jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2013 Mul tüdrukule meeldib õuna lõhn hullumoodi. Andsin proovida, tatistas vaid ja kurtis et pole nii hea.Õun on ka hea, pm kõik on head, ma ei viitsinud pikemalt trykkida Share this post Link to post Share on other sites
hops15 0 Postitatud Märts 17, 2013 Olen uus liituja, FB jagasin ja soovin ka loosimises osaleda. Loodan võita, et saaks abi pahest loobumisel Share this post Link to post Share on other sites
maailmameister 0 Postitatud Märts 18, 2013 Sai ka liitutud ja jagatud. Sooviks samuti abi saada suitsetamisest loobumisel. Praeguseks siis suitsetatud juba 25 aastat, aitab küll Share this post Link to post Share on other sites
Marko Hainsoo 0 Postitatud Märts 23, 2013 Eks nüüd tuleb õnnele lootma jääda. Naine rõõmustaks ilmselt veel rohkem kui mina Eks see "koni hais" on jah põhiline mis probleeme tekitab suhtes Share this post Link to post Share on other sites
Reconion 0 Postitatud Aprill 2, 2013 Tahaks täiega loosimist võita. Loengute vahel suitsu tehes jääb endale vastik suitsu hais külge. E-sigaret tundub parima lahendusena. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2013 täna siis läheb loosimiseks ? Share this post Link to post Share on other sites
soulriver 0 Postitatud Aprill 2, 2013 kui ma tna kell a nelja ajal regasin kas see läheb arvesse??? Share this post Link to post Share on other sites
sixten 0 Postitatud Aprill 2, 2013 1403 jagamist aga fännilehele on pannud like hetkel 570 inimest. Ufo, vaata kindlasti, et võitjal oleks kõik asjad ära tehtud Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 2, 2013 Jah selle et osad kodanikud on jaganud päevas 10 korda. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Aprill 2, 2013 Olen Teil uus, alles eile sain Teist teada . Loodan väga, et õnn naeratab kasvõi üks kord elus mulle Edu Meile, võistlejatele . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2013 Olen Teil uus, alles eile sain Teist teada . Loodan väga, et õnn naeratab kasvõi üks kord elus mulle Edu Meile, võistlejatele . Share this post Link to post Share on other sites
emziou 0 Postitatud Aprill 2, 2013 Did i win? Did I ? Ilmselt mitte Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 2, 2013 Kasutaja ka-rin-u246.html võitis. Võtsin juba ühendust kasutajaga. Loodame siis, et asi läks õigesse kohta. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Aprill 2, 2013 jess, minu varikonto! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2013 Asukoht:Valkeakoski võitja asukoht soomes? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2013 Mhmh, regamine foorumisse 12. märts, viimane külastus samuti 12. märts. 2 päeva armuaega ühenduse võtmiseks tundub ok vast. Kui ei kontakteeru siis uus ring loosimist? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2013 ja nüüd paluks nimekirja nendest, kes saavad lohutusauhindu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 3, 2013 Väike puhastus tehtud. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 3, 2013 Ma juba tahtsin ise rookima hakata, väga hea, et tehtud. Peab hakkama silma peal hoidma usinamalt. Vahest kisub käest ära juba Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 3, 2013 Uff pani spezzi nädalaks Priima peale nüüd Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Aprill 3, 2013 Mina avaldaks spezzile siinkohal toetust ja lubaks tal Priima paki turu peal maha müüa mitte ise ära tõmmata. Väike ulakus lisab vürtsi ja julgen päris kindlalt väita, et siin teemas käinud jutt on ka paljude õrnema soo esindajate jaoks "mitte solvav" jne - ei ületaks piire. Share this post Link to post Share on other sites