masmre 39 Postitatud Aprill 3, 2013 Mina avaldaks spezzile siinkohal toetust ja lubaks tal Priima paki turu peal maha müüa mitte ise ära tõmmata. Väike ulakus lisab vürtsi ja julgen päris kindlalt väita, et siin teemas käinud jutt on ka paljude õrnema soo esindajate jaoks "mitte solvav" jne - ei ületaks piire.meil on vabateema ja 'vanainimeste' teema ka, seal saab rääkida millest tahes... Share this post Link to post Share on other sites
soulriver 0 Postitatud Aprill 4, 2013 Ja mina veel arvasin, et ikka eestlastele see mäng siin Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 4, 2013 Arvestades fakti, et võitjaks osutus Karin ja komplekt eesti adressaadile juba saadetud siis .. mis mul kahe silma vahele jäi? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 4, 2013 No samas, kui Spezz on nõus ja foorumirahvas ka toetab, siis saab ju veel loosimisi korraldada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 8, 2013 kas võitja on koos auhinnaga pilti juba teinud? mitte et mul kahtlusi oleks, pigem tulevastele tulijatele , et siin ei tegeleta õhust auhindade loosimistega Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 22, 2013 Tänud meie e-kunnile Spezzile kelle abiga siis järjekordne uus loosimine käima läinud facebookis! https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Share this post Link to post Share on other sites
karlsson 0 Postitatud Juuni 22, 2013 Väga kena. Seoses sellega tekkis küsimus. Loosimine toimub vaid uute foorumi kasutajate vahel!Kui uus on uus? Kas paar nädalat vana kasutaja on uus? Või ainult need on uued, kes registreeruvad? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 22, 2013 Tänase kuupäevaga Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 23, 2013 Paistab, et asi toimib jälle Share this post Link to post Share on other sites
Rix 0 Postitatud Juuni 25, 2013 Kõik tehtud ja jagatud Riho Koppel Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2013 ma ka jagasin, nyyd ootan võitu, nagu täna välja tuli, siis yhest tagavarast ei aita Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 28, 2013 Üldiselt peaks järgmise loosimise tingimuseks seadma ka osaluse foorumis postituste näol - praegu kogume suurel hulgal inimesi, kes konto ära teevad ja ei plaanigi end asjaga lähemalt kurssi viia Share this post Link to post Share on other sites
Smokie 0 Postitatud Juuni 28, 2013 Jagatud ja aktiivne kimuja nig foorumi kasutaja, paluks siis mulle välja loosida Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 29, 2013 Üldiselt peaks järgmise loosimise tingimuseks seadma ka osaluse foorumis postituste näol - praegu kogume suurel hulgal inimesi, kes konto ära teevad ja ei plaanigi end asjaga lähemalt kurssi viia See on asjalik mõte, muidu on "ballasti" ainult Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 29, 2013 iseasi kuidas seda teha 10 spämm posti saab ka minutiga tehtud kui vaja Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 29, 2013 Eks see ole jah mõttekoht Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 29, 2013 Üldiselt peaks järgmise loosimise tingimuseks seadma ka osaluse foorumis postituste näol - praegu kogume suurel hulgal inimesi, kes konto ära teevad ja ei plaanigi end asjaga lähemalt kurssi viia pole hullu ma arvan, eks selline loogika niisuguse käitumise tekitabki. aga mulle tundub et viimase loosimisega on foorumisse kusagil 5-10 aktiivseid kasutajaid tulnud Share this post Link to post Share on other sites
lammasall1 0 Postitatud Juuli 3, 2013 loosimine ammu läbi ja ma jagan juba teist korda tark Share this post Link to post Share on other sites
uncle-sam 0 Postitatud Juuli 14, 2013 Jagatud äkki õnnestub võita ka Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 30, 2013 Ja me teeme seda jälle. Tänu meie heale sponsorile, uus loosimine facebookis! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=548910101837526&set=a.548909991837537.1073741829.471122929616244&type=1&theater Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuli 31, 2013 Kõik täidetud! Loodan, et see kord võidan Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Ma ka loodan võita, pole ammu võitnud midagi Aga ma ei saa vist jagada jälle.....mingu "public" istub seal. Facebuuk on nagu tuumateadus mulle Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 31, 2013 Ma ka loodan võita, pole ammu võitnud midagi Aga ma ei saa vist jagada jälle.....mingu "public" istub seal. Facebuuk on nagu tuumateadus mulle [/quote Ma ka loodan võita, pole ammu võitnud midagi Aga ma ei saa vist jagada jälle.....mingu "public" istub seal. Facebuuk on nagu tuumateadus mulle tee uus konto sinna Share this post Link to post Share on other sites
Merit00 0 Postitatud August 1, 2013 Osalen ka, Merit Sillametsa nimel Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 1, 2013 Merit, sa oled sarijagaja? Share this post Link to post Share on other sites