admin 172 Postitatud Märts 2, 2013 Facebookis siis meie esimene loosimine http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Täpsem info pildi kõrval kirjas. Osa ei tohi võtta meie foorumi administraator ega moderaatorid! Tänud kasutajale Spezz spezz-u80.html Teised andke aga tuld Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 3, 2013 Väga lahe. Kuna ma ise olen ka üks BuyTec omanikest siis jätaksin samuti võiduvõimaluse teistele, kuid jagasin promo eesmärgl pilti ikkagi Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 3, 2013 Hea oleks ikka nende vahel loosida , kes peale antud kuupäeva regavad. Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Märts 3, 2013 See ei oleks aus ja mõtekas samuti. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 4, 2013 ka jagasin, lootuses et sõpradest konisõbrad saaks asjast aimu ma pole küll kindel aga vist isegi likesin komplekti ma muidugi ei sooviks ja omast arust jätsin midagi tegemata, et ei saaks loosist osa võtta kui ma olen loosiratats FB nimega(Marek Saar) siis tehtagu lisaloos Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 4, 2013 Selge, pange siia kõik nimed või kes ei taha oma identiteeti avaldada siis mulle PS kes ei soovi loosis osaleda aga tahab jagada lihtsalt. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 4, 2013 Mina ka ei tahaks osaleda loosimises, kuigi jagasin. Toomas Kliimre on nimi. Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Märts 4, 2013 Jagasin, aga ei soovi loosimises osaleda. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 4, 2013 Aivar Kukk jagatud ning loosimises ei osale Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 6, 2013 Jagatud, ei soovi osaleda. St. sooviks aga ei osale Tarmo Kandelin Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Palju uusi tulijaid juurde on tulnud 4 päevaga? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 6, 2013 Tundub 31 persooni , ligi 8 per. päev Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Tundub 31 persooni , ligi 8 per. päevNaais Share this post Link to post Share on other sites
Luule Neemsalu 0 Postitatud Märts 8, 2013 Jagatud osalen loosimises kuna on plaan tavalisest loobuda aga oleks parem Share this post Link to post Share on other sites
kahur11 0 Postitatud Märts 11, 2013 on jagatud ja sooviks kuna tahan suitsetamist maha jätta Share this post Link to post Share on other sites
Plagaat 0 Postitatud Märts 13, 2013 Läheb kaa fb rallile.. plaan on tervist säästa Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2013 Läheb kaa fb rallile.. plaan on tervist säästa Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 14, 2013 Jagatud kas alles pead plaani aurutama hakata või juba aurad Share this post Link to post Share on other sites
Kadi 0 Postitatud Märts 14, 2013 Jagasin ja tahaks väga oma mehele...suitsuhais on väkk Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 14, 2013 Isegi kui loosimisega ei näkka siis soovitan soetada see vidin ja uurida meie foorumist teadmisi juurde. Kindlasti, et loosimine oleks aus siis kes võidu kätte saab teeb ka võimalusel sellest pildi. Paraku on palju facebookis nn libaloosimisi. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 14, 2013 Jagasin ja tahaks väga oma mehele...suitsuhais on väkk minu 7 aastane poja on korduvalt kiitnud, et väga hea lõhn tarvitan enamasti mentooli + kommide/puuviljade segusid varem kui kõrvuti diifanil lesides telekat vaatasime sain vahest märkusi suuhaisu kohta, naise kobinast ma parem ei räägigi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 Mu lapski ytleb, et issi, tahaks maasika lõhna Samas twda suitsuhais ei häirinud, naine vahel vinguviiul oli Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 14, 2013 Mul tüdrukule meeldib õuna lõhn hullumoodi. Andsin proovida, tatistas vaid ja kurtis et pole nii hea. Share this post Link to post Share on other sites