodus niisamagi omada. Puhastab klemmid oksiidist ja muust sodist ja jätab kaitsekihi. Saab tihti ühendused korda asja lahti võtmata. Olen ise kasutanud ka voolu all oleva elektroonika puhul - siiani pole midagi halba juhtud. +1 Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Mai 27, 2014 mul nüüd ka evic-i pea mitu korda lahti tulnud ja seekord murdus üks juhe ka lahti. teab keegi soovitada kus tallinnas selle kerge vaevaga saaks tagasi joodetud? ja kuna super attack teda kinni ei hoia siis millega tasuks liimida? Share this post Link to post Share on other sites