masmre 39 Postitatud Märts 4, 2013 Teada olevalt on naistepäev ukse ees ja siit ka küsimus meesperele: mis lilli keegi koju oma noorikule viib ja kas üldse viib? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 5, 2013 Teada olevalt on naistepäev ukse ees ja siit ka küsimus meesperele: mis lilli keegi koju oma noorikule viib ja kas üldse viib?Mingeid lille ei vii koju, pole kunagi ka viinud.Hea kui tuleb yldse meeldegi head naistepäeva soovida. Share this post Link to post Share on other sites
sixten 0 Postitatud Märts 5, 2013 Tõeline Eesti mees Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 5, 2013 Midagi peab ikka tegema. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 5, 2013 Tõeline Eesti mees Lillemyyjate püha.Kui yldse midgi kinkida, siis potilill. Jätkub kauemaks. Miks mulle meestepäeva puhul midagi ei kingita ja yldjuhul (keegi kunagi tegelikult) õnne ei soovi Kus on zoovoliniku silmad Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 5, 2013 http://humoroutcasts.com/wp-content/upl ... flower.jpg Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 5, 2013 http://humoroutcasts.com/wp-content/uploads/2012/01/penisflower.jpg Spezzi käest saab siis naistele "lilli" ka Share this post Link to post Share on other sites
haigo 0 Postitatud Märts 5, 2013 Loen siin aktiivseid teemasid, vaatan Spezzi lillepilti ja mõtlen, et see sobiks sinna "pildid varustusest" teemasse ka hästi, mis nimekirjas järgmine. Võtan siis selle teema lahti ja esimene lugemata post on: "Kaua see kummilaadne asi peal püsib ja kust teda saab?" Kvaliteethuumor. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 6, 2013 Naistepäeval ******* ja omale keeran pooliku sisse. Lilli saab naine siis, kui ma mingi hullu pasaga olen hakkama saanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Lilli saab naine siis, kui ma mingi hullu pasaga olen hakkama saanud.Ei jaga ma siis ka lilli Lili tuleb jagada vaid siis kui alles taga ajad tibi Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 6, 2013 kunagi linnas elades siis viisin lilli kui enne järgmise päeva lõunat koju ei jõudnud aga sellega harjuti ka üsna ruttu ära ja lõpetasin selle pulli Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 6, 2013 Lilledega või et sa koju ei jõua? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 6, 2013 Mõnele naisele on lihtsam mõned varred viia, kui terve aasta mingit vingu kuulata, selles mõttes on elu lihtsaks tehtu, et lähed tavalisse toidupoodi ja saad koos oma õlle-viinaga ka varred kätte Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Mõnele naisele on lihtsam mõned varred viia, kui terve aasta mingit vingu kuulata, selles mõttes on elu lihtsaks tehtu, et lähed tavalisse toidupoodi ja saad koos oma õlle-viinaga ka varred kätte Mul vaid yx naine ja lillede probleem puudub Sellega seoses Mingi venelaste kommet, igale mutile lill, on haige harrastus Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 6, 2013 Peaksite vist ravile minema, igalpool "poolene" jutt Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 Peaksite vist ravile minema, igalpool "poolene" jutt mul ei ole aga teemasse kas kui nõgesed oleks saadaval, kas neid kinkida sobib? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 6, 2013 eriti sobib õitsev nõges Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 6, 2013 eriti sobib õitsev nõgeskui ei meeldi, saab suppi teha Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 6, 2013 Lilli saab naine siis, kui ma mingi hullu pasaga olen hakkama saanud.Ehk siis 4 korda nädalas ve? Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Märts 7, 2013 Mina viin näiteks tööle naiskollektiivile kindlasti lille Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 7, 2013 Mina viin näiteks tööle naiskollektiivile kindlasti lille Tervele naiskollektiivile ühel õie Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 7, 2013 Lilli saab naine siis, kui ma mingi hullu pasaga olen hakkama saanud.Ehk siis 4 korda nädalas ve? 4 korda nädalas saan lihtsalt pasaga hakkama, see pole hull pask Ma tean küll, et ta ootab, et rahapühade aegu mingi üllatus tuleks, aga ma seletanud, et mingid krdi valentinipäevad ja muu kommerts pole õige asi, saad siis kui toon, siis on ka üllatus, mitte siis et oi nyyd 8märts, saan lilli. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 7, 2013 No selles valentiinapäevast pole yldse mõtet rääkida. Äkki hakkaks veel tänupühi tähistama Share this post Link to post Share on other sites